WeSC
WeSC
Moose Black Matte
64,00
(129 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

WeSC on kooltaan normaali 174 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

51322-00

WeSC Moose Black MatteWeSC (lyhenne sanoista We are the Superlative Conspiracy) on vuonna 1999 perustettu ruotsalainen tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia kenkiä, vaatteita, asusteita, lastenvaatteita ja kuulokkeita. Tämä tuotemerkki on 2000-luvulla ollut erittäin suosittu Euroopassa, varsinkin nuorten keskuudessa. WeSC:n perustajat, jotka ovat lumilautailijoita tai skeittareita, sanovat luovansa katumuotia, eivät pelkästään kenkiä ja vaatteita. Lumilautailija Jussi Oksanen ja rullalautailija Tuukka Korhonen ovat yrityksen suomalaisia yhteistyökumppaneita eli ”WeAktivisteja”. WeSC Moose Black Matte aurinkolasit on tehty yhteistyössä Retrosuperfuturen kanssa. Jos ostat nämä aurinkolasit ja käytät niitä WeSC-merkin kenkien kanssa, voit olla varma siitä, että olet tyylikäs ja muodinmukainen, riippumatta siitä oletko skeittailija vai et.

Käsintehdyt aurinkolasit Zeiss-linsseilläNämä tyylikkäät aurinkolasit ovat italialaista muotoilua ja niissä on saksalaiset, innovatiiviset Zeiss-linssit. WeSC ja italialainen Retrosuperfuture ovat tehneet pitkään yhteistyötä näiden aurinkolasien suunnittelussa ja valmistuksessa. Retrosuperfuture on arvostettu tuotemerkki, joka on ollut suosittu monien julkkisten keskuudessa. Myös WeSC:n vaatteita ja muita tuotteita käyttävät monet julkkikset, kuten suomalaiset Beats And Styles -yhtyeen Alimo sekä Teemu Brunila The Crash -yhtyeestä. Nämä kaksi tunnettua tuotemerkkiä ovat yhdessä aikaansaaneet nämä korkealaatuiset aurinkolasit hienoilla metalliyksityiskohdillaan. WeSC Moose Black Matte aurinkolasit on valmistettu eräänlaisesta muovia muistuttavasta materiaalista, joka on nimeltään selluloosa-asetaatti. Se on orgaanista puuvilla- ja puukuitupohjaista polymeeriä, joka on kevyttä, kestävää ja joustavaa. Se on myös öljytöntä ja näin ollen sekä luontoystävällistä että kierrätettävää. Saksalainen Carl Zeiss on kansainvälisesti johtava optiikan ja optoelektroniikan yritys, joka on ollut toiminnassa jo yli 165 vuotta. Näiden aurinkolasien linssit tulevat tältä yritykseltä, jolla on laaja tuotevalikoima huippuluokan teknologiaa. Zeiss on nykyisin aktiivinen toimija monilla eri alueilla, kuten esimerkiksi auto- ja lentokoneteollisuudessa, silmälääketieteessä, kirurgiassa, tutkimuksessa jne. Nämä tyylikkäät aurinkolasit suojaavat silmiäsi liialta valolta, tuulelta sekä auringon vahingollisilta UV-säteiltä ja ne ovat UVA- ja UVB-sertifioidut.

Muodikkaat ja tyylikkäät aurinkolasitWeSC Moose Black Matte aurinkolasit käyvät niin miehille kuin naisillekin, tytöille sekä pojillekin. Nämä aurinkolasit sopivat erinomaisesti katumuotiin. Käytä niitä yhdessä muiden WeSC:n tuotteiden kanssa ja olet taatusti muodikas ja tyylikäs. Farkut, huppari, t-paita ja tennarit sekä nämä aurinkolasit - ehdoton yhdistelmä. Mutta WeSC Moose Black Matte sopii yhtä mainiosti yhteen tyylikkäiden housujen ja hienon paidan kanssa. Tuskin löytyy vaatteita, joiden kanssa et voisi käyttää näitä tyylipuhtaita aurinkolaseja.

Hoito ja puhdistusAurinkolasit tulee puhdistaa pehmeällä liinalla, mielellään tuotteen mukana tulevalla mikrokuituliinalla. Huuhtele ensin pois hiekka ja pöly, jotka voivat muuten aiheuttaa naarmuja. Kun et käytä aurinkolasejasi, voit ehkäistä niiden naarmuuntumisen säilyttämällä ne pehmeässä pussissa, joka myös tulee lasien mukana.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

28466 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK