Shepherd
Shepherd
Moa Stone
50,00
(59 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Shepherd on kooltaan normaali 9765 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Ruskea

Päällinen:

Mokka

Ulkopohja:

Nahkapohja

Merkki:

Tuotenumero:

24167-04

Shepherd Moa Stone


Palelevatko jalkasi, kun ulkona paukkuu pakkanen? Siinä tapauksessa suosittelemme sinua tutustumaan Shepherdin valikoimaan lampaannahkaisia, lämpimiä jalkineita. Ruotsalainen tuotemerkki Shepherd on perustettu 1980-luvulla, mistä lähtien se on kehittänyt ihania kenkiä ja tossuja, jotka lämmittävät viluisia jalkoja. Ehkäpä Shepherd Moa Stone -tohveli on jotakin juuri sinulle?

Korkeaa laatua ja ympäristön huomioimista


Shepherd-tuotteet ovat tinkimättömän korkealaatuisiksi valmistetut, minkä lisäksi yritys asettaa erittäin suuren painoarvon ympäristöajatteluun, mikä koskee myös lampaiden kasvatusta. Naisten ja lasten kokonumeroissa löytyvät Shepherd Moa Stone -tohvelit ovat erittäin mukavat kotikäyttöön tai mikseipä vaikka tarhaan tai kouluun sisäkengiksi?

Pehmoista mokkaa ja kestävää nahkaa


Moa Stone -tohvelin päällinen on harmaata mokkaa ja sen pohja on kestävää ja miellyttävää nahkaa. Jo tohveleiden ulkonäkökin kertoo, kuinka ihanan lämpimät ja pehmeät ne ovatkaan. Nämä tohvelit sopivat mainiosti yhteen niin yöpuvun kuin collegeasunkin kanssa aina, kun haluat viettää lokoisaa ja viihtyisää koti-iltaa. Voit myös työntää palelevat jalkasi näihin tossuihin aamuisin, kun lattia tuntuu kylmältä.

Hoitovinkkejä helpoille luonnonmateriaaleille


Luonnollinen lampaannahka ei likaannu helposti, joten nämä jalkineet eivät juuri muuta hoitoa kaipaa kuin tuuletusta silloin tällöin – mielellään raikkaalla ilmalla. Jos ne kuitenkin pääsevät likaantumaan, puhdistat ne helposti miedolla saippualiuoksella. Kuivata tossut aina puhdistuksen jälkeen huoneenlämmössä tai jos ne ovat muuten kastuneet, älä koskaan lämpöpatterin päällä. Älä käytä näitä tohveleita ulkona varmistaaksesi niiden pitkän käyttöiän ja tyylikkyyden.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

R
Ritva Kivelä

Viestit muilla kielillä

S
Sue Wilde
Kääntää
A
Anonym
Kääntää
Näytä lisää julkaisuja

28550 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK