Heipparallaa, Emma! Voitko kertoa hieman kilpailuistamme?

Mieluusti! Aika ajoin järjestämme Footwaylla hauskoja kilpailuja, joista sinulla on mahdollisuus voittaa upeita palkintoja. Somessa kisaaminen on hauskaa! Mutta muistathan kuitenkin, ettei Facebook tai Instagram sponsoroi millään tapaa näitä kilpailuja tai Footwayta. Mahdollisista voitosta aiheutuvista veroista vastaat sinä voittajana. Mutta älä jumitu siihen seikkaan, jos olet voittanut kilpailun!

Jotta kilpailut pysyisivät persoonallisina ja hauskoina, suositeltavaa olisi että keksit ja kirjoitat itse kilpailuun osallistuvan kommenttisi. Jättäessäsi kommenttisi hyväksyt kilpailuun osallistumisesi, kilpailumme säännöt sekä sen alustan käyttäjäehdot, jolla osallistut kilpailuun.

Juuri niin! Mikäli kilpailuun osallistuminen vaatii, että julkaiset kuvan Instagramissa, tarvitset myös avoimen Instagram-profiilin, jotta näemme osallistumisesi – ethän unohda tätä. Haluamme myös muistuttaa, että Footway pidättää itsellään oikeuden poistaa kilpailuun osallistuneen kommentin ilmoittamatta siitä kommentin kirjoittajalle, mikäli kommentti koetaan laittomaksi, loukkaavaksi tai muulla tavoin eettisesti tai moraalisesti sopimattomaksi tai Footwayn käytäntöjä rikkovaksi. Jokaiseen kilpailuun voi jättää vain yhden kommentin. Mikäli voitat kilpailun, emmekä saa sinuun yhteyttä 14 päivän sisällä, pidätämme itsellämme oikeuden valita kilpailulle toinen voittaja. Voitto lunastetaan ja käytetään 3 kuukauden sisällä kilpailusta. Sinun tulee olla kirjoilla Suomessa, minkä lisäksi ikäsi on oltava vähintään 18 vuotta tai vaihtoehtoisesti sinulla tulee olla huoltajasi lupa osallistua kilpailuun. Kaiken muun tarpeellisen tiedon löydät kunkin kilpailun alta. Lykkyä tykö!29993 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×