Kengät lähetetään tänään jos tilaat 08:34:57 sisällä
Dahlin
Dahlin - Ripley Brown
Dahlin - Ripley Brown
Dahlin - Ripley Brown
3D
Dahlin
Ripley Brown
179
Loading...
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Ruskea

Malli:

Suuri

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Kengännauhat, Vetoketju

Tuotenumero:

04178-01

Dahlin Ripley BrownDahlin-tuotemerkin kengät tulevat Ruotsista. Jo yli sadan vuoden ajan tämä merkki on kehittänyt ajan trendien mukaisia vaatteita ja jalkineita tyylikkäille miehille. Vuonna 1919 Heab-Hestra alkoi valmistaa paitoja ja siitä tarjonta laajentui kenkiin. Myöhemmin tuotemerkki yhdisti voimansa ruotsalaisen jalkapalloilijan Martin Dahlinin kanssa. Tuotemerkin tuotteet on suunnattu itsevarmoille, itsetietoisille miehille. Merkin kohderyhmänä ovat nykyaikaiset miehet, jotka haluavat tuoda persoonallisuuttaan julki.

Bootsimaiset kengät, joissa klassinen designDahlin Ripley Brown -kengät ovat väriltään tyylikkään ruskeat ja malliltaan bootsimaiset kengät. Kengät on valmistettu nahasta ja niiden ulkopohja on kumia. Kenkien ruskea väri viimeistelee niiden klassisen tyylikkään ulkoasun.

Loistavat kengät juhlallisiin tilaisuuksiinKengät korostavat tyylikkään miehen omaa persoonallisuutta. Näissä ajattoman klassisissa, etenkin puvun kanssa yhteen sopissa kengissä, on ainutlaatuisia yksityiskohtia. Dahlin Ripley Brown -kengät on helppo yhdistää farkkuihin tai smokkiin. Nämä kengät näyttävät hyvältä puvun kanssa. Ne näyttävät tyylikkäiltä myös sinisten farkkujen tai vaaleiden chinojen kanssa. Nämä kengät ovat täydelliset tilaisuuksiin, joissa haluat säväyttää tyylikkäällä ulkoasullasi.

Hoida nahkakenkiäsi säännöllisestiNäitä nahkakenkiä kannattaa hoitaa asianmukaisesti, jotta kengät kestäisivät huippukunnossa mahdollisimman pitkään. Näitä kenkiä ei kannatta käyttää sateella, jotta ne eivät menettäisi väriään tai muutoin ryhtiään. Kenkiin kannattaa suihkuttaa aika ajoin kosteussuojaa, jotta estät kenkien vettymisen ja kuivumisrajojen syntymisen. Tällä keinoin kenkäsi eristävät myös kylmyyttä paremmin.
Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

29993 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×