Express
Ilmaiset palautukset!
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Community Approved
1264
Mohedatoffeln

Mohedatoffeln | Lina

OVH30,00 €

26,00 €

Tuotetta löytyy varastosta! Lähetetään 24 tunnin sisällä
Pikatoimitus!
Ilmaiset palautukset! 365 päivää
Suomen Varmakauppa
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Posti

Tuotetiedot

Tuotenumero:33521-00
Kategoria:
sandaalit
Community Approved:
Lowest return rate in category
Osasto:
Naiset
Ulompi materiaali:
Nahka-
Kengänpohja:
Kumi
Tuotetyyppi:
Kengät
Väri-:
Ruskea,
Punainen
Korkokengän koron korkeus:
5
Tuoteryhmä:
Matalat kengät

Lina

Mohedatoffeln Lina

Monet ihmiset tunnistavat nämä kengät, niitä löytyy kesämökeistä ja huviloista ympäri Ruotsia. Se on perinteinen tukki. Tämä malli on nykyaikaisempi, ja siinä on luonnollinen ja käsittelemätön puupohja sekä päällinen aitoa nahkaa.

Luonnolliset materiaalit

Puukengät ovat olleet käytössä monta vuotta ja ajan myötä niistä on tullut vähän parempia ja kauniimpia. Näissä puukengissä on esimerkiksi kumipohja. Päällysnahka on alussa kovaa, mutta pehmenee mitä enemmän tossuja käytetään. Nahka on pintakäsitelty sekä sisältä että ulkoa. Koron korkeus on kuusi cm.

Tyylikkäät puukengät kauniissa väreissä

Nämä kengät sopivat useisiin eri vaatteisiin. Kenkämalli Lina on saatavana kahdessa värissä, punaisena ja valkoisena. Valitse itsellesi ja tyyliisi parhaiten sopiva. Koska nahka on luonnollista, se mukautuu liikkeihisi ajan myötä. Se antaa kenkiin myös luonnolliset ja kauniit taitokset.

Vinkkejä nahkakenkien hoitoon

Vaikka nämä puukengät eivät olisikaan saman näköisiä kuin tavalliset nahkakengät, niitä tulee hoitaa lähes samalla tavalla. Loppujen lopuksi suurin osa kengistä on valmistettu nahasta. Käytä kenkävahaa nahan kosteuttamiseen, jos se kuivuu. Voit myös puhdistaa ja kiillottaa kengät harjalla, jotta ne saavat kauniin kiillon.

Community Approved - Lowest return rate in category

Footway Group nostaa joka vuosineljänneksen esille tuotteita, joita palautetaan harvoin, ja niihin liittyy vain vähän reklamaatioita. Teemme näin lisätäksemme tietoisuutta siitä, että alhaisempi palautusaste ja parempi laatu vaikuttavat positiivisesti tuotteen ympäristövaikutuksiin. Tästä syystä Footway investoi ympäristöprojekteihin yhdessä Milkywiren kanssa.

Milkywire yhdistää avunantajat maailmanlaajuisesti huolellisesti tarkastettuihin kansalaisyhteiskunnan organisaatioihin, jotka työskentelevät ratkaistakseen ihmiskunnan kiireellisimpiä ympäristöongelmia.

Tehdään yhdessä parempia tuotteita! Lue lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Suomen VarmakauppaVisaMastercardKlarnaPayPalPosti
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-FI@footway.com - 0800 100 500
Finland