Skoghall EP -kengät ovat valm...
Jenni Kaunonen, opas, Opas @Kavat Skoghall EP Dark brown

Skoghall EP -kengät ovat valmistettu Eco Performance-nahasta, jonka valmistukseen on käytetty muilta toimialoilta sivutuotteena syntynyttä eurooppalaista nahkaa. Nahkan jalostuksessa on pyritty välttämään liiallisia kemikaaleja kuten kromia ja raskasmetalleja, mistä johtuen kenkien väri saattaa vaihdella tai hiukan haalistua käytössä. Valmistajan mukaan luontoystävällisestä nahasta valmistetut mallit saattavat kulua käytössä hiukan normaalisti käsiteltyä nahkaa nopeammin, mutta kenkien käyttöikää voi pidentää säännöllisellä hoidolla. Kengät ovat hyvin vettähylkivät, mutta eivät täysin vedenpitävät.
Kenkien puhdistukseen tulisi käyttää kosteaa kangasliinaa, ja ne tulisi suojata säännöllisesti värittömällä vahalla. Nahan luontainen rasva saattaa joskus nousta kengän pintaan, mutta sen voi huoletta pyyhkäistä pois kangasliinalla tai pestä nahkasaippualla.
Kengän sivussa on pukemista helpottava vetoketju sekä vetoketjun yläpäässä läppä, joka varmistaa, ettei kenkä aukea kesken käytön. Sisävuoressa ja irrotettavissa pohjallisissa käytetty Kavat Woolblend on kestävä yhdistelmä villaa ja polyesteriä.

Kenkien säännöllinen huoltaminen on erityisen tärkeää luontoystävällisen nahan kohdalla, sillä se ei sisällä luonnolle haitallisia suoja-aineita kuten sulfonihappoja tai karboksyylihappoja.

Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK