Wildflower
Wildflower
Olympia

Kenkä on valitettavasti loppuunmyyty

  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Wildflower Olympia

Tuotekuvaus

Yksityiskohdat:

Vetoketju

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Normaali

Päällinen:

Mokka

Ulkopohja:

Kumipohja

Tuotenumero:

20871-00

Wildflower OlympiaOleskeletko mielelläsi ulkona kylminäkin talvipäivinä? Siinä tapauksessa on Wildflower Olympia kenkä ehdoton vaihtoehto sinulle. Nämä lämminvuoriset talvikengät lämmittävät jalkojasi, kun lämpömittari näyttää useita pakkasasteita. Kengät ovat sekä tyylikkäät että rennot samalla, kun jo ulkonäkö kertoo, että ne ovat todella lämpimät. Ja kun työnnät jalkasi näihin pehmeisiin kenkiin, voit todeta, että ulkonäkö ei petä: näissä kengissä eivät jalat palele. Kengät on helppo laittaa jalkaan ja riisua jalasta kätevän nauhoituksen avulla. Ulkopohja on kestävää kumia, joka antaa hyvän pidon liukkailla talviteillä. Hemmottele jalkojasi parilla Wildflower Olympia kenkiä ja viihdyt kauemmin pakkassäässä. Wildflower on tunnettu merkkinä, joka pyrkii tekemään kengistään tyylikkäitä ja mukavia, mutta samalla myös edullisia. Tämä muutaman vuoden ikäinen tuotemerkki on pohjoismainen laatukenkien valmistaja.

Mitä on mokka?Mokka eli mokkanahka on nahan sisä- eli lihapuoli, joka on hiottu tasaiseksi ja sileäksi, ja se valmistetaan useimmiten vasikan, sian, naudan, peuran tai lampaan nahasta. Mattapintainen mokkanahka on tyylikkään ja rennon näköistä. Pintanahkaa pehmeämpi mokkanahka kestää myös kosteutta ja märkää mainettaan paremmin. Lisäksi mokassa on parempi naarmunkesto kuin pintanahassa johtuen sen nukkapinnasta. Mokkaa on yleensä pidetty arkana ja herkkänä materiaalina, mutta oikein hoidettuna se saattaa olla jopa kestävämpää kuin pintanahka. Näin ollen Wildflower Olympia sopii erinomaisesti talvi- ja syyskengäksi, jopa kura- ja sohjokeleille.

Lämpimät kengät pakkaskeliinWildflower Olympia kengät ovat omiaan paleleville varpaille. Kengät ovat, paitsi lämpimät, myös erittäin mukavat jalassa. Hyvän pidon omaavat, vankat kumipohjat tekevät talven liukkailla teillä kävelemisen turvallisemmaksi. Nämä tyylikkäät kengät sopivat mainiosti arkikengiksi esimerkiksi farkkujen kanssa. Mustan, hillityn värinsä ansiosta niitä voidaan käyttää myös vähän juhlavammissakin tilaisuuksissa. Keinoturkisvuori sekä lämmittää että tuntuu miellyttävän pehmeältä jaloille, lisäten myös kenkien tyylikkyyttä. Kengät riisutaan kätevästi nauhoitusta löysäämällä. Wildflower kengät on tehty kestämään Pohjoismaiden sääolosuhteita ja ovat ihanteelliset jokapäiväiseen käyttöön.

Oikea hoito pidentää käyttöikääAsianmukainen hoito voi pidentää mokkakenkien käyttöikää huomattavasti. Ennen kenkien käyttöönottoa ne kannattaa ensin harjata ja sen jälkeen suojata laadukkaalla mokkasumutteella. Sumutus toistetaan säännöllisesti. Puhdistamiseen käytetään ensisijaisesti mokkaharjaa, jolla saadaan pois irtonainen pöly ja hiekka. Harjaa aina karvan suuntaan. Jos käytät vettä puhdistamiseen, älä yritä puhdistaa vain pientä aluetta, sillä se saattaa aiheuttaa läikkiä. Puhdista mieluummin koko kenkä pienellä määrällä vettä. Pahempien tahrojen poistamiseen löytyy erityisiä mokkanahalle tarkoitettuja puhdistusaineita. Anna kenkien kuivua puhdistuksen jälkeen huoneenlämmössä, mielellään paperilla täytettyinä, jotta ne säilyttäisivät muotonsa. Älä koskaan kuivaa kenkiä esimerkiksi lämpöpatterin päällä. Pese myös pohjat silloin tällöin samalla tarkistaen tarvitsevatko ne suutarin luona käyntiä. Hyvin ja oikein hoidettuina sinulla on iloa Wildflower kengistäsi monia vuosia ja ne pysyvät myös tyylikkäinä sekä hienoina pitkään.
Näytä Lisää.

Keskustelu

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

28554 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×