Kengät lähetetään tänään jos tilaat 08:42:57 sisällä
Icebug
Icebug
Solus W Michelin Wic Black
155
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Normaali

Päällinen:

Nahka, Synteettinen

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Kengännauhat, Vetoketju

Tuotenumero:

60025-38

Icebug Solus W Michelin Wic Black kengät, jotka pitävät


Tyylikäs nupukkinahkainen naisten kitkakenkä


Icebug, hyvän pidon kenkien asiantuntija, yhdisti voimansa Michelin yhtiön kanssa, joka taas on pitkän linjan ammattilainen kitkarenkaiden valmistuksessa. Yhdessä he loivat Icebug Michelin Wic-kumiseoksen, joka takaa parhaan nastattoman kitkapidon eri alustoille talven vaihtuvissa olosuhteissa. Icebug Solus W Michelin Wic Black on naisten korkeavarsinen sekä hyvin jalkaan istuva kävelykenkä, joka on varteenotettava kenkävaihtoehto vaihteleviin talvikeleihin. Nämä kitkakengät ovat vuorattu lämpimällä fleecevuorella ja kengän pinta on valmistettu vahvasta, tyylikkäästä ja ajattomasta nupukkinahkasta. Nupukkinahka patinoituu luonnollisesti, ainutlaatuisesti sekä kauniisti käyttöiän karttuessa ja näin kengät säilyvät tyylikkäinä pitkään.


Kitkakenkä, joka sopii kaikkiin talviolosuhteisiin


Mahtavan pohjakuminsa ansiosta nämä kitkakengät pitävät talven kaikissa olosuhteissa ja voit huoletta ulkoilla niin jäällä kuin lumessakin, kun vedät nämä kengät jalkaasi. Kenkien pitkät varret pitävät nilkkasi lämpiminä ja suojaavat jalkojasi lumisilla ja loskaisilla keleillä. Lämmin fleecevuori pitää jalkasi lämpiminä, ja kun muistat huoltaa nupukkinahkaisia kenkiäsi säännöllisesti, pysyy niiden pinta vettä hylkivänä. Näiden ominaisuuksien ansiosta Icebug Solus W Michelin Wic Black kitkakenkä on varteenotettava vaihtoehto niin arkikäyttöön, reippaaseen ulkoiluun kuin kaupungilla asioimiseenkin. Sivuvetoketjut helpottavat arkikäyttöä merkittävästi, ja kenkien nauhoituksella on kenkä säädettävissä kullekin sopivaksi.


Huoltamalla kenkiäsi säännöllisesti ne pysyvät tyylikkäinä pitkään


Nupukkinahkaisten Icebug Solus W Michelin Wic Black kenkien säännöllinen huolto on tärkeää, jotta ne pysyvät vettä ja likaa hylkivinä sekä tietenkin hyvännäköisinä. Kengät on hyvä käsitellä jo ennen käyttöönottoa nupukkinahkalle sopivalla suoja-aineella. Tämä käsittely kannattaa toistaa säännöllisesti. Likaantuneet kengät voi puhdistaa puhdistusvaahdolla tai nahkashampoolla. Nupukkinahka on lähtökohtaisesti helposti puhdistettavissa liasta, mutta jos kengän pinnassa on vaikeasti irtoavaa likaa, voi puhdistuksessa käyttää mokka- ja nupukkinahkapinnoille tarkoitettua tahranpoistoainetta. Puhdistusoperaation lopuksi kannattaa puhdistetut ja kuivat kengät harjata, jotta nupukkinahkan pinnan ilme palautuu ennalleen. Ennen jalkaan laittoa tulee kengät käsitellä taas nupukkinahkalle soveltuvalla suoja-aineella.


Näytä Lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

P
P.T.
M
Marije, Footway

Haha … jatka hyvää työtä! :joy:

0
T
Tarja

Viestit muilla kielillä

Icebug, Icebug
Kääntää
Näytä lisää julkaisuja

30648 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK