31.03.2020:  Toimitukset jatkuvat normaalisti, 1-3 työpäivää ♡
Shepherd
Shepherd
Sanna Outdoor Black
139
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Sallittu koko perustuu 9765 asiakkaisiin

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

3 cm

Merkki:

Tuotenumero:

03170-00

Shepherd Sanna Outdoor BlackRuotsalainen Shepherd vannoo luonnon, rauhallisuuden ja lämmön nimeen. Tämä laadukkaista jalkineistaan tunnettu kenkämerkki suosiikin kengissään villaa, joka on niissä hyvin keskeisessä osassa. Shepherd valmistaa jalkineita, jotka ilahduttavat niin kodin lämmössä viihtyviä, luonnossa liikkuvia kuin trendititetoisiakin. Tämä vuonna 1982 perustettu tuotemerkki nimittäin valmistaa kenkiä ja tohveleita lampaannahasta ja vuoraa niiden sisäpuolen pehmoisella lampaanvillalla sekä varustaa lopuksi jalkineensa aimo annoksella tyylikästä designia. Kun pääsee kerran kokeilemaan Shepherd kenkiä tai –tohveleita, niistä ei halua enää luopua, niin kerrassaan ihastuttavaa näiden jalkineiden pehmeys on. Shepherd Sanna Outdoor Black on naisille kehitetty, Shepherdille ominaisesti lämminvuorinen kenkä ulkokäyttöön. Sanna Outdoor Black on varustettu ihanalla istuvuudella sekä muotoiltu tyylikkääksi ja moderniksi ulkojalkineeksi.

Valvotut materiaalit ympäristötietoiselta yritykseltäShepherd Sanna Outdoor Black on verhoiltu mustalla lampaannahalla, joka tarjoaa hieman kiiltävän vaikutelman. Kengän sisäpuoli on puolestaan varustettu pehmoisella lampaanvillalla, joka saa sinut haluamaan upottaa jalkasi kengän ihanaan syleilyyn kerta toisensa jälkeen. Kengän uurrettu kuminen pohja tarjoaa hyvän pidon ja sen kanta tuo kenkään lisämukavuutta. Sivujen resorit lisäävät nekin käyttömukavuutta helpottaen kenkien pukemista ja riisumista. Shepherd on ympäristötietoinen yritys, joka asettaa korkeat vaatimukset koko tuotannolleen. Shepherd-jalkineiden lampaannahan käsittely on valvottua ja siihen kuuluu runsaasti vaatimuksia, jotka täytetään prikulleen. Lisäksi Shepherd ottaa kenkiensä valmistuksessa huomioon aivan kaikki toimintansa ympäriltä löytyvät tekijät, kuten lampaiden kasvattajat, tehdastyöntekijät ja tavarantoimituksen. Tämä kaikki tehdään kunnioittaen sekä ympäristöä että sinua kenkien käyttäjänä.

Käytännölliset kengät jokaiseen asuun ja tilanteeseenShepherd Sanna Outdoor Black kengät kietovat jalkasi loputtomaan pehmeyteen, lämpöön ja mukavuuteen syksyn, talven ja alkavan keväänkin riennoissa. Minne ikinä näissä kengissä kuljetkin, viihdyt niissä takuulla. Voit yhdistää nämä tyylikkäät kengät yhtä hyvin niin arkisiin kuin juhlaviinkin asuihisi ja tyylisi on aina varma. Voit sovittaa Sanna Outdoor Black kenkiisi niin lempifarkut kuin hameen tai mekonkin ja kulkea niissä mukavasti tilanteesta toiseen. Kenkien musta väri on helposti yhdistettävissä mihin tahansa sävyihin, kuoseihin ja tyyleihin. Vain mielikuvitus on rajana asuvalintaa tehdessäsi ja lopputulos on aina viimeistelty tyylikkäillä kengillä.

Hoida kenkiäsi ja säilytä niiden kestävyys pitkäänShepherd Sanna Outdoor Black valmistetaan lampaannahasta ja sisäpuoli lampaanvillasta. Villa on uskomattoman mahtava materiaali, joka lämmittävyytensä, pehmeytensä ja mukavuutensa lisäksi hylkii myös kosteutta. Kaiken tämän lisäksi se vieläpä pitää itsensä puhtaana luonnollisella tavalla. Nahkaiset osat on helppo puhdistaa liasta ja tahroista kostealla liinalla. Sanna Outdoor Black kengät voi myös voidella aika ajoin kenkävoiteella tai –rasvalla halutessasi palauttaa kenkiin niiden alkuperäisen kiillon. Voiteleminen kannattaa toteuttaa pyörivin liikkein pehmeällä liinalla. Näin toimittaessa kenkäsi säilyttävät sekä kestävyytensä että tyylikkyytensä pidempään ja ovat ilahduttamassa sinua vielä vuosienkin päästä.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

R
Rolf Christian Haraldsen
Kääntää
J
Jeanett, Footway

Denne kan impregneres med en impregnering som er anbefalt for lær.:slight_smile:

Kääntää
0
A
Anna Karlsson
Kääntää
D
Danielle Henryson
Kääntää
J
Jeanett, Footway

Hej! Oj vad tokigt. Jag har dubbelkollat om de är detta på Shepherds sida nu och de är inte vattentäta. Du kan impregnera för att skydda lädret mot smuts och väta men det gör ändå inte skorna helt vattentäta.:slight_smile:

Kääntää
0
Näytä lisää julkaisuja

30699 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.Lue lisääOK