Mohedatoffeln
Mohedatoffeln - Petra Nubuck Black
Mohedatoffeln - Petra Nubuck Black
Mohedatoffeln - Petra Nubuck Black
3D
Mohedatoffeln
Petra Nubuck Black
37
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Käyttöalue:

Puukengät

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Pieni

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

5 cm

Merkki:

Tuotenumero:

25261-00

Mohedatoffeln Petra Nubuck Black


Mohedatoffeln on ruotsalainen tuotemerkki, jonka juuret ulottuvat aina 1800-luvulle saakka. Tuolloin nuori Johan Magnus Johannesson aloitti uransa suutarin oppipoikana pienessä kylässä Växjön kupeessa, mikä oli alku perheyritykselle, joka tänään kantaa nimeä Mohedatoffeln. Tuotemerkin erittäin suositut ja mukavat puukengät ja sandaalit ovat tulosta ahkerasta viiden sukupolven jalkinesuunnittelu – ja kehitystyöstä, joka on valloittanut naiset ympäri maailman.

Ergonominen, mukava design erinomaisella istuvuudella


Tuotemerkiltä löytyy lukuisia tyylikkäitä kenkiä, joissa kaikissa näkyy perinteinen Mohedatoffeln-leima. Klassinen Petra Nubuck Black on yksi tuotemerkin suosituimpia kenkämalleja, jotka on suunniteltu erityisesti käyttömukavuus mielessä, tinkimättä kuitenkaan piiruakaan ulkoasusta. Petra on valmistettu puusta, joka on muotoiltu ergonomisesti istumaan mukavasti jalkaan pehmeän nupukkinahan ympäröidessä jalkapöytää ja jättäen varpaat trendikkäästi avonaisiksi.

Yhdistele kesäisten asujen kanssa


Mohedatoffeln on tuotemerkki, joka tarjoaa kaikille klassisista puukengistä ja sandaaleista pitäville naisille tyylikkäitä vaihtoehtoja. Korkealaatuinen Petra Nubuck Black on täydellinen kenkä yhdisteltäväksi kesäisten maksimekkojen tai vaikkapa trendikkäiden farkkujen ja topin kanssa. Kenkien musta väri mukautuu erinomaisesti yhdisteltäväksi muiden värien kanssa, joten saat monipuoliset kengät moneen menoon.

Hoida oikein uusia Mohedatoffeln-kenkiäsi


Nauti uusista Mohedatoffelnin kengistäsi pitkään hoitamalla niitä oikein. Kenkien puuosa ja nupukkinahka ovat arkoja kostealle, joten kengät sopivat parhaiten käytettäviksi kuivissa sääolosuhteissa. Lisäksi kengät tulee puhdistaa varovaisesti mahdollisesta liasta, minkä jälkeen nahka käsitellään materiaalille sopivalla kenkien hoitoaineella.
Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

29337 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×