Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Lina
27,00
(32 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Mohedatoffeln on kooltaan normaali 2505 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Punainen

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

6 cm

Merkki:

Tuotenumero:

33521-00

Mohedatoffeln Lina
Ruotsalainen Mohedatoffeln on valmistanut laadukkaita kenkiä jo 1800-luvulta lähtien. Tunnetuksi tuotemerkki on tullut ennen kaikkea korkealaatuisten puukenkiensä ansiosta. Mitkä olisivatkaan paremmat kengät suomalaiseen mökkimaisemaan, kuin Mohedatoffeln Lina -puukengät? Mohedatoffeln Lina on modernisoitu versio tuotemerkin perinteisestä mallista. Lina-puukengät tarjoavat ajatonta tyylikkyyttä sekä rentoihin kesäpäiviin että tunnelmallisiin, sisällä vietettäviin talvi-iltoihin. Nämä ajattomat kengät on valmistettu perinteitä kunnioittaen laadukkaasta puusta ja aidosta nahasta.


Puukenkäperinnettä modernein ominaisuuksin
Puukenkien historia on pitkä ja ne ovat vielä tänäkin päivänä kunniaa osoittava symboli pohjoismaiselle ajattomalle tyylikkyydelle. Mohedatoffeln Lina -puukenkä kunnioittaa alkuperäistä puukenkäperinnettä, mutta on samalla varustettu moderneilla ominaisuuksilla, kuten pitoa parantavalla kumipohjalla ja sekä näyttävällä kuuden sentin korolla. Käsitelty nahka pehmenee käytössä käytön myötä ja istuu vuosi vuodelta paremmin käyttäjänsä jalkaan sopien.


Kaikkien kesäasujesi täydentäjät
Lina-puukengät voit valita tyylisi mukaan joko punaisina tai valkoisina. Nämä kengät sopivat loistavasti valoisiin kesäpäiviin ja mikä tärkeintä, ne täydentävät jokaista kesäistä asukokonaisuuttasi erinomaisesti. Kaunis nahka ja vaalea puu viestivät luonnollisuutta ja ajatonta, välitöntä tyylikkyyttä. Kylmempinä vuodenaikoina voit nauttia puukenkiesi kauneudesta ja mukavuudesta sisätiloissa.


Hoitovinkkejä puukengillesi
Vaikkakin puukengät eroavat tavallisista nahkakengistä, nahkaosiinsa ne vaativat samanlaisen hoidon. Käytä siis kenkiesi nahkaosiin nahalle tarkoitettuja hoitoaineita pitääksesi materiaalin eloisana pitkään. Saat pinnan kiiltämään käyttämällä harjaa kenkien puhdistamiseen ja viimeistelyyn. Jätä puukengät kotiin sadekeleillä, jotta niiden puiset osat säilyvät mahdollisimman tyylikkäinä.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

G
GARBANCITO
Kääntää
G
GARBANCITO

Quise decir el tamaño…

Kääntää
1
G
GARBANCITO
Kääntää
I
Irene

Holaa, tengo un 38 o 39 según el modelo de zapato, con el pie muy delgado. Que número me recomiendas???

Kääntää
0
I
Isabelle Serafin
Kääntää
Näytä lisää julkaisuja

28565 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK