Kengät lähetetään tänään jos tilaat 06:37:44 sisällä
Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Lina
35
  • Tuote on varastossa ja voidaan lähettää välittömästi
  • Hintatakuu!
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Mohedatoffeln Lina

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Käyttöalue:

Puukengät

Tuoteryhmä:

Väri:

Punainen

Malli:

Normaali

Korko:

6 cm

Tuotenumero:

33521-00

Mohedatoffeln Lina
Ruotsalainen Mohedatoffeln on valmistanut laadukkaita kenkiä jo 1800-luvulta lähtien. Tunnetuksi tuotemerkki on tullut ennen kaikkea korkealaatuisten puukenkiensä ansiosta. Mitkä olisivatkaan paremmat kengät suomalaiseen mökkimaisemaan, kuin Mohedatoffeln Lina -puukengät? Mohedatoffeln Lina on modernisoitu versio tuotemerkin perinteisestä mallista. Lina-puukengät tarjoavat ajatonta tyylikkyyttä sekä rentoihin kesäpäiviin että tunnelmallisiin, sisällä vietettäviin talvi-iltoihin. Nämä ajattomat kengät on valmistettu perinteitä kunnioittaen laadukkaasta puusta ja aidosta nahasta.


Puukenkäperinnettä modernein ominaisuuksin
Puukenkien historia on pitkä ja ne ovat vielä tänäkin päivänä kunniaa osoittava symboli pohjoismaiselle ajattomalle tyylikkyydelle. Mohedatoffeln Lina -puukenkä kunnioittaa alkuperäistä puukenkäperinnettä, mutta on samalla varustettu moderneilla ominaisuuksilla, kuten pitoa parantavalla kumipohjalla ja sekä näyttävällä kuuden sentin korolla. Käsitelty nahka pehmenee käytössä käytön myötä ja istuu vuosi vuodelta paremmin käyttäjänsä jalkaan sopien.


Kaikkien kesäasujesi täydentäjät
Lina-puukengät voit valita tyylisi mukaan joko punaisina tai valkoisina. Nämä kengät sopivat loistavasti valoisiin kesäpäiviin ja mikä tärkeintä, ne täydentävät jokaista kesäistä asukokonaisuuttasi erinomaisesti. Kaunis nahka ja vaalea puu viestivät luonnollisuutta ja ajatonta, välitöntä tyylikkyyttä. Kylmempinä vuodenaikoina voit nauttia puukenkiesi kauneudesta ja mukavuudesta sisätiloissa.


Hoitovinkkejä puukengillesi
Vaikkakin puukengät eroavat tavallisista nahkakengistä, nahkaosiinsa ne vaativat samanlaisen hoidon. Käytä siis kenkiesi nahkaosiin nahalle tarkoitettuja hoitoaineita pitääksesi materiaalin eloisana pitkään. Saat pinnan kiiltämään käyttämällä harjaa kenkien puhdistamiseen ja viimeistelyyn. Jätä puukengät kotiin sadekeleillä, jotta niiden puiset osat säilyvät mahdollisimman tyylikkäinä.
Näytä Lisää.

Keskustelu

Koko on hyvä. Sen sijaan kovin on kireä jalkapöydän päältä, vaikka muuten sopii hyvin jalkaan. Huomasin viikon käytön jälkeen että puukengän päällysnahassa on reilu reikä. Sitä ei huomannut alkuun, koska väri tekee kalvon nahan päälle.

Vastaa
Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

28397 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×