Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Klara
42
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Mohedatoffeln on kooltaan normaali 2505 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Ruskea

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Synteettinen

Yksityiskohdat:

Solki

Tuotenumero:

46111-00

Mohedatoffeln KlaraVaikka kenkämuodin kuumimmat nimet yhdistetään usein maihin kuten Italia tai Englanti, tulee myös Ruotsista toisinaan mielenkiintoisia tulokkaita. Puukengät ovat perinteiset pohjoismaisissa kulttuureissa, jopa Suomessa. Juttele vaikka isovanhempiesi kanssa, sillä varmasti joku heistä omisti lapsuudessaan puukengät! Ruotsissa valmistettu Mohedatoffeln Klara on nahasta ja puusta tehty sandaali. Tämä on ihastuttavan persoonallinen kenkä, joka sopii käytettäväksi kauniilla kesäsäällä.

Luonnonmateriaalien saumaton yhteistyöPuu on luonnollinen materiaali, samoin nahka. Näiden kahden materiaalin yhdistelmä Mohedatoffeln Klara –kengässä onkin lyömätön. Molemmissa on kauniin ruskea väri, mikä tekee kengän yleisilmeestä hillityn tyylikkään. Puupohja on todella kestävä, ja sen maata kostettavasta osasta löytyy vielä rosoiset kumit vahvistamassa pohjaa entisestään. Vaikka puupohja on esimerkiksi kumista pohjaa raskaampi, tämän jalkineen sandaalimainen, nahasta valmistettu päällyosa tekee kengästä keveän ja kesäisen näköisen.

Täydelliset kengät aurinkoisille ilmoillePuukengillä kopsuttelu kuuluu kesään! Kepoisen ja raikkaan hellemekon kaveriksi on mukava pukea nämä kengät, joissa on ihka aito puukorko. Ruskean värin pariksi sopivat täydellisesti myös erilaiset värikkäät kuosit, vaikkapa kukalliset tai raikkaan siniset. Leikittelevä ja omalaatuinen tyyli ei vaadi muuta kuin ripauksen mielikuvitusta. Kesällä pukeutuminen on helppoa, kun ei tarvitse miettiä pukevansa monta vaatekerrosta ja saa kaiken lisäksi antaa jalkojensa nauttia viileästä vapaudesta!

Puukenkien helppohoitoisuusNahalle suositellaan usein käytettäväksi kenkäharjaa. Myös puu pitää harjaamisesta. Mitään sen suurempaa erityiskohtelua tämä kenkä ei kuitenkaan vaadi osakseen. Avonainen, sandaalimallinen puukenkä kannattaa jättää sadesäällä kotiin.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

A
Amanda Sofia Majasaari
P
Päivi Peltonen
R
Raili Vaittinen
Näytä lisää julkaisuja

28456 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK