Daniel on TJ Footwayllä ja tekee kaikkensa sinulle ja kaikille muille, ihanille asiakkaille. Hän haluaa tietenkin että voit tuntea olosi turvalliseksi kun teet ostoksia meillä.

 

Suoraan asiaan, Daniel! Onko Footwayllä ostosten tekeminen turvallista?

Kyllä. Voit tuntea olosi turvalliseksi, kun teet ostoksia verkkokaupassamme. Emme pelkästään noudata Suomen Varmakauppa-järjestön laatimia ohjeita, vaan pyrimme myös ylittämään ne.

Haluamme, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ja tyytyväiseksi tekiessään ostoksia meidän verkkokaupassa.

Kaikki henkilötiedot suojataan ulkopuolisilta, ja niitä käsitellään henkilötietolain määräysten mukaisesti. Emme luovuta koskaan henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman lupaasi.

Sinulla on oikeus pyytää otetta rekisteröidyistä tiedoistasi sekä rekisteröityjen tietojen muuttamista ja poistamista.

Jos sinulla on tähän liittyvää kysyttävää, ota yhteyttä meihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen me@footway.fi tai soittamalla numeroon 0800 100 500.

 

Onko kortilla maksaminen turvallista Footwayllä?  

Kortilla maksaminen verkkokaupassamme on niin turvallista kuin se vain voi olla. Emme talleta korttitietojasi. 


Mitä tapahtuu jos emme pääse sovintoon kiista-asiassa? 

Pyrimme tietysti aina ratkaisemaan asiat asiakkaan näkökulmasta parhaalla mahdollisella tavalla. Suosittelemme aina ottamaan ensisijaisesti yhteyttä meidän asiakaspalveluumme ja kertomaan miksi et ole tyytyväinen. Mikäli et ole tyytyväinen meidän ratkaisuun, niin voit ottaa yhteyttä puolueettomaan riidanratkaisuelimeen ja saada asiasi käsitellyksi siellä.

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

30863 Osumaa
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×