Shepherd
Shepherd
Magnus Asphalt
48,00
(57 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Shepherd on kooltaan normaali 9765 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Harmaa

Päällinen:

Mokka

Ulkopohja:

Nahkapohja

Merkki:

Tuotenumero:

02026-00

Shepherd Magnus AsphaltRuotsalainen Shepherd of Sweden on laadukkaista jalkineistaan tunnettu kenkämerkki, joka suosii kengissään villaa, joka on niissä hyvin keskeisessä osassa. Shepherd of Sweden valmistaa jalkineita, jotka ilahduttavat niin kodin lämmössä viihtyviä, luonnossa liikkuvia kuin trendititetoisiakin. Tämä vuonna 1982 perustettu tuotemerkki nimittäin valmistaa kenkiä ja tohveleita lampaannahasta ja varustaa niiden sisäpuolen pehmoisella lampaanvillalla. Päästyäsi kerran kokeilemaan Shepherd kenkiä tai –tohveleita, et halua enää luopua niistä, niin kerrassaan ihastuttavaa näiden jalkineiden pehmeys on. Shepherd Magnus Asphalt on klassisesti muotoiltu tohveli, joka peittää koko jalkaosan nousten aina ylös nilkkaan asti, ollen loistava valinta ennen kaikkea talvisia aamuja ja iltoja ajatellen, kun lattian pinta on viileä. Sisäpuoli on Shepherd kengille ominaisella tavalla varustettu lämpöisellä lampaanvillalla. Tohvelin asfaltinharmaa väri on lisäksi ehdottoman tyylikäs.

Ihastuttava istuvuus ja lampaanvillan antibakteeriset ominaisuudetShepherd Magnus Asphalt tarjoaa käyttäjänsä jalalle ihastuttavan istuvuuden, jonka mukavuus on suorastaan loputonta. Upottaessasi paljaat jalkasi näihin suloisen pehmoisella lampaanvillalla varustettuihin tohveleihin tunnet olosi ehdottoman ylelliseksi ja saatat halutakin viettää koko sateisen lauantaipäivän mukavasti näiden tohveleiden, teekupin ja viltin seurassa. Shepherd Magnus Asphalt on vähään tyytyväinen tohveli, jota ei tarvitse pestä. Luonnonmateriaali villa pitää nimittäin sisällään antibakteerisia ominaisuuksia puhdistaen itse itsensä ja imien kosteuden sisäänsä. Näin ollen et joudu koskaan tuntemaan oloasi hikiseksi tai epämukavaksi näissä aidolla villalla varustetuissa tohveleissa. Pelkkä tuulettaminen silloin tällöin riittää hyvin näille erinomaisen helppohoitoisille tohveleille.

Loputonta mukavuutta ympärivuotiseen käyttöönMikäpä olisikaan mukavampi tohveli kotona vietettäviin päiviin ja hetkiin, kuin tohveli joka sopii käytettäväksi ympäri vuoden? Shepherd Magnus Asphalt on juuri tällainen kotijalkine. Aidosta lampaanvillasta valmistetusta sisuksestaan huolimatta tämä tohveli sopii käytettäväksi myös kesäisin, sillä villa kuljettaa mahdollisen kosteuden pois jaloistasi. Lisäksi tämä tohveli pelastaa talviset kylmät päiväsi loputtomalla lämmöllään ja mukavuudellaan. Voit nauttia olostasi näissä tohveleissa niin viettäessäsi aikaa perheesi kanssa kuin myös järjestäessäsi kotonasi vaikkapa kutsut tai juhlat. Näiden tohveleiden ilme on nimittäin uskomattoman tyylikäs ja niiden asfaltinharmaa väri sointuu hyvin yhteen myös juhlavampien asujen kanssa.

Uskomattoman helppohoitoiset tohvelitShepherd Magnus Asphalt ei vaadi kummempaa hoitoa osakseen, mikä tekeekin siitä ihanteellisen tohvelin. Tohvelit kannattaa kuitenkin tuulettaa aika ajoin. Mikäli tohveleiden pinnassa on likaa tai tahroja, ne voi helposti poistaa hellästi pyyhkien mietoon saippuaveteen kostutetulla liinalla. Nämä hoitotoimenpiteet riittävät Shepherd Magnus Asphalt tohvelille. Mikäli kuitenkin haluat raikastaa tohveleitasi enemmän niiden iän myötä, voit käyttää niiden villaiseen vuoreen lampaanvillalle sopivia hoitotuotteita, kuten lanoliinia. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä luonnonmateriaali villa puhdistaa itse itsensä.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

K
Kyösti Ratilainen

Viestit muilla kielillä

L
Louise Liljeqvist
Kääntää
C
Christer Jansson
Kääntää
Näytä lisää julkaisuja

28457 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK