Yleiset ehdot


Se pienellä painettu teksti… :-)

Me olemme Footway Group AB, ruotsalaisessa Bolagsverket-yhtiövirastossa rekisteröity yritys, jonka yritystunnus on 556818-4047 ja osoite Box 1292, 164 29 Kista, Ruotsi. Pääkonttorimme sijaitsee Victoria Towerissa Tukholman ulkopuolella. Kun ostat meiltä tai käytät palveluitamme, sovelluksiamme ja verkkosivustoamme, voimassa on Ruotsin laki ja seuraavat ehdot. Ehdot ovat tärkeitä sekä sinulle että meille, sillä ne kuvaavat, mitä odotamme toisiltamme. Ne tarjoavat sinulle myös käyttökelpoista tietoa. Pidämme nämä käyttöehdot päivitettyinä ja muutamme niitä aika ajoin, joten muista katsoa ne läpi ennen kuin teet ostoksia meillä, sillä viimeisin versio on voimassa. Jos tarvitset apua jonkin asian kanssa, voit tietenkin ottaa meihin yhteyttä.


Tilaaminen

Tilataksesi meiltä sinun tulee olla vähintään 16-vuotias ja pätevä käyttämään jotakin hyväksymistämme maksutavoista. Ostos täytyy tehdä sinun nimissäsi. Kun teet tilauksen, tulet saamaan sähköpostiviestin, joka vahvistaa, että olemme vastaanottaneet tilauksesi. Teemme sitten rutiininomaisen katevarauksen valvoaksemme, että maksu on hyväksytty. Tämän jälkeen luodaan tilaus, joka perustuu näihin ehtoihin. Sinulla on mahdollisuus muuttaa tilaustasi lyhyen ajan kuluessa siitä, kun tilaus on tehty. Jos olemme jo pakanneet tilauksesi, se ei ole enää mahdollista. Siinä tapauksessa sinun tulee palauttaa tilauksesi ja tehdä uusi tilaus. Kaikki tilaukset ovat voimassa saatavuudesta riippuen. Mutta älä ole huolissasi: jos tilaukseen liittyen ilmenee ongelma, tulemme ottamaan sinuun yhteyttä. Harvoissa tapauksissa joudumme hylkäämään tai peruuttamaan tilauksen tai sulkemaan tai jäädyttämään tilin (vaikka olemme aiemmin vahvistaneet tilauksesi) – esimerkiksi jos epäilemme, että tilausta tai tiliä koskien on meneillään jotakin epäilyttävää. Jos näin tapahtuu sinulle ja mielestäsi olemme tehneet virheen, pyydämme, ettet hermostu, vaan otat yhteyttä meihin osoitteessa me@footway.fi tai 0800 100 500. Keskustelemme mielellämme asiasta kanssasi.


Maksaminen

Maksuvaihtoehtomme voivat vaihdella riippuen siitä, missä maassa teet ostoksia. Maksu- tai luottokorttimaksun yhteydessä ostohinta varataan kortilta tilauksen yhteydessä ("varmentaminen"). Todellinen veloitus tapahtuu kortiltasi siinä vaiheessa, kun lähetämme kengät sinulle.


Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa voit maksaa Klarnan avulla. Kun valitset maksutavaksi Klarna Laskun, teet ostoksia turvallisesti ja helposti eikä sinun tarvitse maksaa ennen kuin olet saanut tuotteet kotiin. Maksuaika on 14 päivää siitä lukien, kun olemme lähettäneet kenkäsi, ja voit maksaa osissa jos luot Klarna-tilin. Laskulla maksettavan tilauksen yhteydessä ei veloiteta laskutuslisää. Jos unohdat maksaa, lisätään lakisääteinen muistutusmaksu sekä viivästyskorko maksutavan ehtojen mukaisesti. Oston yhteydessä suoritetaan luoton kelpoisuuden arviointi, mikä tietyissä tapauksissa tarkoittaa luottotietojen tarkistamista. Tässä tapauksessa saat kopion luottotietojen tarkastuksesta postitse (ei Suomessa). Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja Klarna käsittelee henkilötietoja tarkoituksenaan tehdä asiakasanalyysejä, tunnistamiseen, luoton hallintaan ja markkinointiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakkuudenhallintatarkoituksessa. Lue lisää osoitteessa www.klarna.se .


Kaikissa maissa paitsi Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa voi maksaa Adyen -palvelun avulla. Kun maksat Adyenin kautta, ostat turvallisesti ja helposti ja maksu veloitetaan, kun lähetämme tuotteesi. Pankkien välillä jaettava tieto lähetetään salattuna ja korttinumerosi suojataan sertifioidun järjestelmän kautta kortinmyöntäjän turvallisuusstandardien mukaisesti. Henkilötiedot käsitellään voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti ja Adyen käsittelee niitä tarkoituksenaa tehdä asiakasanalyysejä, tunnistamista, luotonhallintaa ja markkinointia. Lue lisää osoitteessa www.adyen.com .


Itävallassa, Tanskassa, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Alankomaissa, Norjassa, Puolassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Iso-Britanniassa, voit maksaa Paypalin avulla. Kun maksat PayPalin kautta, ostat turvallisesti ja helposti ja maksu veloitetaan, kun olemme lähettäneet tuotteesi. Henkilötiedot käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja PayPal käsittelee ne tarkoituksenaan tehdä asiakasanalyysejä, tunnistamista, luotonhallintaa ja markkinointia. Lue lisää osoitteessa www.paypal.com .


Hinnat ja tuotekuvaukset

Footwayn pääkonttorilla työskentelee paljon väkeä ja toisinaan käy niin, että ilmoitamme virheellisen hinnan tai kuvaamme tuotetta virheellisesti. Jos huomaamme virheen joka koskee jotakin tuotteista jotka olet tilannut, tulemme ilmoittamaan sinulle asiasta niin pian kuin mahdollista ja annamme sinulle mahdollisuuden vahvistaa tilauksesi uudestaan (oikeaan hintaan) tai peruuttaa sen. Valitsemastasi toimitustavasta ja -osoitteesta riippuen voi käydä niin, että toimituksesta veloitetaan erikseen. Mahdollinen veloitus ilmoitetaan selkeästi kassalla ja ne sisältyvät loppusummaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.


Toimitus

Me täällä Footwayllä työskentelemme kovasti nuodattaaksemme toimitusaikoja, mutta toisinaan toimitus voi viivästyä – esimerkiksi kuljetusliikkeen aiheuttaman myöhästymisen, logististen ongelmien tai huonon sään vuoksi. Toimituksen suorittaa se kuljetustoimittaja, joka ilmoitetaan kassalla ja se sisältää mahdollisen toimituskuljetuksen. Mahdolliset toimituskustannukset voivat vaihdella, mutta ne ilmenevät ennen ostoksen loppuunsuorittamista kassalla. Pidämme sinut ajan tasalla niin pitkälle kuin voimme ja voit jäljittää lähetyksesi lähetystunnuksen avulla. Jos et saa toimitusvahvistusta, tarkasta roskapostisi, sillä toisinaan sähköpostiviestit voivat virheellisesti päätyä sinne. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, mikäli ilmenee ongelmia tai pohdit jotakin. Voidaksemme tarjota nopean toimituksen pidämme kaikki myynnissä olevat tuotteemme varastossa.


Palautukset ja maksun palauttaminen

Haluatko palauttaa tuotteen, jota et halua pitää?  Ymmärrämme, toisinaan käy niin, että jokin tuote ei yksinkertaisesti toimi sinulle ja haluat saada rahasi takaisin. Älä ole huolissasi, niin kauan kuin kengät ovat alkuperäiskunnossa, voimme hyväksyä palautuksen alla olevia sääntöjä soveltaen. Jos palautat tuotteen 365 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta, maksamme kengistä takaisin koko summan alkuperäistä maksutapaa käyttäen. Pyrimme maksamaan palautuksen sinulle 14 päivän kuluessa siitä lukien, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Entä sen jälkeen? Emme voi hyväksyä epämieluisten tuotteiden palautusta tämän aikarajan mentyä umpeen. Jos yrität palauttaa tuotteen myöhemmin, lähetämme kengät takaisin sinulle ja pyydämme sinua vastaamaan toimituskustannuksista. Alkuperäiskunto Tietenkin kenkiä voi sovittaa aivan kuten tekisit kaupassa, mutta ole ystävällinen äläkä käytä kenkiä. Jos ne palautetaan meille ja ne ovat vahingoittuneet, käytetyt tai kelpaamattomassa kunnossa, on riskinä, ettei maksua palauteta täysimääräisenä ja joudumme mahdollisesti palauttamaan kengät takaisin sinulle (ja pyytää sinua vastaamaan toimituskuluista). Kaikki kengät tarkastetaan palautuksen yhteydessä. Kaikki kengät tulee palauttaa alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa (silloin, kun se on mahdollista).


Kohtuullinen käyttö Jos havaitsemme poikkeavaa palauttamiskäyttäytymistä, joka ei vaikuta hyväksyttävältä, esimerkiksi jos epäilemme, että joku todella käyttää ostoksiaan ja sitten palauttaa ne tai tilaa ja palauttaa suuria määriä tuotteita – paljon, paljon enemmän kuin uskollisimmat Footway-asiakkaamme tilaisivat – meidän täytyy mahdollisesti sulkea tili ja muut siihen liittyvät tilit. Jos näin tapahtuu sinulle ja mielestäsi olemme tehneet virheen, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä, jotta voimme keskustella tilanteesta kanssasi.


Peruuttamisoikeus Laki antaa sinulle 14 päivän peruutusoikeuden. Sinun ei tarvitse ilmoittaa syytä, mutta jos valitat peruuttamisoikeuden alaista ostoa, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin. Palautamme palautuksen 14 päivän kuluessa kengän vastaanottamisesta. Jos palautat kengät 14 päivän kuluttua, sinun ei tarvitse ilmoittaa meille. Saat rahaa kengistä jopa 365 päivän kuluttua ostosta. Muista, että kengän tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessaan (mahdollisuuksien mukaan). Voit halutessasi käyttää peruuttamislomaketta seuraavasti:


Peruutuslomakkeen malli
Mikäli haluat peruuttaa sopimuksen, täytä lomake ja palauta se osoitteeseen

Vastaanottaja: Footway Group ABMineralgatan 7, 254 64 Helsingborg, Ruotsisähköposti: me@footway.fi

Minä/me (*) ilmoitamme täten, että minä/me (*) vetäydymme minun/meidän (*) ostosopimuksestamme koskien seuraavia tuotteita(*) / palveluita(*)
Tilattu (päivämäärä) (*) / Vastaanotettu (päivämäärä) (*)
Kuluttajan / kuluttajien nimet:
Osoite kuluttajalle / käyttäjille:


Allekirjoitus/allekirjoitukset (koskee vain paperista lomaketta)
Päivämäärä
(*) Viivaa yli se, joka ei ole voimassa.


Tarjouskoodit

Toisinaan voi käydä niin, että annamme sinulle tarjouskoodeja, jotka voit käyttää saadaksesi valittuja tuotteita alennettuun hintaan. Sinun tulee syöttää koodi kassalla ennen ostoksen loppuun suorittamista. Kullakin tarjouskoodilla on omat ehtonsa, jotka kuvataan, kun saat sen (esim. mitä tuotteita se koskee, voidaanko se käyttää kerran/useita kertoja, milloin se voidaan käyttää jne.) Tarjouskoodeja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Jos saat ainutlaatuisen tarjouskoodin, joka on tarkoitettu henkilökohtaisesti sinulle, pyydämme pitämään sen salaisena ja että et anna kenenkään muun käyttää tai hyötyä siitä. Jos uskomme, että tarjouskoodia on käytetty virheellisellä tavalla (esim. se on myyty tai jaettu muiden kanssa), voimme peruuttaa sen ja/tai jäädyttää tilisi tai jopa sulkea tilisi ilmoittamatta siitä sinulle


Henkilötietosi

Tietosuojakäytäntömme kuvaa sen, kuinka käytämme sinua koskevia tietoja. Me Footwaylla pidämme siitä, että voimme integroida sinut verkkosivustomme ja sosiaalisen median kautta. Emme kuitenkaan voi kontrolloida sosiaalisen median alustoja tai sitä, kuinka asetat profiilisi näillä alustoilla. Seuraa ja valitse yksityisyysasetukset niin, että ymmärrät ja tunnet olosi turvalliseksi koskien sitä, kuinka henkilötietojasi käsitellään näillä alustoilla. Mitä et saa tehdä ... Tiedämme, että tämä on itsestäänselvyys, mutta et saa väärinkäyttää tai manipuloida verkkosivustoamme, sovelluksiamme tai muita palvelujamme (”Verkkosivustot”) (esim. ladata viruksia tai muuta haitallista teknistä materiaalia tai suorittaa ylikuormittavia verkkohyökkäyksiä tai vastaavia) tai muulla tavoin häiritä tekniikkaamme tai toiminnallisuuttamme tai varastaa meidän tai muiden asiakkaiden tietoja. Jos teet jotakin näistä, voi olla niin, että kyseessä on lainrikkomus, mutta se voi myös estää uskollisia Footway-asiakkaitamme saamasta parasta mahdollista palvelua, joten suhtaudumme tällaisiin tapahtumiin mitä suurimmalla vakavuudella. Footway tulee ilmoittamaan jokaisen tällaisen loukkauksen tai aktiviteetin (tai ilmoittamaan kaikki tiedot siihen sekaantuneista henkilöistä) asianmukaisille rikoksia torjuville viranomaisille. Et saa myöskään ... käyttää automaattista järjestelmää tai ohjelmistoa keräämään tietoa verkkosivustoltamme (tämä tunnetaan nimellä scraping).


Mikäli et ole tyytyväinen tapaamme, jolla käsittelemme henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojavaltuutettuun tai Datainspektionen-toimielimeen osoitteessa datainspektionen@datainspektionen.se tai Box 8114, 104 20 Stockholm, Ruotsi.


Immateriaalioikeudet, ohjelmistot ja sisältö

Footway omistaa tai sillä on lupa käyttää kaikkia immateriaalioikeuksia verkkosivustollaan. Kaikki sellaiset oikeudet pidätetään. Sinulla on oikeus tallentaa, tulostaa ja näyttää verkkosivustomme sisältöä vain henkilökohtaiseen käyttöön. Sinulla ei ole oikeutta käyttää mitään verkkosivuston osaa kaupalliseen tarkoitukseen, ellet ole saanut siihen meidän kirjallista suostumustamme. Linkit tälle verkkosivustolle. Voit käyttää linkkiä Footwayn verkkosivustolle niin kauan kuin se tehdään niin, ettei se vahingoita tai hyödynnä mainettamme. Ethän tee linkkiä verkkosivustolle, joka jollakin tavalla vihjaa jonkinlaista Footwayn antamaa hyväksyntää tai suositusta tapauksessa, jossa sellaista ei ole olemassa.


Haluatko valittaa tai tarvitseeko sinun keskustella kanssamme?

Toisinaan jokin voi mennä pieleen ja haluat ehkä ottaa meihin yhteyttä. Tässä tapauksessa arvostamme, jos otat meihin yhteyttä osoitteessa me@footway.fi . Emme lähetä mitään kirjallista vahvistusta viestistäsi, mutta vastaamme näkemyksiisi niin pian kuin mahdollista ja viimeistään 14 päivän kuluessa. Jos emme onnistu tarjoamaan ratkaisua, johon olet tyytyväinen, voit osoittaa valituksesi EU:n verkkoalustaan kiistansovittelua varten: www.ec.europa.eu/consumers/odr .


Juridiset tiedot

Meillä on oikeus milloin tahansa muuttaa, poistaa tai modifioida tuotteitamme, palveluitamme ja/tai verkkosivustomme valinnaisia osia (sisältäen käyttöehtomme). Ehtomme ovat voimassa ruotsalaisen lainsäädännön mukaisesti. Takuut Kaikkia meiltä ostamiasi tuotteita koskee takuu siitä, että tuote on tai tekee niin kuin kuluttaja voi kohtuudella odottaa sen olevan tai tekevän. Tehdastakuu on lisäksi voimassa tietyille tuotteille.


Käyttäjien luoman sisällön yleiset ehdot

#YesFootway Tiedätkö, mikä meidän suosikkiasiamme koko maailmassa on? Onnelliset asiakkaat. Tulemme iloisiksi, kun onnellinen asiakas käyttää Footwayn kenkiä sosiaalisessa mediassa. Haluamme näyttää maailmalle. Siksi pyydämme lupaa jakaa asiakkaidemme kuvia muiden asiakkaiden kanssa. Kun teemme näin, kuvat julkaistaan usein verkkosivustollamme tai toisinaan muita kanavia käyttäen, kuten esim. Facebookissa, Instagramissa tai uutiskirjeessämme. Vastaamalla pyyntöömme hashtagilla #yesFootway hyväksyt seuraavan:


Annat yritykselle Footway Group AB (yritystunnus 556818-4047), ei-eksklusiivisen, palkkiottoman maailmanlaajuisen luvan käyttää kuvia, joihin olet vastannut #yesFootway, jäljempänä kutsuttu "kuva", markkinoinnissamme ja/tai mainoksissamme, sisältäen gallerian verkkosivustollamme, sosiaalisessa median, uutiskirjeet, sähköpostiviestit ja muun asiakaskommunikaation ja että sinulla on muiden kuvissasi mahdollisesti esiintyvien suostumus antaa pois oikeutesi. Vakuutat, että Footway Group AB ei kuviesi käyttämisellä riko kolmannen osapuolen oikeuksia tai mitään lakia. Jos olet alle 18-vuotias, vahvistat, että sinulla on vanhempiesi suostumus. Lisäksi vapautat täten Footway Group AB:n kaikista velvollisuuksista maksaa sinulle kuviesi käytöstä. Jos haluat myöhemmin, että kuvasi poistetaan sosiaalisesta mediasta tai verkkosivustolta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin varmistamme, että kuvat poistetaan.


Sisältö, jonka luot alustassamme

Meidän oikeutemme Kun osallistut luomalla sisältöä alustassamme, haluamme, että muut asiakkaat ja toimittajat voivat saada osansa kokemuksistasi. Jakamalla annat Footway Group AB:lle (yritystunnus 556818-4047) ei-eksklusiivisen, palkkiottoman maailmanlaajuisen luvan käyttää, jakaa ja kopioida sisältöä, jota olet luonut alustassamme, toiminnassamme ja/tai markkinoinnissamme, sisältäen verkkosivustot, sosiaalisen median, uutiskirjeet, sähköpostin, kommunikaation ja muut markkinointitarkoitukset. Omistat edelleen luomasi sisällön ja voit jakaa sisältöä muiden kanssa missä haluat. Jakamalla sisältöä annat meille luvan käyttää nimeäsi ja tietoa sisällöstä, jonka olet luonut. Näiden ehtojen mukaisesti vapautat täten Footway Group AB:n kaikista velvollisuuksista korvata sinulle nimesi ja luomasi sisällön käyttäminen.


Jos käytät sisältöä, joka käsittää immateriaalioikeuksia, joita meillä on ja joita teemme saatavilla oleviksi alustassamme, pidätämme kaikki oikeudet sisältöön.


Sinun velvollisuutesi Vakuutat, että sinulla on kaikki oikeudet luomaasi sisältöön. Et saa jakaa alustassamme mitään, mikä on laitonta, diskriminoivaa, harhaanjohtavaa tai valheellista. Vakuutat, että Footway Group AB käyttäessään sisältöäsi ei riko kolmannen osapuolen oikeuksia eikä riko mitään lakia. Jos olet alle 18-vuotias, vahvistat, että sinulle on vanhempiesi suostumus.


Voimme poistaa sisällön, joka rikkoo ehtojamme ja estää sinua jatkamasta sisällön luomista, jos rikot ehtojamme. Voimme myös ryhtyä toimenpiteisiin tapauksissa, joissa olemme velvollisia tekemään niin lain mukaan.


Yhteystiedot

Maa (verkkosivusto)                                 Sähköposti                                                 Puhelinnumero                                 ALV-numero
Itävalta (footway.at) ​meinefreunde@footway.at0800 802 87668 664/2513
Belgia (footway.be) ​mijnvrienden@footway.be(+44)800 098 8300SE 556718404701
Tšekki (footway.cz) mojipratele@footway.cz(+44)800 098 8300SE 556718404701
Tanska (footway.dk) ​os@footway.dk80 32 33 33DK 13028427
Viro (footway.ee) minusobrad@footway.ee(+44)800 098 8300SE 556718404701
Suomessa (footway.fi) ​me@footway.fi0800 100 500FI 29661072
Ranska (footway.fr) ​tesamis@footway.fr0805 081 835FR 81838464337
Saksa (footway.de) ​meinefreunde@footway.de0800 7236 222DE 316430207
Irlanti (footway.ie) ​myfriends@footway.ie(+44)800 098 8300SE 556718404701
Island (footway.is) ​vinirminir@footway.is(+44)800 098 8300SE 556718404701
Italia (footway.it) ​mieiamici@footway.it(+44)800 098 8300SE 556718404701
Latvia (footway.lv) manidraugi@footway.lv(+44)800 098 8300SE 556718404701
Liettua (footway.lt) manodraugai@footway.lt(+44)800 098 8300SE 556718404701
Luxemburg (footway.lu) tesamis@footway.lu(+44)800 098 8300SE 556718404701
Hollanti (footway.nl) ​mijnvrienden@footway.nl08003456010NL 0053465104
Norja (footway.no) ​oss@footway.no800 31 800921786050 MVA
Puola (footway.pl) ​moiprzyjaciele@footway.pl00800 4612 342PL 5263224254
Portugali (footway.pt) meusamigos@footway.pt(+44)800 098 8300SE 556718404701
Slovakia (footway.sk) mojipriatelia@footway.sk(+44)800 098 8300SE 556718404701
Slovenia (footway.si) mojiprijatelji@footway.si(+44)800 098 8300SE 556718404701
Espanja (footway.es) misamigos@footway.es(+44)800 098 8300SE 556718404701
Ruotsi (footway.se) ​oss@footway.se020-12 12 11SE 556718404701
Sveitsi (footway.ch) ​meinefreunde@footway.ch0800 002 723CHE-211767259 MWS
Iso-Britannia (footway.co.uk) ​myfriends@footway.co.uk0800 098 8300GB 299688017

Verkkosivuston vastuullinen

Toimitusjohtaja ja verkkosivustosta vastaava henkilö on Daniel Mühlbach.

Tietosuojakäytäntö


Yksityisyytesi suoja

Footway Group AB, yritystunnus 556818-4047, on henkilötietovastuullinen ja vastuullinen suojaamaan henkilötietojasi. Me Footwayllä olemme täysin omistautuneita yksityisyytesi suojaamiselle. Jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka suojaamme yksityisyyttäsi, voit lähettää sähköpostiviestin tietosuojavaltuutetullemme osoitteeseen oss@footway.se.


Näin käytämme nimeäsi ja yhteystietojasi

Tilauksen toimittamiseen sinulle. Palveluviestien lähettämiseen, esim. toimitustieto. Tiedon lähettämiseen sähköpostitse, tekstiviestitse tai postitse koskien uusia tuotteitamme ja palvelujamme. Ehkäisemään ja paljastamaan petoksia joko sinua tai Footwaytä vastaan – ikävää, mutta todella tärkeää. Näyttämään mainoksia Footwayltä sinulle, kun surffaat netissä jotta voit nähdä uusimmat tuotteemme ja tarjouksemme. Selvittämään, mistä sinä ja muut asiakkaat pitävät. Varmistamaan, että annamme sinulle haluamasi ja voidaksemme asettua kilpailijoidemme edelle. Sinun ei tietenkään tarvitse antaa mitään näistä henkilötiedoista, mutta jos et tee niin, et ehkä pysty ostamaan sivustolta etkä välttämättä saa parasta mahdollista asiakaskokemusta. Mutta se on sinun valintasi ja me kunnioitamme sitä.


Yhteydenottohistoriasi meillä

Käytämme sitä, mitä olet sanonut meille esimerkiksi puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa seurataksemme sopimustamme sekä tehdäksemme palvelumme sinulle paremmaksi. Tietoa käytetään myös sisäisessä koulutustarkoituksessa voidaksemme jatkaa palvelumme parantamista.


Ostohistoria ja tallennetut tuotteet

Se, mitä olet ostanut ja tallentanut ostoskoriisi, on tärkeää tietoa, jotta voimme myydä, antaa tukea ja käsitellä palautuksia. Jotta voimme jatkuvasti parantaa valikoimaamme, käytämme tietoa ostoista ja palautuksista sisäänostomme yhteydessä.


Tieto siitä, kuinka käytät verkkosivustoamme

Tietoa, jonka annat meille surffatessasi Footwayllä, kuten esimerkiksi IP-osoite ja laitetyyppi, käytämme parantaaksemme ostokokemustasi sekä ehkäistäksemme ja paljastaaksemme petoksia sinua tai meitä kohtaan – ikävää, mutta valtavan tärkeää – ja täyttääksemme juridiset velvollisuutemme koskien sinua koskevan tiedon käsittelyä.


Tieto linkitetyistä tileistä

Jos linkität Google- tai Facebook-tilisi meille, käytämme niitä mahdollistaaksemme sinulle helpomman sisäänkirjautumisen verkkosivustollemme ilman, että sinun tarvitsee luoda erillinen tili.


Näin jaamme tietoa sinusta

Emme koskaan myy henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle – esimerkiksi nimeäsi, osoitettasi, sähköpostiosoitettasi tai luottokorttitietojasi. Haluamme ansaita ja pitää luottamuksesi ja mielestämme tämä on aivan välttämätöntä, jotta voimme tehdä niin. Jaamme toki henkilötietojasi seuraaviin kategorioihin kuuluvien yritysten kanssa, mikä on tärkeä osa voidaksemme tarjota palveluitamme sinulle: Yritykset Footway Group AB:ssa, yhteistyökumppanimme, esimerkiksi maksuratkaisumme, toimitus ja varasto. Palvelutoimittajamme, jotka auttavat meitä, esimerkiksi kehitys, tuki, viranomaiset ja luottotietoyritykset, joita tarvitaan, jotta voimme toimittaa sen mitä lupaamme. Voimme tarjota kolmannelle osapuolelle koottua, mutta anonymisoitua tietoa ja analyysejä asiakkaistamme, ja ennen kuin teemme niin, varmistamme, ettei sinua voida identifioida tämän tiedon kautta. Mahdollinen toimitettu henkilötieto liiketoiminnan osittaisen tai kokonaisen myynnin yhteydessä tulee tapahtumaan kyseisen ajankohdan henkilötietoja koskevan lainsäädännön mukaisesti.


Markkinointiviestit

Pitääksemme sinut ajan tasalla meistä, tilauksistasi ja auttaaksemme sinua löytämään uusia tuotteita, voimme lähettää sinulle viestejä sähköpostitse ja tekstiviesteinä. Voit milloin tahansa pyytää meitä lopettamaan markkoinointiviestien lähettämisen sinulle. Huomioithan, että koska Footway koostuu monimutkaisesta useiden eri järjestelmien verkostosta, voi viedä joitakin päiviä ennen kuin järjestelmä on päivitetty, joten voit mahdollisesti saada lisää viestejä meiltä samaan aikaan, kun käsittelemme pyyntöäsi. Markkinointiviestinnän päättäminen ei tarkoita sitä, että lopetamme tukiviestien lähettämisen koskien esimerkiksi tilauksiasi.


Mainokset Footwaylle verkossa

Olemme omistautuneet myös verkkomainonnalle pitääksesi sinut ajan tasalla siitä, mitä teemme sekä auttaaksemme sinua löytämään tuotteitamme. Aivan kuten monet muut yritykset, näytämme myös me Footway-mainoksia sinulle, kun vierailet muilla verkkosivustoilla ja sovelluksissa. Teemme sen monien erilaisten digitaalisten markkinointiverkostojen ja mainospaikkojen avulla, ja käytämme useita erilaisia mainostekniikoita, joita tarjotaan tietyillä sivustoilla ja sosiaalisessa mediassa. Näkemäsi mainokset rakentuvat tiedosta, joka meillä on sinusta tai aiemmasta Footwayn käytöstäsi (esim. hakuhistoriasi Footwayllä ja sisältö, jonka olet lukenut Footwayllä) tai Footway-mainoksista, joita olet napauttanut aiemmin.


Sinua koskevan tiedon rekisteröinti

Tallennamme tietoa sinusta niin kauan kuin meillä on suostumuksesi tai niin kauan kuin sitä tarvitaan voidaksemme toimittaa tuotteita ja palveluita sinulle. Jos on olemassa kohtuullisia syitä tai jos sitä vaaditaan voidaksemme täyttää juridiset vaatimukset, konfliktien ratkaisemiseksi, petosten ja väärinkäytösten ehkäisemiseksi tai yleisten sääntöjen puolustamiseksi, voimme pitää tiettyjä henkilötietojasi myös sen jälkeen, kun olet peruuttanut suostumuksesi.


Oikeutesi

Sinulla on monia oikeuksia koskien henkilötietojasi, esimerkiksi oikeus saada tietää, mitä tallennamme ja kuinka tietojasi käytetään, oikeus pyytää virheellisten tietojen korjaamista, oikeus pyytää tietojesi poistamista sekä oikeus kääntyä paikallisen tietosuojaviranomaisen puoleen ( EU: kansalliset tietosuojaviranomaiset).


Muutokset siihen, kuinka suojaamme yksityisyyttäsi

Voimme muuttaa tätä sivua aika ajoin, jotta se kuvastaa sitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Jos teemme huomattavia muutoksia, selvennämme sitä Footway-verkkosivustolla tai muissa Footway-palveluissa tai muiden yhteydenottoväylien kautta, esimerkiksi sähköpostitse, jotta voit vahvistaa muutokset ennen kuin jatkat Footwayn käyttämistä.


Evästeet

Käytämme evästeitä verkkosivustollamme. Erilaisia evästeitä käytetään erilaisista syistä. Tässä kuvataan, millaisia erilaisia evästetyyppejä käytämme ja miksi. Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivustollamme navigoimisen ja toimintojemme käyttämisen, esimerkiksi toiminnon "Lisää ostoskoriin" ja "Tallenna suosikki". Parantaaksemme verkkosivustomme toiminnallisuutta ja ostokokemustasi sallimme, Analyysievästeiden mitata ja analysoida sitä, kuinka asiakkaat käyttävät verkkosivustoa. Kun surffaat tai ostat meiltä, Asiakaspalveluevästeet muistavat valintasi (kuten kielesi tai sijaintisi), jotta voimme tehdä kokemuksestasi niin sujuvan kuin mahdollista ja henkilökohtaisemman Mainosevästeitä käytetään näyttääksemme mainoksia, jotka ovat relevantteja sinulle. Ne rajaavat myös lukumäärän, kuinka monta kertaa tietty mainos näytetään sinulle sekä auttavat meitä mittaamaan mainontamme tehokkuutta ja parantamaan mainontaamme. Kolmannen osapuolen evästeitä käyttävät yhteistyökumppanimme, jotka auttavat tekemään tarjouksistamme kiinnostavampia sinulle. Siksi yhteistyökumppaniemme välikaikaisia evästeitä tallentuu laitteeseesi. Näitä ovat esimerkiksi tieto niistä tuotteista, joita olet katsonut. Tarkoituksena on voida näyttää sinulle tarjouksia, jotka parhaalla mahdollisella tavalla vastaavat mielenkiinnonkohteitasi.


Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt yllä mainittujen tyyppisten evästeiden tallentamisen laitteeseesi ja sen, että saamme pääsyn niihin, kun vierailet verkkosivustollamme tulevaisuudessa.


Kuinka voin estää evästeiden tallentamisen? Useimpia verkkoselaimia voidaan konfiguroida siten, että voit kokonaan estää evästeiden käytön. Huomioithan, että se voi vaikuttaa käyttäjäkokemukseesi etkä voi ehkä hyötyä tietyistä toiminnoista verkkosivustollamme.


Lisätietoa evästeistä on saatavilla osoitteesta http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm


Ota yhteyttä meihin

Tulemme aina iloisiksi, kun voimme keskustella asiakkaidemme kanssa. Ja siinä tapauksessa, että et ole tyytyväinen johonkin, olemme erityisen iloisia, kun otat suoraan yhteyttä meihin. Toivottavasti voimme auttaa sinua samalla, kun se antaa meille mahdollisuuden tehdä meistä parempia tulevan varalle. me@footway.fi .
28664 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK