Crocs
Crocs
Literide Sandal W Black/white
43
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Harmaa

Malli:

Normaali

Päällinen:

Synteettinen, Tekstiili

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

60065-32

Crocks


Sanasta Crocs tulee useimmille mieleen perinteisen puukenkämallin mukaan valmistetut Crocsin jo tutusta Croslite-vaahdosta, eli eräänlaisesta ruiskuvaletusta EVA-vaahdosta, valmistetut kesäkengät. Croslite on ollut materiaalina niin onnistunut, että ihanan kevyitä ja kestäviä Crocsin kenkäpareja on myyty yli 300 miljoonaa ja peräti yli 90 maassa. Crosliten oheen on Crocs kehittänyt, jos mahdollista, vieläkin miellyttävämmän tuntuisia materiaaleja, kuten Literide.

Literide Sandal W Black/white


Literide Sandal W Black/white on Crocsin valmistama naisten sandaali, joka on suunniteltu ulkonäöltään tyylikkään meneväksi ja siistin urheilulliseksi. Nämä sandaalit ovat paitsi äärimmäisen mukavat jalassa, niiden klassinen väriyhdistelmä mustaa valkoisella, on monen mieleen ja helppo yhdistää monenlaisiin vaatteisiin niin arjen kiireessä kuin viikonlopun riennoissa. Näiden sandaaleiden musta väri löytyy pehmeistä ja joustavista nilkka- ja jalkapöydän remmeistä. LiteRide-materiaalia oleva sisäpohja on väriltään itseasiassa enemmänkin tummanharmaa kuin musta ja ulkopohja on tutusta Croscsin Croslitesta valmistettu raikkaan valkea ulkopohja. Sandaali on malliltaan normaali, eli useimpiin jalkoihin sopiva. Koko kannattaa valita yhden numeron pienempänä, mikäli et ole varma koosta.

Huippumateriaaleilla huippumukavuutta


Crocs-kenkien tunnettu valmistusmateriaali Croslite™ on käytössä miellyttävän tuntuista ja käytännöllistä materiaalia keveytensä ja iskunvaimennuskykynsä ansiosta. Se on myös kestävää ja se tukee jalkaa koko pitkän päivän. LiteRide™-kokoelman sandaali on nimensä mukaisesti osittain valmistettu äärimmäisen kevyestä, kestävästä ja pehmeästä LiteRide-vaahdosta, joka on perinteistä Crosliteakin pehmeämpää ja kevyempää.
Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

R
Ritva Ikäheimonen

Viestit muilla kielillä

C
Catarina
Kääntää
C
Catarina

…och vilken strlk rekommenderar ni?

Kääntää
0
L
Lena Wirde
Kääntää
Nikolas, Footway

Hej Lena,

Du borde ta 37/38 (W7) en Women US 7 blir det :slight_smile: Resor banden där bak gör också att man kan vara ganska flexibel i storleken. :slight_smile:

Kääntää
0
Näytä lisää julkaisuja

30884 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK