Asics
Asics
Roadhawk Ff Gs Begonia Pink/pink Glo/white
69
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Asics on kooltaan pieni 2073 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Vaaleanpunainen

Päällinen:

Tekstiili

Ulkopohja:

Synteettinen

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

60054-83

AsicsRoadhawk eli Katuhaukka. Malli jota luonnehtii nopeus. Venyvät, joustavat juoksukengät jotka kestävät nopeatkin liikkeet.

Roadhawk Ff GsOikean jalkineen löytäminen varhaisessa vaiheessa juoksemista aloitettaessa on erittäin tärkeää. Huonoissa kengissä juokseminen ei motivoi ja saattaa aiheuttaa juoksuinnon lopahtamisen alkuunsa. Lapsille on tärkeää että innostus liikkua saa tuekseen oikeat välineet. Roadhawkit auttavat lasta lennokkaan askelluksen löytämiseen, turvallisesti ja ilman loukkaantumisen riskiä

Begonia Pink/pink Glo/whiteSöpöt kengät eikö vain? Pehmeän kesäinen pinkki joka ei herätä liikaa huomiota mutta täyttää urheilukengän vaatimukset ulkomuodon osalta. Sopii kaikkeen aktiiviseen liikkumiseen, myös kentän ulkopuolella. Kengät sopeutuvat lapsen liikkeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Roadhawk on liikkuvan lapsen ja huolettoman aikuisen valinta.

YksityiskohtiaTeknisesti kengät tukevat myös tilanteessa jossa lapsi käyttää nilkalle sovitettua tukea. Irrotettava sukkalinjain mukautuu lapsen tarpeisiin. Saumattomuus poistaa kitkaa ja SpevaFoam luo pehmeän alustan jalalle.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

A
Austen Lenihan
Kääntää
A
Angela
Kääntää

28664 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK