Shepherd
Shepherd
Henrik Oild Antique
65
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Sallittu koko perustuu 9765 asiakkaisiin

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Käyttöalue:

Vuoratut kengät

Tuoteryhmä:

Väri:

Ruskea

Malli:

Pieni

Päällinen:

Nahka

Sisäpuolen materiaali:

Villa

Ulkopohja:

Nahkapohja

Merkki:

Tuotenumero:

13627-00

Shepherd Henrik Oild Antique


Ruotsalainen Shepherd on kylmien varpaiden pelastaja. Lampaannahasta ja –villasta valmistetut tossut pitävät jalat lämpiminä vuoden ympäri, ja Henrik-tohvelit ovat niin arkiaamujen kuin mökki-iltojenkin pelastus. Korkealaatuiset materiaalit, huolellinen suunnittelu sekä tarkkaan valvottu valmistus varmistavat, että jalkasi todella viihtyvät näissä tossuissa.

Kestävät ja monipuoliset materiaalit


Lampaannahka ja –villa ovat paitsi luonnontuotteita, myös erittäin kestäviä ja monipuolisia. Talvella ne pitävät jalkasi lämpiminä kylmää lattiaa vasten ja tuovat arjen luksusta jokaiseen päivään. Kesällä hengittävät materiaalit eivät hiosta, ja tossut jalassa kelpaa istua viihtyisää iltaa mökkisaunan terassilla. Paksut nahka- ja villakerrokset pitävät myös hyttyset poissa varpaistasi – kesäillat paranivat juuri 100%!

Pelkistettyä, tyylikästä muotoilua


Shepherdin skandinaavinen ote muotoiluun näkyy yksinkertaisen tyylikkäissä tohveleissa, jotka sopivat varmasti jokaisen tyyliin. Oild Antique –väri on kauniin patinoitunut ja yhdessä vaalean villan kanssa pelkkä tossujen ulkonäkö saa jo tuntemaan olonsa mukavaksi!

Hoito-ohjeet Henrik-tossuille


Kestävyyden lisäksi lampaanvilla on helppohoitoinen materiaali. Se on itsepuhdistuva, joten tossujen hoitamiseksi riittää useimmiten vain säännöllinen tuuletus. Kengät on kuitenkin myös helppo puhdistaa, jos ne pääsevät likaantumaan. Helpoin tapa saada tohveleista kuin uudet on puhdistaa ne lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla, pehmeällä kankaalla tohveleiden pintaa hieroen. Niin vaikeaa kuin se onkin malttaa odotella, anna kenkien kuivua rauhassa ennen kuin otat ne taas käyttöön!
Näytä Lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

J
jennie wallin
Kääntää
P
Patricia
Kääntää
A
alexhb@live.se
Kääntää
Näytä lisää julkaisuja

30703 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK