Vans

Asiakastiedot

Vans on kooltaan normaali 7849 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta, Valkoinen, Kuviollinen

Päällinen:

Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

07439-02

Vans off the wallVuonna 1966, Paul Van Doren aukaisi ensimmäisen Vans-kauppansa joka myi kumisia skeittikenkiä. Nykyään Vans myy kaikkea muutakin, kuten t-paitoja, huppareita, huiveja, reppuja, kaikenmallisia kenkiä ja asusteita, joissa kaikissa on Vansin logo isolla näkyvissä. Logon tarina onkin mielenkiintoinen. James Van Dorenin poika Mark, suunnitteli sapluunan, koska halusi logon spraymaalattavan skeittilautansa pohjaan.

Vansin tavaramerkkiTässä kyseisessä kengässä näkyy hyvin muutama Vans off the wallin tavaramerkki. Paksu, kuminen ja litteä pohja, jossa on kantapäässä Vansin logo. Näistä yksi on kaikista isoin tavaramerkki, koska se edustaa kenkien tarkoitusta, nehän oli aluksi tarkoitettu vain skeittaukseen.

Black/whiteMustat ja luonnonvalkoiset ruudut antavat kengälle uniikin ulkonäön. Päällinen on tekstiiliä. Mustavalkoinen väritys sopii sekä miehille että naisille. Kengät sopivat vaikka minkälaisen vaatetyylin omaavalle. Katukuvassa näkee kaikenlaisia yhdistelmiä, esimerkiksi. tyttö, Vansit ja pitkä hame. Miksi? Koska me voimme.

Hoito ja huolenpitoKankaan voi huuhdella veden alla tai hangata kostealla liinalla tai sienellä. Anna kuivua luonnollisesti. Kumipohjasta voit vain pyyhkäistä lian pois.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

M
Mari
Kashira, Footway

Mittaa jalkasi ja vertta mittaa tuohon koko-oppaaseen :slight_smile:

0
Ä
Äiti
Kashira, Footway

Hei, voi olla että sinulla on ollut miesten 40 koko aikaisemmin. Tilaa vaikka varmuuden vuoksi kaksi kokoa, ja palauta toinen pareista meille.

0
A
Anonyymi
Näytä lisää julkaisuja

28466 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK