04.04.2020: Toimitukset jatkuvat normaalisti, 1-3 työpäivää ♡
Icebug
Icebug
PYTHO3-L BUGrip® Black/Peony
155
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Sallittu koko perustuu  2536 asiakkaisiin

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Käyttöalue:

Juoksu, Nastat

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Synteettinen, Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

52887-00

Icebug PYTHO3-L BUGrip® Black/PeonyRuotsalainen kenkämerkki Icebug keskittyy nerokkaiden talvikenkien valmistamiseen. Brändi rakentuu aktiivisen ja sporttisen elämäntyylin ympärille ja on ottanut tämän huomioon myös kenkäsuunnittelussaan. PYTHO3-L BUGrip® -malli on täynnä älykästä teknologiaa. Kenkä soveltuukin ulkoilu- ja juoksukäyttöön nimenomaan talvikeleillä.

Mahtava tukevuus, huippupito ja upea juoksutuntumaLipsuuko askel helposti, kun lenkkeilet jäisellä tiellä? Näiden kenkien kanssa se ei enää ole mikään ongelma. Icebug PYTHO3-L BUGrip® -kengän pohjasta löytyvät nimittäin tehokkaat nastat, jotka tarjoavat erittäin hyvän pidon. Samalla voit myös juosta näillä kengillä asfaltilla ilman, että nastat kuluvat. Kengän sisältä löytyy jalan sisään sulkeva ja sen asennon säilyttävä rakenne. Välipohja on tarpeeksi matala, mikä parantaa juoksutuntumaa entisestään.

Talvilenkkeilijän unelmajalkineJuoksijan tärkein väline on hyvät kengät. Tämä Icebugin jalkine on valmistettu Ripstop-nylonista, joka pitää lumen ja kevyen sateen loitolla. Mustan ja roosan väliyhdistelmä on kaunis. Värit on helppo sovittaa osaksi lähes mitä tahansa urheilullista asukokonaisuutta, jonka haluat yllesi valita. Yksityiskohtiin on panostettu merkin logosta ja tikkauksesta lähtien, ja huolellinen viimeistely kertookin kengän laadusta. Yleisilme on jämäkkä, mutta samalla sporttisen virtaviivainen. Näissä kengissä talviset juoksulenkkisi taittuvat mitä mukavimmin!

Helposti puhdistettavat Icebug-kengätTalvisessa säässä ulkona liikkuminen vaatii aina kestäviä kenkiä ja Icebug PYTHO3-L BUGrip® -kengät ovat juuri sellaiset. Vaikka nämä kengät likaantuisivat lumessa tai loskassa, voit puhdistaa niistä tahrat helposti saippuavedellä kostutetulla liinalla. Nylon-materiaali on kohtuullisen helppo pitää puhtaana.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

J
Jh
N
Nina Kujala
L
leveä jalka
Näytä lisää julkaisuja

30789 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK