Springyard
Springyard
Waterproofing Formula Neutral
14
Loading...
  • Löytyy varastosta toimitettavaksi 24 tunnin sisällä
  • Hintatakuu!
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Springyard Waterproofing Formula Neutral

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Väri:

Ruskea

Tuotenumero:

55198-00

Springyard - kenkien suojakäsittelySpringyard Waterproofing Formula Neutral -kyllästysaine sopii suoja-aineeksi kengille, joiden pintamateriaalina on käytetty sileää nahkaa, nupukki-nahkaa, mokkanahkaa tai kangasta. Kenkien käsittely kyllästysaineella auttaa sinua pitämään kenkäsi hyväkuntoisina pitkään, sillä suojaaminen auttaa kenkiäsi hylkimään kosteutta ja likaa, heikentämättä kuitenkaan kenkien hengittävyyttä. Tämä Springyardin suihkutettava kyllästysaine soveltuu sekä uusien kenkien suojaamiseen että vanhojenkin kenkien puhdistus- ja hoitotoimenpiteiden yhteydessä tehtävään suojaamiseen. Säännöllinen käyttö antaa parhaan lopputuloksen.

Ympäristöystävällinen tapa suojata kengätSpringyardin suihkutettava kyllästysaine on ympäristöystävällinen ja turvallinen käyttää myös sisätiloissa. Tuote ei sisällä fluorihiilivetyjä eikä ponnekaasuja. Tuotteen koostumus on vesi- ja akryylipolymeeripohjainen ja pullon sisältö on 240 millilitraa. Käytä tuotetta kuiviin, puhdistettuihin ja hoitotuotteella käsiteltyihin kenkiin. Suihkuta tuotetta kenkiin 15 senttimetrin etäisyydeltä ja anna kenkien kuivua 24 tunnin ajan. Myös uudet kengät tarvitsevat suojakäsittelyn. Käsitellessäsi uudet kengät ennen ensimmäistä käyttökertaa, annat niille käsittelyn ansiosta suojakerroksen, joka auttaa kenkiäsi hylkimään vettä, lunta ja likaa. Toista kenkien puhdistus-, hoito- ja suojakäsittely säännöllisesti.

Kenkien suojakäsittely kannattaaHankkiessasi uudet kengät, muista samalla tarkistaa, että kodin kenkien hoitoon tarvittavat varusteet ovat ajantasalla. Tärkeimpiä varusteita ovat kenkäharjat, joita on hyvä olla useampi, puhdistusaine, kenkävoiteet, kenkälusikka sekä kenkien suojaamiseen soveltuva kyllästysaine. Uudet kengät kannattaa suojata jo ennen niiden ensimmäistä käyttökertaa kyllästysaineella. Kyllästys suojaa kenkiäsi kosteudelta ja likaantumiselta ilman, että kenkien hengittävyys heikkenisi. Kun kengät on suojattu, myös niiden puhdistaminen on helpompaa. Harjaa mahdollinen irtolika ja pöly pois heti käyttökertojen jälkeen. Pinttyneemmän lian ja tahrojen poistoon voit käyttää Springyardin kenkien puhdistukseen tarkoitettuja tuotteita. Puhdistuksen jälkeen käytä kenkien materiaalille sopivia hoitotuotteita, esimerkiksi kenkävoidetta nahkaisille kengille tai mokka- ja nupukkinahkaisille kengille sopivaa Renovator-tuotetta, joka kosteuttaa ja elävöittää. Kun kengät ovat kuivuneet puhdistuksen ja hoitotuotteen käytön jälkeen huoneenlämmössä hyvin, on aika käsitellä kengät Springyard Waterproofing Formula Neutral -kyllästysaineella. Säännöllinen käyttö ja hoitotoimenpiteet antavat parhaan tuloksen. Kenkiesi käyttöikä pitenee ja kengät näyttävät aina tyylikkäiltä.

Tilaa Springyard kyllästysaine FootwayltaSpringyard on ruotsalaisen Brunngård AB:n tuotemerkki, joka kattaa laajan valikoiman laadukkaita kenkien hoidossa tarvittavia tuotteita. Etsitpä sitten ympäristöystävällistä kenkien kyllästysainetta, kenkävoidetta tai kenkien puhdistusainetta, Springyard on oikea valinta. Springyardin kenkien hoitotuotteet on jaoteltu neljään kategoriaan ja tuotteet on merkitty kategorian mukaisesti. Numerolla yksi varustetut tuotteet kuuluvat kenkien hoitotoimenpiteiden ensimmäiseen vaiheeseen, puhdistukseen. Numerolla kaksi löydät kenkien hoitamiseen tarkoitetut tuotteet, kuten kenkävoiteet, joita käytetään, kun kengät ovat sekä kuivat että huolellisesti puhdistetut. Kyllästysaine kuuluu ryhmään numero kolme, josta löytyy kenkien suojaukseen tarkoitut tuotteet. Neljännestä ryhmästä löytyy kenkien sisäpintojen raikastamiseen soveltuvat tuotteet. Tilaa nyt Springyard Waterproofing Formula Neutral -kyllästysaine ja muut Springyard-tuotteet Footwaylta! Kun kenkäsi voivat hyvin, voivat myös jalkasi hyvin.
Näytä Lisää.

Keskustelu

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

28129 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×