Daniel on TJ Footwayllä ja tekee kaikkensa sinulle ja kaikille muille, ihanille asiakkaille. Hän haluaa tietenkin että voit tuntea olosi turvalliseksi kun teet ostoksia meillä.


 Suoraan asiaan, Daniel! Onko Footwayllä ostosten tekeminen turvallista?

Kyllä. Voit tuntea olosi turvalliseksi, kun teet ostoksia verkkokaupassamme. Emme pelkästään noudata Suomen Varmakauppa-järjestön laatimia ohjeita, vaan pyrimme myös ylittämään ne.

Kuinka käsittelette kaikkia henkilötietoja?


- Footway OY on vastuussa henkilötiedoista ja kaikki henkilötiedot suojataan siten, ettei niihin ole pääsyä ulkopuolelta käsin. Lisäksi niitä käsitellään EU:n säätämän GDPR:n (General Data Protection Regulation) mukaisesti. Tallentamamme henkilötiedot ovat nimi, henkilötunnus, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä IP-osoite.


Näitä tietoja tarvitsemme, jotta sinä asiakkaana voit tehdä oston meillä, ja jotta voimme tarjota sinulle henkilökohtaisemman asiakasyhteydenpidon. Kenkien toimituksen ja maksun yhteydessä maksu- ja kuljetusyritysten kanssa jaetaan joitakin tietoja. Emme myy koskaan tietojasi kenellekään.


Sinulla on oikeus saada meiltä ote sinusta rekisteröimistämme tiedoista, muuttaa meille rekisteröityjä tietojasi, rajoittaa tietojen käyttöaluetta sekä pyytää poistamaan sinua koskevat tiedot. Tiedot tallennetaan Footwayllä niin pitkään, kuin sinä haluat. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen me@footway.fi  tai soita numeroon 0800 100 500.

Onko kortilla maksaminen turvallista Footwayllä?  

Kortilla maksaminen verkkokaupassamme on niin turvallista kuin se vain voi olla. Emme talleta korttitietojasi.


Mitä tapahtuu jos emme pääse sovintoon kiista-asiassa?


Pyrimme tietysti aina ratkaisemaan asiat asiakkaan näkökulmasta parhaalla mahdollisella tavalla. Suosittelemme aina ottamaan ensisijaisesti yhteyttä meidän asiakaspalveluumme ja kertomaan miksi et ole tyytyväinen. Mikäli et ole tyytyväinen meidän ratkaisuun, niin voit ottaa yhteyttä puolueettomaan riidanratkaisuelimeen ja saada asiasi käsitellyksi siellä.


30304 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×