Kavat
Kavat - Pöl WP Black
Kavat - Pöl WP Black
Kavat - Pöl WP Black
3D
Kavat
Pöl WP Black
39
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Tuotekuvaus

Osasto:

Käyttöalue:

Vuoratut kengät, Vedenpitävät

Tuoteryhmä:

Väri:

Harmaa

Malli:

Normaali

Päällinen:

Kumi

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

60002-20

Kavat Pöl WP BlackKavat Pöl WP -saappaat ovat lämpimät ja täysin vedenpitävät kumisaappaat. Nämä ovat oivalliset saappaat silloin, kun on märkää ja kylmää. Samalla kun voi pomppia huoletta lätäköissä, pysyvät pienet varpaat myös lämpiminä. Sen lisäksi, että nämä kumisaappaat ovat lämpimät, ne eivät luonnollisestikaan myöskään hengitä, joten suosittelemme käyttämään näitä nimeomaan sateisina ja viileinä päivinä - siihen ne on tarkoitettukin.

Kavat on pitkäikäinen lastenkenkien valmistajaKaikissa Kavatin kengissä näkyy Kavatin pitkä kokemus lastenkenkien valmistamisesta. Siitä viestivät niin laatu, mukavuus kuin ulkonäkökin. Kun kyse on Kavatista, jopa kumisaappaan muotoilu voi olla silmää miellyttävä. Kavatin perusperiaate on kuitenkin ollut 1970-luvulta saakka laatu. Laatu sekä kestävyyden, että käytännöllisyyden näkökulmasta. Kavat ei ole näistä perustajansa Ragnar Karlssonin periaatteistä tinkinyt tippaakaan tähän päivään saakka.

Kierrätettävää materiaaliaKavat Pöl WP -kumisaapas on valmitettu SEBS-kumista, joka on kierrätettävä materiaali. SEBS-kumi on myös hyvin kevyt materiaali, mikä takaa lapselle käyttömukavuuden, kun saappaat eivät tunnu painavilta jalassa. Näissä saappaissa on villasekoitevuori, mikä tekee saappaista lämpimät. Kesäsaappaat ne eivät siis ole, mutta sitäkin paremmat viileisiin märkiin syyssäihin.

Helppohoitoiset saappaatNäiden saappaiden hoitaminen ei taikatemppuja vaadi. Sen lisäksi että ne voi toki puhdistaa pyyhkimällä joko vedellä tai mietoa pesuainettä käyttäen, ne voi pestä myös pesukoneessa! Ne kestävät konepesun 30 asteessa. Kuivausrumpuun niitä kuitenkaan ei voi laittaa, vaan ne kuivatetaan huoneenlämmössä, mieluiten ylösalaisin. Liuotinpohjaisia pesuaineita ja kovaa hankausta tulee välttää, ettei saappaan pinta vaurioidu ja vedenpitävyys siten kärsi.
Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

30035 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×