Scholl
Scholl
Rio Fuxia
63,00
(79 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Scholl on kooltaan normaali 3477 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Ruskea, Vaaleanpunainen

Päällinen:

Nahka

Sisäpuolen materiaali:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja, Synteettinen

Yksityiskohdat:

Solki

Tuotenumero:

60049-81

SchollTohtori William Mathias Scholl opiskeli vuosien ajan jalkineiden ja kehon yhteyttä. Kehon rakenne, biometria, kehon ja jalkineiden yhteys olivat hänen opiskeluaiheitaan sen jälkeen kun hän täytti 17 ja aloitti lääketieteen opinnot. Kenkien istuvuus ja jalkojen alueen ongelmat olivat hänen päätutkimuskohteensa, ennakoiden vuosikymmeniä myöhemmin tapahtuvaa kehitystyötä, jossa etusija on jalkojen ja koko kehon välisen yhteyden ymmärtämisessä ja kenkien terveysvaikutusten havannoinnissa

Tohtori Schollin työ jatkuu jalkinevalmistajien laboratorioissa ja tutkimuskeskuksissa. Kaikesta tehdystä kehitystyöstä huolimatta yksinkertainen on usein jalkojen kannalta paras ratkaisu.

RioVielä sadan vuoden jälkeenkin tohtori Schollin työstä hyötyvät siis miljoonat ihmiset. Rio-sandaalissa ei ole hihnaa takaosassa, sen sijaan sen päälliosan muotoilu mahdollistaa sandaalin pysymisen jalassa ilman ongelmia tai rasitusta jalalle. Sandaalin ulkopuoli on eleganttia nahkaa, antaen sille klassisen ulkomuodon. Sandaalin sisäosa on mukavuutta tuovaa kumia. Vakaa asento jalalle, sandaalin ilmavuus.

FuxiaAuringosta insipiroituvat jalkineet - värikkyyttä, onnellisuutta, vapautta ja olemisen iloa. Aktiiviseen kesään kuuluvat sandaalit jotka kirkastavat muun vaatetuksen ja tuovat väriä päivään.

Rakkaudesta nahkaanNahkahihnat päälliosassa vaativat hieman extrahuomiota. Laadukas kiillotusaine sekä flanellikangas kirkastavat nahkaosat, kumiosa puhdistuu lämpimän veden ja saippuan avulla.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

E
Eva Birgitta Blomqvist
Kääntää
T
Titti Z
Kääntää
K
Kerstin Wallin
Kääntää
Näytä lisää julkaisuja

28599 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK