Shepherd
Shepherd
Lina Leopard

Kenkä on valitettavasti loppuunmyyty

Asiakastiedot

Shepherd on kooltaan normaali 9765 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Ruskea, Kuviollinen

Päällinen:

Mokka

Ulkopohja:

Nahkapohja

Merkki:

Tuotenumero:

10011-03

Shepherd Lina LeopardShepherd on kuuluisa lampaanvillasta ja -nahasta valmistamistaan jalkineista, joissa nämä luonnon omat materiaalit pääsevät näyttämäät parhaat puolensa. Lina Leopard -malli on Shepherdin klassinen tohveli leopardikuvioinnilla, joka tekee siitä kerrassaan uniikin jalkineen. Tämä kenkä on täydellinen kruunaamaan talviset koti-illat.

Nerokkaat lampaanvilla ja -nahkaLampaanvillalla ja –nahalla on monta hyvää ominaisuutta. Lampaanvilla on antibakteerista, minkä ansiosta tohvelit eivät ala haista pahalle edes pitkän käyttöajan kuluttua. Lisäksi se on pehmeää ja lämmittävää sekä tekee tohveleista äärimmäisen mukavat jaloillesi. Villalla on myös tapana muotoutua ajan kuluessa, joten mitä enemmän tohveleitasi käytät, sitä paremmalta ne jalassasi tuntuvat! Lampaannahka taas on todella kestävää ja laadukasta materiaalia ja yhdessä leopardikuvioinnin kanssa se antaa tohveleille todella tyylikkään ulkonäön.

Lämpöä jaloillesi ympäri vuodenNämä pehmeät ja lämpimät tohvelit ovat loistavat etenkin talviaikaan, kun lattian lämpötila on kylmempi kuin tavallisesti. Etenkin jos kärsit huonosta ääreisverenkierrosta, ovat nämä sandaalit ehdoton hankinta. Ilmastoivan lampaanvillan ansiosta jalkasi eivät hikoile näissä tohveleissa edes kesällä. Näissä tohveleissa aloitat jokaisen aamusi varmasti lämpimästi ja hyvällä mielellä. Ei siis ole ollenkaan ihme, että niin moni rakastaa käyttää juuri Shepherdin jalkineita!

Tohveleiden hoitovinkitParas tapa näiden sandaalien puhdistamiseen on myös se yksinkertaisin – saat suurimmat tahrat ja lian poistettua haalealla vedellä ja miedolla saippualla. Pidä vain huolta siitä, että peset tohveleitasi hellävaraisesti, jotta hieno leopardikuviointi haalistu. Mikäli tahroja ei ilmaannu, pelkkä tuuletus silloin tällöin riittää. Mitään erityisiä hoitoaineita tai –toimenpiteitä et siis tule tarvitsemaan.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

28318 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK