Kavat
Kavat - Nymölla EP Dark brown
Kavat - Nymölla EP Dark brown
Kavat - Nymölla EP Dark brown
3D
Kavat
Nymölla EP Dark brown
51,75
(69 €)
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Ruskea

Malli:

Pieni

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Vetoketju

Tuotenumero:

51742-00

Kavat Nymölla EP Dark BrownKavat on tunnettu kenkämerkki, joka valmistaa todella upeita lasten kenkiä. Yritys on kunnianhimoinen ja pyrkiikin valmistamaan todellisia laatukenkiä, joista ajan mittaan tulee klassikoita. Se myös noudattaa tuotantoprosessissaan useita ympäristöstandardeja. Kavat Nymölla EP Dark Brown on ajaton lasten kenkä. Se on paitsi tyylikäs myös mukava, ja suojaa hellästi lapsen jalkaa.

Ekologinen nahka on huippulaatuaTummanruskea Kavat Nymölla EP on valmistettu Eco Performance –nahasta. Eco Performance –materiaalin tunnistaa EP-lyhenteestä ja tarkoittaa, että materiaalissa on otettu huomioon myös ympäristö- ja terveysvaikutukset. Erittäin luonnollinen nahka saattaa näyttää joka kengässä hieman eriltä sävynsä ja kulutuksensa puolesta. Käytössä nahka myös muokkautuu kauniiksi ja elää omaa elämäänsä, mukautuen samalla täydellisesti käyttäjän jalan muotoon ja liikkeeseen.

Lapsen arki- ja juhlatyyliinKavat-kenkien yksi parhaita puolia on se, että niitä voi käyttää monenlaisissa tilaisuuksissa. Arkisten housujen ja paidan parina ne näyttävät rennoilta kengiltä, kun taas hieman juhlavampien vaatteiden kanssa puettuna ne näyttävät laadukkailta ja siisteiltä. Mikä tärkeintä, nämä jalkineet on kuitenkin suunniteltu lasten kengiksi, minkä ansiosta ne eivät ole missään tilanteessa liian viralliset tai epämukavat!

Nahkakenkää kannattaa hoitaa hyvinKavat-jalkineiden EP-nahka kestää pitkään, ja siksi sitä myös hoitaa mielellään. Voidemaiset kenkienhoitotuotteet, kuten kenkävaha, toimivat tähän tarkoitukseen erityisen hyvin. Nahalle suunniteltu, kyllästävä hoitosuihke puolestaan suojaa kenkää lialta ja kosteudelta ja sitä suositellaankin suihkutettavan näiden kenkien pintaan ennen niiden käyttöönottoa. Uusi kyllästävä käsittely aika ajoin.
Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

30035 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×