Kengät lähetetään tänään jos tilaat 10:47:21 sisällä
Springyard
Springyard
Suede Brush Suede/Nubuck/Textile
4
Loading...
Saatavilla rajoitetusti
  • Tuote on varastossa ja voidaan lähettää välittömästi
  • Hintatakuu!
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Springyard Suede Brush Suede/Nubuck/Textile

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Väri:

Musta

Tuotenumero:

55162-00

Kenkäharja mokka- ja nupukkinahkaisille kengilleSpringyardin mokkaharjan avulla puhdistat mokka- ja nupukkinahasta valmistetut kenkäsi. Kumiharjakset sopivat hyvin mokka- ja nupukkipintojen puhdistamiseen, sillä ne eivät vaurioita herkkää pintaa. Harja sopii hyvin myös kangaskenkien puhdistamiseen, joten yksi harja voi palvella useampia kenkiäsi. Harjaa mokkaiset tai nupukkinahkaiset kenkäsi aina heti käyttökerran jälkeen mokkaharjalla, jotta mahdollinen pöly ja irtolika poistuisivat kengistä. Mokkaharjaa tarvitset myös silloin, kun haluat elävöittää kiiltäviksi painuneita kohtia kengissä. Käytä mokkaharjaa mielellään mokka- ja nupukkinahkaisille kengille tarkoitetun Springyard Suede & Nubuck Renovator Neutral -kenkävoiteen jälkeen, kun pinta on kuivunut ja ennen kuin käsittelet pinnan suojaavalla kyllästysaineella. Näin saat kenkiesi upean pinnan näyttämään aina hyvältä.

Mokka- ja nupukkinahkaisten kenkien hoidossa oikeat tuotteet ovat tärkeitäMokka- ja nupukkinahkaiset kengät ovat hyvin kauniita ja näyttäviä niiden samettimaisen ulkonäön ansiosta. Mokka ja nupukki ovat myös erittäin herkkiä materiaaleja, joten on tärkeää, että huollat niitä niille sopivilla tuotteilla. Ennen kenkien ensimmäistä käyttökertaa suojaa ne Springyardin kyllästysaineella, sillä se auttaa kenkiä hylkimään kosteutta ja likaa. Muista harjata kengät mokkaharjalla puhtaiksi irtoliasta ja pölystä jokaisen käyttökerran jälkeen. Kun puhdistat mokka- tai nupukkinahkaiset kenkäsi, poista ensin mahdolliset nauhat kengistä, avaa mahdolliset soljet ja vetoketjut ja harjaa kengät mokkaharjalla huolellisesti. Mikäli tarvitset puhdistusainetta, valitse mokalle ja nupukkinahalle sopiva puhdistusaine tai puhdistuskivi. Anna kenkien kuivua hyvin puhdistuksen jälkeen ja kun pinnat ovat kuivat, käsittele ne Springyard Suede & Nubuck Renovator Neutral -kenkävoiteella. Anna kuivua hyvin ja harjaa kengät sen jälkeen mokkaharjalla. Käsittele kengät lopuksi vielä kyllästysaineella, jotta pinnasta tulee kosteutta ja likaa hylkivä.

Voit vaikuttaa kenkiesi käyttöikään hoitamalla niitä hyvinKenkien säännöllinen hoitaminen lisää niiden käyttöikää huomattavasti. Mokka- ja nupukkikenkien harjaaminen mokkaharjalla aina käyttökertojen jälkeen pitää ne puhtaan näköisinä ja myös huoltaminen on helpompaa. Tee perusteellisempi puhdistus, kenkien hoitaava käsittely ja suojaus säännöllisesti. Säilytä kenkiä huoneenlämmössä ja anna kengille myös lepopäivät. Käytössä tulisi olla vähintään kahdet kengät ja niitä tulisi käyttää vuoropäivin. Näin yksi pari saa aina levätä ja kenkien yhteenlaskettu käyttöikä on näin menetellen pidempi kuin yhtä paria jokaisena päivänä käyttäen. Mokka- ja nupukkinahkaisissa kengissä on hyvä käyttää lepolestejä, jotta nahka pysyisi sileänä.


Tilaa Springyard kenkäharja mokka- ja nupukkikengille Footwaylta!Kenkiä ostaessasi tarkista, että kotoasi löytyy uusien kenkien materiaaleille sopivat hoitotuotteet ja muista suojata uudet kenkäsi kyllästysaineella jo ennen ensimmäistä käyttökertaa. Footwayn valikoimista löydät Springyardin laadukkaat kenkien hoitotuotteet ja -tarvikkeet. Tämä ruotsalainen laatumerkki on valmistanut huolella käyttöösi kaiken, mitä saatat tarvita kenkiesi hoidossa. Valitse Footwaylta juuri sinun uusille kengillesi sopivat tuotteet, kuten mokka- ja nupukkikenkäsi sekä kangaskenkäsi kauniina pitävä kenkäharja. Tilaa kenkien hoitotuotteet kätevästi meiltä, ja lähetämme tuotteet sinulle mahdollisimman pikaisesti.
Näytä Lisää.

Keskustelu

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

28533 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×