03.04.2020: Toimitukset jatkuvat normaalisti, 1-3 työpäivää ♡
Kengät lähetetään tänään jos tilaat 05:15:05 sisällä
Hunter
Hunter
Kids Original Fuchsia
65
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Sallittu koko perustuu  2531 asiakkaisiin

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Käyttöalue:

Vedenpitävät

Kategoria:

Väri:

Vaaleanpunainen

Päällinen:

Kumi

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

3 cm

Varren korkeus:

28 cm

Varren leveys:

35,5 cm

Merkki:

Tuotenumero:

48412-01

Hunter Kids Original FuchsiaHunter-kenkämerkki on kotoisin Englannista. Maassa, jossa sataa suurimman osan ajasta vuodessa, on usein ongelma löytää käyttökelpoisia ja vedenkestäviä jalkineita. Tästä syystä Hunter päätti alkaa valmistaa juuri sellaisia kenkiä. Nyt merkin valikoimasta löytyy laadukkaita kumisaappaita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Hunter Kids Original Fuchsia on lapsille suunnattu kumisaapas upeassa pinkissä värissä.

Lasten saappaat luonnonkumistaHunter eroaa monista muista kumisaapasvalmistajista siinä, että se käyttää kenkiensä materiaalina korkealaatuista luonnonkumia. Luonnonkumi muotoutuu hyvin jalkaan, minkä lisäksi se on joustava, mutta luja ja vedenkestävä materiaali. Kids Original Fuchsia –kumpparit jalassa myös lapsen varpaat pysyvät taatusti kuivina. Tässä saappaassa on korkea, jopa 23 cm korkuinen varsi, joka suojaa tehokkaasti myös nilkkaa ja pohjetta kastumiselta.

Anna lasten leikkiä sateella!Lapset pitävät usein ulkoilusta, eivätkä paljon välitä kuraisista ja kosteista keleistä. Kids Original Fuchsia –kumisaappaat sopivat täydellisesti tukemaan lapsesi aktiivista elämäntyyliä. Pirteän pinkki kumisaapas on iloisen värinen ja sopii hyvin monien erilaisten ulkoiluasujen kanssa puettavaksi piristäen ne uusiin ulottuvuuksiin. Pohkeen kohdalla on säätöremmi. Mikäli käytät kumisaappaita talvella, voit pukea alle vielä villasukan tuomaan jalalle lisälämpöä.

Luonnonkumin hoitovinkitLuonnonkumi on helppohoitoinen ja puhdistuu kätevästi juoksevan veden alla. Mikäli saappaiden pintaan muodostuu valkoisia vahajälkiä, ne poistuvat kätevästi erityisesti kumille kehitellyn sprayn avulla. Kumisaapas on aina tärkeä kuivata huoneenlämmössä, suojassa liialta kuumuudelta ja auringonpaisteelta.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30762 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK