Icebug
Icebug
PYTHO3-L BUGrip® Black/Peony
169
Loading...
  • Kaikki kengät varastossa!
  • Hintatakuu!
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Icebug PYTHO3-L BUGrip® Black/Peony

Tuotekuvaus

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Merkki:

Osasto:

Käyttöalue:

Juoksukengät, Nastat

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Pieni

Päällinen:

Synteettinen, Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Tuotenumero:

52887-00

Icebug PYTHO3-L BUGrip® Black/PeonyRuotsalainen kenkämerkki Icebug keskittyy nerokkaiden talvikenkien valmistamiseen. Brändi rakentuu aktiivisen ja sporttisen elämäntyylin ympärille ja on ottanut tämän huomioon myös kenkäsuunnittelussaan. PYTHO3-L BUGrip® -malli on täynnä älykästä teknologiaa. Kenkä soveltuukin ulkoilu- ja juoksukäyttöön nimenomaan talvikeleillä.

Mahtava tukevuus, huippupito ja upea juoksutuntumaLipsuuko askel helposti, kun lenkkeilet jäisellä tiellä? Näiden kenkien kanssa se ei enää ole mikään ongelma. Icebug PYTHO3-L BUGrip® -kengän pohjasta löytyvät nimittäin tehokkaat nastat, jotka tarjoavat erittäin hyvän pidon. Samalla voit myös juosta näillä kengillä asfaltilla ilman, että nastat kuluvat. Kengän sisältä löytyy jalan sisään sulkeva ja sen asennon säilyttävä rakenne. Välipohja on tarpeeksi matala, mikä parantaa juoksutuntumaa entisestään.

Talvilenkkeilijän unelmajalkineJuoksijan tärkein väline on hyvät kengät. Tämä Icebugin jalkine on valmistettu Ripstop-nylonista, joka pitää lumen ja kevyen sateen loitolla. Mustan ja roosan väliyhdistelmä on kaunis. Värit on helppo sovittaa osaksi lähes mitä tahansa urheilullista asukokonaisuutta, jonka haluat yllesi valita. Yksityiskohtiin on panostettu merkin logosta ja tikkauksesta lähtien, ja huolellinen viimeistely kertookin kengän laadusta. Yleisilme on jämäkkä, mutta samalla sporttisen virtaviivainen. Näissä kengissä talviset juoksulenkkisi taittuvat mitä mukavimmin!

Helposti puhdistettavat Icebug-kengätTalvisessa säässä ulkona liikkuminen vaatii aina kestäviä kenkiä ja Icebug PYTHO3-L BUGrip® -kengät ovat juuri sellaiset. Vaikka nämä kengät likaantuisivat lumessa tai loskassa, voit puhdistaa niistä tahrat helposti saippuavedellä kostutetulla liinalla. Nylon-materiaali on kohtuullisen helppo pitää puhtaana.
Näytä Lisää.

Keskustelu

Yhdet icebugit mulla jo on. Eikä tänä talvena olis koiran kanssa pitkiä turvallisia lenkkejä tehty ilman icebugeja. Missä naisten malleissa on nastat, jotka menee ns sisään kun menee esim kauppaan tai muihin sisätiloihin?

Vastaa
Vivian, Footway

Hei!
Kiva kuulla, että olet tykännyt kengistäsi! Ilveksellä on semmoisia kenkiä, jossa voi viikata nastat sisään kun menee sisätiloihin

Vanhempi kuin 3 kuukautta

Onko kokoa 48 tai 49 tätä tuotetta N:o 52887-00?

Vastaa
Tapio, Footway

Moikka! Valitettavasti ei ole kokoa 48 tai 49 näistä.

Vanhempi kuin 3 kuukautta

Icebugit vaikkakin aika kalliit, ovat joka euron arvoiset, parhaat ikinä! Ei kyllä 2-3 ison koiran kanssa ois tänäkään talvena selvinnyt ilman näitä. Suosittelen lämpimästi kaikille! Niin tuossa aiemmin Tarja R. kysyi missä malleissa on älynastat? Vivian Footwayltä, emme siis tarkoita mitään viikattavia, vaan nastoja, jotka sisällä kävellessä painuvat osittain sisään itsestään, niin ettei ole niin liukkaat, kaikissa Icebugeissa ei näitä ilmeisesti ole?

Vastaa
Tapio, Footway

Moikka! Kaikissa joissa on "BUGrip" teksti on myös nämä ns. älynastat. Lisää näistä BUGrip nastoista voi lukea, ihan suomeksi, tästä seuraavasta linkistä IceBugin sivuilta.

icebug.comBUGrip® - Icebug Nastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen integroitujen 10–19 hiiliteräsnastan kokonaisuus. “Älykkäät” nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeämmillä alustoilla, kuten jäällä tai...

Vanhempi kuin 3 kuukautta

Onpa upeat! Minä olen kuitenkin jo ostanut Haltit. Hieman erilainen malli tosin.

Vastaa

Erittäin hyvät ja hieno väri

Vastaa

Moi!
Onko teillä kokoa 40,5?

Vastaa
Vivian, Footway

Hei!
Kaikki koot, jotka löytyvät varastosta, löytyvät myös sivulta

Vanhempi kuin 3 kuukautta

Tuleeko isompia kokoja..41?

Vastaa
Vivian, Footway

Hei!
Valitettavasti meille ei näillä näkymin ole tulossa enemmän tätä mallia nyt keväällä

Vanhempi kuin 3 kuukautta

Onkleveä lesti

Vastaa
Tapio, Footway

Näissä ei ole tavallista leveämpää lestiä. Eli ihan normaali kokoinen.

Vanhempi kuin 3 kuukautta

Hei,
Kuinka paljon pienempi tää koko on kuin normaali? Riittääkö, jos ottaa yhden koon isomman kuin normaalisti on kengän koko? Mitä eroa tällä mallilla on 145€ Pytho4 BUg..?

Vastaa

löytyykö leveälestisiä ? lesti H

Vastaa
Vivian, Footway

Hei!
Icebugeissa on normaali lesti

Vanhempi kuin 3 kuukautta
Näytä Lisää
Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

28541 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×