Shepherd
Shepherd
Moa Asphalt
50,00
(59 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Shepherd on kooltaan normaali 9765 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Käyttöalue:

Vuoratut kengät

Kategoria:

Väri:

Harmaa

Päällinen:

Mokka

Sisäpuolen materiaali:

Villa

Ulkopohja:

Nahkapohja

Merkki:

Tuotenumero:

02025-01

Shepherd Moa AsphaltRuotsalainen Shepherd of Sweden vannoo luonnon, rauhallisuuden ja lämmön nimeen. Tämä laadukkaista jalkineistaan tunnettu kenkämerkki suosiikin kengissään villaa, joka on niissä hyvin keskeisessä osassa. Shepherd of Sweden valmistaa jalkineita, jotka ilahduttavat niin kodin lämmössä viihtyviä, luonnossa liikkuvia kuin trendititetoisiakin. Tämä vuonna 1982 perustettu tuotemerkki nimittäin valmistaa kenkiä ja tohveleita lampaannahasta ja varustaa niiden sisäpuolen pehmoisella lampaanvillalla sekä lisää lopuksi jalkineisiinsa aimo annoksen tyylikästä designia. Kun pääsee kerran kokeilemaan Shepherd kenkiä tai –tohveleita, niistä ei halua enää luopua. Shepherd Moa Asphalt on klassinen tohveli, joka on varustettu ehdottoman mukavalla, aidolla lampaanvillalla sekä viimeistelty tyylikkään asfaltinharmaalla designilla. Näihin jalkineisiin haluaa suorastaan upota paljain jaloin.

Villan luonnolliset antibakteeriset ominaisuudet kruunaavat tohvelinShepherd of Sweden on vastuullisena tunnettu, ympäristötietoinen yritys, joka asettaa korkeat vaatimukset koko tuotannolleen. Shepherd-jalkineiden lampaannahan käsittely on valvottua ja siihen kuuluu vaatimuksia, jotka täytetään prikulleen. Lisäksi yritys ottaa kenkiensä valmistuksessa huomioon aivan kaikki toimintansa ympäriltä löytyvät tekijät, kuten lampaiden kasvattajat, tehdastyöntekijät ja tavarantoimituksen. Tämä kaikki tehdään kunnioittaen sekä ympäristöä että sinua kenkien käyttäjänä. Shepherd Moa Asphalt on tohveli, joka on varustettu useilla käytännöllisillä ominaisuuksilla. Luonnonmateriaali villa lämmittää tehokkaasti, mutta pitää myös sisällään antibakteerisia ominaisuuksia puhdistaen itse itsensä ja imien kosteuden sisäänsä. Et joudu koskaan tuntemaan oloasi hikiseksi tai epämukavaksi näissä aidolla villalla varustetuissa tohveleissa. Pelkkä tuulettaminen silloin tällöin riittää hyvin näille erinomaisen helppohoitoisille Moa Asphalt tohveleille ja sekä sinä että jalkasi pysytte tyytyväisinä.

Kotona vietettävään arkeen ja juhlaanShepherd Moa Asphalt on kerrassaan käytännöllinen tohveli, sillä se soveltuu käytettäväksi ympäri vuoden. Nautit sen pehmeän suloisesta lämmöstä aina, kun lattiat ovat hieman viileät. Lisäksi tämä on tohveli, joka ihastuttaa jalkojasi myös kesäisinä päivinä. Luonnonmateriaali villa nimittäin imee jaloistasi kosteuden itseensä ja saat kulkea tohveleissasi paljain jaloin hikoilematta – myös kesällä. Tyylikkään asfaltinharmaan värin ja kauniin designin ansiosta voit käyttää Shepherd Moa Asphalt tohveleita viihtyisien koti-iltojen lisäksi mainiosti myös kutsuesssasi kotiisi vieraita tai vaikka järjestäessäsi juhlat. Näiden mukavien kotijalkineiden ilme yhdistyy nimittäin ongelmitta myös juhlaviin asuihin. Kaikin puolin monikäyttöinen kotikenkä!

Helppohoitoinen Shepherd Moa AsphaltLuonnollisesti helppohoitoinen Shepherd Moa Asphalt ei vaadi sen kummempaa hoitoa osakseen. Tohvelit kannattaa kuitenkin tuulettaa aika ajoin. Mikäli tohveleiden pinnassa on likaa tai tahroja, ne voi helposti poistaa hellästi pyyhkien mietoon saippuaveteen kostutetulla liinalla. Nämä hoitotoimenpiteet riittävät Shepherd Moa Asphalt tohvelille. Mikäli kuitenkin haluat raikastaa tohveleitasi enemmän niiden iän myötä, voit käyttää niiden villaiseen vuoreen lampaanvillalle sopivia hoitotuotteita, kuten lanoliinia. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä luonnonmateriaali villa puhdistaa itse itsensä.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

D
Dagrun
Kääntää
N
Nina
Kääntää
K
Karin Lannvik

37 borde räcka. De töjer sig.Jag har 39, beställde 39 och de är rejält rymliga!

Kääntää
1
S
Simone
Kääntää
Näytä lisää julkaisuja

28566 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK