Kengät lähetetään tänään jos tilaat 06:50:42 sisällä
Muckboot
Muckboot
Wear
89
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Käyttöalue:

Irrotettava sisäpohjallinen, Kumisaapas, Vedenpitävät

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Pieni

Päällinen:

Kumi

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

30052-00

Muckboot WearMuck Boot Company on vielä melko nuori yritys, mutta se on onnistunut jo saavuttamaan asiakkaiden luottamuksen ja maine kiirii koko ajan laajemmalle. Yrityksen tavoitteena on valmistaa ja toimittaa kenkiä, joilla on hyvä kävellä, jotka istuvat hyvin jalkaan ja jotka näyttävät hyviltä. Näin on myös Muckboot Wear -kumisaappaan kohdalla.

Helppokäyttöisyyttä, lämpöä ja kunnon pitoaMuckboot Wear -kumisaapas on nilkkamallinen ja siinä on hyvä, pitävä pohja, joten tällä kumpparilla on hyvä käydä vaikkapa koiran kanssa lenkillä. Vahvistettu kärki suojaa varpaitasi, neopreenivuori pitää jalkasi lämpimänä myös pikku pakkasilla ja kumisaapas on myös tietysti täysin vedenkestävä. Sisävuoren voi halutessaan ottaa myös pois. Muckboot Wear -kumisaappaat ovat kevyet ja ne on helppo laittaa jalkaan sekä ottaa pois jalasta.

Tyylikkäät kumpparitNämä mustat nilkkamallin kumisaappaat ovat tyylikkäästi muotoillut ja niillä voit alkutalven ja kevään loskakeleissä kulkea työmatkat huoletta, eikä sinun tarvitse murehtia jalkojen tai kenkien kastumisesta. Sadesään kenkinä Muckboot Wear -nilkkurit ovat ihan ehdottomat. Koska ne vieläpä näyttävät hyvältä, niillä voit kulkea kaupungin kaduilla ja käyttää asuna vaikka hametta, sillä nämä nilkkamallin kumisaappaat sopivat hyvin yhteen myös naisellisen vaatetuksen kanssa.

Muckboot Wear -kumisaappaiden hoitoMuckboot Wear -kumisaappaat ovat helppohoitoiset. Pyyhi ulkopinnoilta mahdolliset tahrat miedolla pesuaineella kostutetulla liinalla ja huuhtele saappaat vedellä. Ratsastusharrastuksessa saappaat saattavat likaantua joskus enemmänkin, käytä silloin puhdistamiseen reilusti vettä ja harjaa pehmeällä harjalla. Anna saappaiden kuivua pesemisen jälkeen huoneenlämmössä.
Näytä Lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

A
AG
H
Harri Kivi
A
Anonym
Näytä lisää julkaisuja

30600 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK