Kavat
Kavat
Yxhult XC Black
65
Saatavilla rajoitetusti
  • Löytyy varastosta toimitettavaksi 24 tunnin sisällä
  • Hintatakuu!
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Normaali

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Tarranauha

Tuotenumero:

51770-04

Kavat Yxhult XC BlackKavat perustettiin Ruotsissa 1940-luvun puolivälissä. Yritys valmistaa tänä päivänä maailman suosituimpiin ja laadukkaimpiin lasten kenkiin kuuluvia jalkineita. Kengät valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Bosniassa ja tällä tavoin varmistetaan, että laatukriteerit täyttyvät jokaisen kengän kohdalla. Kavat merkitsee rohkeaa ja pirteää ja juuri näitä tavoitteita Kavat-kenkämerkki haluaakin pitää yllä luodessaan ainutlaatuisia lastenkenkiä. Kavat kenkien suosio on säilynyt jo usean sukupolven ajan ja merkki tunnetaan yhtenä laadukkaimmista ja kestävimmistä lasten kenkämerkeistä. Aidosta nahasta valmistettu Yxhult XC Black sopii erinomaisesti niin syksyyn kuin talveenkin mukavuudellaan ja lämpimällä vuorellaan. Kengän päällä kulkeva näppärä tarraremmi helpottaa kengän pukemista ja riisumista.

Tarkoin kriteerein valitut materiaalitKavat pitää materiaalivalintojaan tärkeimpänä kriteerinään lasten kenkiä valmistettaessa. Juuri lasten jaloissa kenkien onkin hyvä sietää mahdollisimman kovaa kulutusta ja aktiivista menoa. Juuri tämän Kavat Yxhult XC Black tekeekin. Yritys on työskennellyt valmistaen lastenkenkiä jo neljälle sukupolvelle. Tästä syystä matkan varrella hankittu tietotaito on erittäin arvokasta ja on saanut heidät luomaan entistä kestävämpiä ja paremmin lasten jalkoja palvelevia kenkämalleja. Kavat käyttää kengissään erilaisia nahkamateriaaleja, kuten esimerkiksi Cross Country -nahkaa, joka on erityisen vedenpitävää ja joka ei vaadi osakseen hoitoa. Kavat Yxhult XC Black kenkämalli on varustettu pehmeällä ja lämpimällä, villaisella vuorella, joka pitää lapsesi jalat mukavan tuntuisina ja ehdottoman lämpiminä aamusta iltaan ja päivästä toiseen. Yxhult on myös varustettu teipatuin saumoin, jotka estävät kosteuden pääsyn kenkiin. Kengässä on upea istuvuus vahvistetun varvasosan ansiosta, joka lisäksi suojaa jalkaa mainiolla tavalla. Voit säätää lapsesi Yxhult kengän kokoa juuri hänen omaan jalkaansa sopivaksi ja istuvaksi irrotettavan pohjallisen avulla.

Oikeat kengät leikkeihin säästä piittaamattaKavat Yxhult kengät hankkiessasi lapsesi jalat tulevat pysymään kuivina ja lämpiminä takuuvarmasti. Yxhult kenkiä on kerrassaan ihana käyttää ja niiden pohjat suojaavat jalkoja vaimentaen iskuja tehokkaasti. Kengissä on useita fiksuja teknisiä ominaisuuksia, jotka takaavat parhaimman käyttömukavuuden. Tämän lisäksi kenkien tyylikkyydessä ei ole tingitty: mustan, kauniin nahan sekä kauniiden yksityiskohtien ansiosta tämä kenkämalli sopii yhteen useiden asujen kanssa. Lisäksi kenkä kestää aktiivista käyttöä säästä riippumatta. Vaikka ulkona olisi kylmää, kosteaa tai rapaista, lapsesi leikit tulevat jatkumaan keskeytyksettä Kavat Yxhult kengissä!

Helppohoitoiset kengät aktiiviselle lapselleYxhult on yksi Kavatin suosituimmista kenkämalleista. Tämä ei ole mikään ihme, sillä harva kenkä on yhtä tyytyväinen näin vähäisillä toimenpiteillä. Kenkien kestävä, vedenpitävä nahka hylkii vettä, joten niiden pintaan tulee korkeintaan satunnaisia tahroja. Nämä tahrat on helppo poistaa kostean liinan avulla. Ennen Yxhult kenkien käyttöönottoa kengät on kuitenkin hyvä kyllästää nahalle sopivalla hoitotuotteella, mikäli haluat niiden kestävän vettä ja kuraa vielä entistä paremmin. Käsittelyn jälkeen kenkien pinnan kannattaa antaa kuivua rauhassa. Lue käyttöohje hoitotuotteen pakkauksesta.
Näytä Lisää.

Keskustelu

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

31005 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×