Dr Martens
Dr Martens
Laura Black
175
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Dr Martens on kooltaan normaali 15077 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

3 cm

Varren korkeus:

15 cm

Merkki:

Tuotenumero:

22465-00

Dr Martens Laura Black1900-luvun alun Englannissa alettiin valmistaa laadukkaita ja kestäviä kenkiä. Nämä kengät olivat vahvoja, reiluja jalkineita, jotka valmistettiin mustasta nahasta. Tuotemerkin nimi oli Dr Martens. Ajan kuluessa tästä kenkämerkistä tuli todella suosittu ja sen mallistoon kuuluukin runsaasti erilaisia, tyylikkäitä kenkiä jokaiselle laatua arvostavalle. Dr Martens tunnetaan laadun ja kestävyyden lisäksi ennen kaikkea loputtoman coolista asenteestaan, joka välittyy kengistä mahtavin keinoin. Laura Black on yksi tuotemerkin viimeisimmistä naistenkenkien tulokkaista. Se on varustettu kenkämerkille tyypillisellä klassisella muotoilulla, johon on lisätty mausteeksi pehmeää nahkaa, kapean mallinen lesti sekä normaalia ohuempi pohja. Tästä kenkämallista on tullut erityisen suosittu, mikä ei ole lainkaan ihme, sillä tämä on kerta kaikkiaan kenkä, jonka jokainen nainen haluaa jalkaansa! Olisiko sinunkin aika hankkia itsellesi nämä upeat kengät, jotka sopivat käyttöösi läpi vuoden?

Uskomatonta mukavuutta, laatua ja tyylikkyyttäDr Martens valmistaa monenlaisia kenkämalleja trendikkäistä jalkineista aina reiluihin, laadukkaisiin työkenkiin. Kenkien pohjiin satsataan toden teolla ja ne valmistetaan kestäviksi sekä pitämään hyvin myös liukkailla alustoilla. Dr Martens Laura Black on kenkämalli, joka valmistetaan erinomaisen pehmeästä ja sileästä nahasta, mikä poikkeaa tuotemerkille tyypillisestä vahvasta, paksusta nahasta. Pehmeä nahka saa aikaan helppokäyttöisen sekä naisellisemman tunnun ja näitä kenkiä voit käyttää huoletta läpi vuoden. Laura Black kenkien sivut on puolestaan varustettu käytännöllisillä resoreilla, jotka helpottavat kengän pukemista ja riisumista, tehden tästä kenkämallista hyvin käytännöllisen kumppanin. Dr Martens on luottoystäväsi aina silloin, kun haluat pukea jalkaasi kestävät, laadukkaat ja pitkään palvelevat kengät, jotka ovat kaiken lisäksi vieläpä tyylikkäät sekä varustettu uskomattomalla mukavuudella!

Dr Martens Laura Black sopii jokaiseen persoonalliseen tyyliinLaura Black on hieman sirompi ja naisellisempi Dr Martens kenkämalli, joka sopii hyvin yhteen jokaisen trendikkään syysasusi kanssa. Voit yhdistää ne vaikkapa rentoon syyspuseroon, tiukkoihin farkkuihin sekä upeaan hattuun. Laura Black kengät sopivat mainiosti myös rokkaavampaan tyyliin, kuten nahkahousujen, farkkutakin sekä upeiden korujen ja asusteiden kanssa käytettäviksi. Tarkalleen ottaen aina silloin, kun haluat luoda tyyliisi uniikkia persoonallisuutta. Dr Martens tunnetaankin erinomaisesti siitä, että tuotemerkin kengät korostavat ennen kaikkea kantajansa ainutlaatuista persoonallisuutta. Näiden kenkien tyylikäs, pelkistetty design mahdollistaa sopivuuden jokaiseen makuun, asuun ja tyyliin, asuvalintasi värityksestä tai kuvioinnista riippumatta.

Vuosien kestävyyttä oikealla hoidollaDr Martensin kengät tunnetaan siitä, että ne kestävät käytössä vuodesta toiseen, mukavuudesta tinkimättä. Jotta Laura Black kenkäsi pysyisivät upeina mahdollisimman pitkään, niitä suositellaan käsiteltävän nahalle sopivin kenkienhoitotuottein. Joskus pelkkä lian puhdistaminen riittää, mutta Laura Black kenkiäsi suositellaan myös voideltavan niille sopivalla kenkävoiteella silloin tällöin. Luethan aina hoitotuotteen pakkauksesta käyttöohjeet huolella ennen tuotteen käyttöä.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

U
Ursula
T
Tupuna
R
Raisa

28664 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK