Alexander on sanaseppomme, joka kirjoittaa kaikki tekstit. Hänelle on tärkeää että kengät löytävät perille nopeasti ja lähetyskuluitta. Alexin tahto on lakimme.

Moikka! Paljonko toimitukset maksaa Footwayllä?

- Moikka moi, meillä on aina täysin maksuttomat toimitukset ja palautukset.

Miten tuotteeni  toimitetaan?

- Meidän mielestä tilatut tuotteet pitäisi saada toimitettua asiakkaan luo mahdollisimman nopeasti ja lähetämme tilaamasi tuotteet jo samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Posti noutaa paketit meiltä jokaisena arkipäivänä. Toimitamme tilaamasi tuotteet 3-5 arkipäivän kuluessa.

 

Olen tehnyt   tilauksen. Milloin tuotteeni saapuvat?

Jos teet tilauksen arkipäivänä ennen klo 15.00, lähetämme tuotteet jo samana päivänä. Se tarkoittaa sitä että saat paketin 3 - 5 arkipäivässä. Kun paketti on lähtenyt varastoltamme, saat vahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kun pakettisi on saapunut sinulle lähimpään postin palvelupisteeseen saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä ja myös sähköpostitse.

 

Mistä voin noutaa  lähetyksen?

Posti toimittaa paketin automaattisesti postinumerosi perusteella lähimpään postin palvelupisteeseen. Kun pakettisi on perillä, saat ilmoituksen tekstiviestillä. Paketin noutopaikka on ilmoitettu tekstiviestissä. Esitä paketin noutamisen yhteydessä henkilöllisyystodistus sekä vastaanottamasi tekstiviesti.

 

Pakettini ei ole  tullut perille. Mitä pitäisi tehdä?

Jos tilausvahvistuksen  saapumisesta on viisi arkipäivää ja et ole vastaanottanut tuotteita ota yhteyttä meihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen me@footway.fi tai soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroon  0800 100 500. Kaikki paketit lähetetään meiltä seurantatunnuksilla ha pystymme selvittämään postin kanssa että missä paketit on menossa.

 

Milloin paketti on viimeistään noudettava postista?

Posti säilyttää pakettia 7 vuorokautta sen saavuttua perille, jonka jälkeen paketti palautetaan lähettäjälle. Halutessasi esimerkiksi palauttaa väärin tilatut tuotteet voit halutessasi jättää paketin noutamatta postista jolloin tuotteet palautuvat meille automaattisesti säilytysajan umpeuduttua. Mikäli haluat pidentää säilytysaikaa niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai soittamalla.

 

Ahvenanmaan  toimitukset

Toimitamme mielelämme kenkiä Ahvenamaalle. Kun haet postista tuotteet joudut valitettavasti maksamaan uudestaan arvolisäveron, mutta kun lähetät meille kuitin maksetusta arvolisäverosta hyvitämme sinulle kyseisen summan. Näin joudut maksamaan veron vain kerran. Voit lähettää kuitin maksetusta verosta meille sähköpostitse osoitteeseen: me@footway.fi. Muistathan laittaa mukaan myös tilinumerosi.


30320 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×