Tietosuojakäytäntö


Yksityisyytesi suoja

Footway Group AB, yritystunnus 556818-4047, on henkilötietovastuullinen ja vastuullinen suojaamaan henkilötietojasi. Me Footwayllä olemme täysin omistautuneita yksityisyytesi suojaamiselle. Jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka suojaamme yksityisyyttäsi, voit lähettää sähköpostiviestin tietosuojavaltuutetullemme osoitteeseen oss@footway.se.


Näin käytämme nimeäsi ja yhteystietojasi

Tilauksen toimittamiseen sinulle. Palveluviestien lähettämiseen, esim. toimitustieto. Tiedon lähettämiseen sähköpostitse, tekstiviestitse tai postitse koskien uusia tuotteitamme ja palvelujamme. Ehkäisemään ja paljastamaan petoksia joko sinua tai Footwaytä vastaan – ikävää, mutta todella tärkeää. Näyttämään mainoksia Footwayltä sinulle, kun surffaat netissä jotta voit nähdä uusimmat tuotteemme ja tarjouksemme. Selvittämään, mistä sinä ja muut asiakkaat pitävät. Varmistamaan, että annamme sinulle haluamasi ja voidaksemme asettua kilpailijoidemme edelle. Sinun ei tietenkään tarvitse antaa mitään näistä henkilötiedoista, mutta jos et tee niin, et ehkä pysty ostamaan sivustolta etkä välttämättä saa parasta mahdollista asiakaskokemusta. Mutta se on sinun valintasi ja me kunnioitamme sitä.


Yhteydenottohistoriasi meillä

Käytämme sitä, mitä olet sanonut meille esimerkiksi puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa seurataksemme sopimustamme sekä tehdäksemme palvelumme sinulle paremmaksi. Tietoa käytetään myös sisäisessä koulutustarkoituksessa voidaksemme jatkaa palvelumme parantamista.


Ostohistoria ja tallennetut tuotteet

Se, mitä olet ostanut ja tallentanut ostoskoriisi, on tärkeää tietoa, jotta voimme myydä, antaa tukea ja käsitellä palautuksia. Jotta voimme jatkuvasti parantaa valikoimaamme, käytämme tietoa ostoista ja palautuksista sisäänostomme yhteydessä.


Tieto siitä, kuinka käytät verkkosivustoamme

Tietoa, jonka annat meille surffatessasi Footwayllä, kuten esimerkiksi IP-osoite ja laitetyyppi, käytämme parantaaksemme ostokokemustasi sekä ehkäistäksemme ja paljastaaksemme petoksia sinua tai meitä kohtaan – ikävää, mutta valtavan tärkeää – ja täyttääksemme juridiset velvollisuutemme koskien sinua koskevan tiedon käsittelyä.


Tieto linkitetyistä tileistä

Jos linkität Google- tai Facebook-tilisi meille, käytämme niitä mahdollistaaksemme sinulle helpomman sisäänkirjautumisen verkkosivustollemme ilman, että sinun tarvitsee luoda erillinen tili.


Näin jaamme tietoa sinusta

Emme koskaan myy henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle – esimerkiksi nimeäsi, osoitettasi, sähköpostiosoitettasi tai luottokorttitietojasi. Haluamme ansaita ja pitää luottamuksesi ja mielestämme tämä on aivan välttämätöntä, jotta voimme tehdä niin. Jaamme toki henkilötietojasi seuraaviin kategorioihin kuuluvien yritysten kanssa, mikä on tärkeä osa voidaksemme tarjota palveluitamme sinulle: Yritykset Footway Group AB:ssa, yhteistyökumppanimme, esimerkiksi maksuratkaisumme, toimitus ja varasto. Palvelutoimittajamme, jotka auttavat meitä, esimerkiksi kehitys, tuki, viranomaiset ja luottotietoyritykset, joita tarvitaan, jotta voimme toimittaa sen mitä lupaamme. Voimme tarjota kolmannelle osapuolelle koottua, mutta anonymisoitua tietoa ja analyysejä asiakkaistamme, ja ennen kuin teemme niin, varmistamme, ettei sinua voida identifioida tämän tiedon kautta. Mahdollinen toimitettu henkilötieto liiketoiminnan osittaisen tai kokonaisen myynnin yhteydessä tulee tapahtumaan kyseisen ajankohdan henkilötietoja koskevan lainsäädännön mukaisesti.


Markkinointiviestit

Pitääksemme sinut ajan tasalla meistä, tilauksistasi ja auttaaksemme sinua löytämään uusia tuotteita, voimme lähettää sinulle viestejä sähköpostitse ja tekstiviesteinä. Voit milloin tahansa pyytää meitä lopettamaan markkoinointiviestien lähettämisen sinulle. Huomioithan, että koska Footway koostuu monimutkaisesta useiden eri järjestelmien verkostosta, voi viedä joitakin päiviä ennen kuin järjestelmä on päivitetty, joten voit mahdollisesti saada lisää viestejä meiltä samaan aikaan, kun käsittelemme pyyntöäsi. Markkinointiviestinnän päättäminen ei tarkoita sitä, että lopetamme tukiviestien lähettämisen koskien esimerkiksi tilauksiasi.


Mainokset Footwaylle verkossa

Olemme omistautuneet myös verkkomainonnalle pitääksesi sinut ajan tasalla siitä, mitä teemme sekä auttaaksemme sinua löytämään tuotteitamme. Aivan kuten monet muut yritykset, näytämme myös me Footway-mainoksia sinulle, kun vierailet muilla verkkosivustoilla ja sovelluksissa. Teemme sen monien erilaisten digitaalisten markkinointiverkostojen ja mainospaikkojen avulla, ja käytämme useita erilaisia mainostekniikoita, joita tarjotaan tietyillä sivustoilla ja sosiaalisessa mediassa. Näkemäsi mainokset rakentuvat tiedosta, joka meillä on sinusta tai aiemmasta Footwayn käytöstäsi (esim. hakuhistoriasi Footwayllä ja sisältö, jonka olet lukenut Footwayllä) tai Footway-mainoksista, joita olet napauttanut aiemmin.


Sinua koskevan tiedon rekisteröinti

Tallennamme tietoa sinusta niin kauan kuin meillä on suostumuksesi tai niin kauan kuin sitä tarvitaan voidaksemme toimittaa tuotteita ja palveluita sinulle. Jos on olemassa kohtuullisia syitä tai jos sitä vaaditaan voidaksemme täyttää juridiset vaatimukset, konfliktien ratkaisemiseksi, petosten ja väärinkäytösten ehkäisemiseksi tai yleisten sääntöjen puolustamiseksi, voimme pitää tiettyjä henkilötietojasi myös sen jälkeen, kun olet peruuttanut suostumuksesi.


Oikeutesi

Sinulla on monia oikeuksia koskien henkilötietojasi, esimerkiksi oikeus saada tietää, mitä tallennamme ja kuinka tietojasi käytetään, oikeus pyytää virheellisten tietojen korjaamista, oikeus pyytää tietojesi poistamista sekä oikeus kääntyä paikallisen tietosuojaviranomaisen puoleen ( EU: kansalliset tietosuojaviranomaiset).


Muutokset siihen, kuinka suojaamme yksityisyyttäsi

Voimme muuttaa tätä sivua aika ajoin, jotta se kuvastaa sitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Jos teemme huomattavia muutoksia, selvennämme sitä Footway-verkkosivustolla tai muissa Footway-palveluissa tai muiden yhteydenottoväylien kautta, esimerkiksi sähköpostitse, jotta voit vahvistaa muutokset ennen kuin jatkat Footwayn käyttämistä.


Evästeet

Käytämme evästeitä verkkosivustollamme. Erilaisia evästeitä käytetään erilaisista syistä. Tässä kuvataan, millaisia erilaisia evästetyyppejä käytämme ja miksi. Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivustollamme navigoimisen ja toimintojemme käyttämisen, esimerkiksi toiminnon "Lisää ostoskoriin" ja "Tallenna suosikki". Parantaaksemme verkkosivustomme toiminnallisuutta ja ostokokemustasi sallimme, Analyysievästeiden mitata ja analysoida sitä, kuinka asiakkaat käyttävät verkkosivustoa. Kun surffaat tai ostat meiltä, Asiakaspalveluevästeet muistavat valintasi (kuten kielesi tai sijaintisi), jotta voimme tehdä kokemuksestasi niin sujuvan kuin mahdollista ja henkilökohtaisemman Mainosevästeitä käytetään näyttääksemme mainoksia, jotka ovat relevantteja sinulle. Ne rajaavat myös lukumäärän, kuinka monta kertaa tietty mainos näytetään sinulle sekä auttavat meitä mittaamaan mainontamme tehokkuutta ja parantamaan mainontaamme. Kolmannen osapuolen evästeitä käyttävät yhteistyökumppanimme, jotka auttavat tekemään tarjouksistamme kiinnostavampia sinulle. Siksi yhteistyökumppaniemme välikaikaisia evästeitä tallentuu laitteeseesi. Näitä ovat esimerkiksi tieto niistä tuotteista, joita olet katsonut. Tarkoituksena on voida näyttää sinulle tarjouksia, jotka parhaalla mahdollisella tavalla vastaavat mielenkiinnonkohteitasi.


Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt yllä mainittujen tyyppisten evästeiden tallentamisen laitteeseesi ja sen, että saamme pääsyn niihin, kun vierailet verkkosivustollamme tulevaisuudessa.


Kuinka voin estää evästeiden tallentamisen? Useimpia verkkoselaimia voidaan konfiguroida siten, että voit kokonaan estää evästeiden käytön. Huomioithan, että se voi vaikuttaa käyttäjäkokemukseesi etkä voi ehkä hyötyä tietyistä toiminnoista verkkosivustollamme.


Lisätietoa evästeistä on saatavilla osoitteesta http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm


Ota yhteyttä meihin

Tulemme aina iloisiksi, kun voimme keskustella asiakkaidemme kanssa. Ja siinä tapauksessa, että et ole tyytyväinen johonkin, olemme erityisen iloisia, kun otat suoraan yhteyttä meihin. Toivottavasti voimme auttaa sinua samalla, kun se antaa meille mahdollisuuden tehdä meistä parempia tulevan varalle. me@footway.fi .




31354 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK