Kuinka hienoa, että olet löytänyt tänne – olethan parasta mitä tiedämme (lukuunottamatta tietenkin italialaista jäätelöä, sekä kissavideoita Youtubessa)

Tosiasiahan on, että ajattelemme sinua niin paljon, että se on jopa hieman pelottavaa. Kun priorisoimme projekteja, ostamme kenkiä, huolehdimme kirjanpidosta, palkkaamme henkilökuntaa, juhlimme ja päätämme asioista, ajattelemme sinua ja otamme huomioon sinun toiveesi. Jos uskomme, että pidät suunnitelmastamme, jatkamme samaan malliin :)

Arvomme (”core values”, kuten johdon konsultit niitä kutsuvat) käsittelevät myös sinua:

ARVOT

ASIAKAS – Kaiken mitä teemme, ehdotamme ja ajattelemme, teemme sinua ajatellen. Arvoilla tarkoitamme kaikkea edullisista hinnoista nopeaan toimitukseen ja henkilökohtaiseen palveluun. 

HAUSKUUS – Meidän mielestä elämä on helpompaa, kun on hauskaa ja kun ei ota itseään liian vakavasti. Osittain siksi Footway on hauska työpaikka, mutta ehkä vielä tärkeämpää – hauska paikka tehdä ostoksia. Jos hymyilet ajatellessasi meitä… No, sitten olemme onnistuneet!  

(liitän tähän todella huonon vitsin* ellet jo hymyile)

YSTÄVYYS – Ajattelemme sinua ystävänämme, ja haluamme että ajattelet meistä samoin. Ystävät välittävät toisistaan ja pitävät hauskaa yhdessä!

*Minun pitää hankkitua eroon pölynimuristani. Sehän vaan kerää pölyä. 

YHTEYS ?

Haluatko jutella kengistä, antaa meille palautetta tai jos sinulla on muita mietteitä joissa voisimme sinua mahdollisesti auttaa? Pelasta päivämme ja ota meihin yhteyttä ! 0800 100500 ME@FOOTWAY.FI

TYÖ ?

Oletko kiinnostunut tekemään töitä meillä? Mitä odotat? Tule tunnetuksi ! ;-) Kuka tietää – ehkä olet seuraava tähtemme.  Jos et löydä sinulle työtä sivustoltamme, mutta pidät kulttuuristamme ja ideoistamme, ota ystävällisesti yhteyttä. Koskaan ei pitäisi sanoa, ei koskaan….

Meilaa Lollolle osoiteeseen : louise.liljedahl@footway.comOsoite:

Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki
me@footway.fi
0800 100 500

Paketin toimittaa

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×