Eskimo
Eskimo
Scooter lady Black
46
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Eskimo on kooltaan normaali 1967 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Tekstiili

Sisäpuolen materiaali:

Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Kengännauhat, Vetoketju, Tarranauha

Tuotenumero:

01426-01

Eskimo Scooter Lady BlackEskimo on pohjoismainen kenkämerkki, joka valmistaa kestäviä kenkiä ja saappaita miehille, naisille ja lapsille. Innovatiivinen muotoilu ja ennen kaikkea käytännöllisyys ovat Eskimo-kengän valttikortteja. Myös Eskimo Scooter Lady Black on todella lämmin ja kestävä talvijalkine, joka kestää kovaa ja pitkäaikaista käyttöä.

Valmistetaan kylmää ja vettä hylkiviksiEskimo Scooter Lady Black on kylmää ja rajua pohjoismaista ilmastoa varten kehitetty naisten saapas. Saappaan pinta on vettä hylkivää ja tuulta pitävää nailonmateriaalia. Saappaissa on monta hienoa yksityiskohtaa, kuten esimerkiksi korkea varsi, jossa on lumilukko. Sivulla on koristeellinen vetoketju ja kengän saa kiristettyä jalan mukaiseksi tarranauhalla. Paksu, kuvioitu kumipohja on todella pitävä ja rouhean näköinen.

Ihastuttavaa lämpöä pakkaskeleihinKäytä Eskimo-kenkiä, jos sinun täytyy kulkea lumessa tai sateessa ja et halua palelluttaa jalkojasi. Ulkopohjan kuvionti takaa hyvän pidon liukkailla ja kosteilla pinnoilla liikuttaesssa. Lämmin, irrotettava kangasvuori pitää jalkasi varmasti lämpiminä kovillakin pakkasilla.

Hoida hyvin Eskimo Scooter –saappaitasiNailonpinnan huolto on melko yksinkertaista: harjaa vain lika pois jäykällä harjalla, jos kengät likaantuvat. Tarvittaessa kangaskengän voi pyyhkiä haaleaan saippuaveteen kostutetulla liinalla, mikäli lika ei muuten tahdo irrota. Pinta ei oikeastaan kaipaa mitään aineita pysyäkseen käyttökuntoisena. Kuivata kostuneet kengät aina huoneenlämmössä. Ei koskaan lämpöpatterin tai muun lämmönlähteen päällä, sillä kuumuus vahingoittaa kumia ja voi myös muuttaa sen muotoa.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

A
Anonym
A
Anonym

Viestit muilla kielillä

J
Jeanette Håkansson
Kääntää
Näytä lisää julkaisuja

28472 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK