Vagabond
Vagabond
Kenova 4441-701-20 Black
95
sis. ALV:n
Saatavilla rajoitetusti

Asiakastiedot

Vagabond on kooltaan normaali 6278 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Nahka

Sisäpuolen materiaali:

Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

60027-92

Vagabond Kenova 4441-701-20 BlackVagabond Kenova on naisten nilkkavartinen nahkakenkä vaikka jokapäiväiseen käyttöön. Nämä kengät ovat sekä kestävät, että ajattoman tyylikkäät. Joustavat tekstiiliosat molemmin puolin vartta sekä helpottavat pukemista ja riisumista, että antavat mukavuutta. Oikealla hoidolla Vagabond Kenovat ovat erittäin pitkäikäiset, eivätkä ne mene koskaan pois muodista.

Vagabond - käsityöläisetVagabond on perustettu Ruotsissa vuonna 1973. Vagabond haluaa nimeomaan korostaa olevansa joukko suunnittelijoita ja käsityöläisiä. Se kuvastaa sitä, miten huolella se sekä suunnittelee, että valmistaa kenkiä. Vagabondin nimenomainen tarkoitus on, että sen valmistavat kengät kestävät käyttöä mahdollisimman pitkään.

Nahasta materiaalinaVagabond Kenovat ovat aitoa nahkaa, joka on materiaalina toki tyylikäs, mutta oikealla hoidolla ennen kaikkea hyvin kestävä. Jousto-osat varren sivuilla ovat tekstiiliä ja ulkopohja puolestaan kumia. Pohja on melko paksu, mutta kanta taas matala.

Nahkakenkien hoitaminenOikein hoidettuna nahkakengät ovat erittäin pitkäikäiset - se lienee yksi syy niiden suosioon. Mikäli kengät likaantuvat, paras tapa puhdistaa ne on nihkeällä liinalla pyyhkiminen. Varsinaista pesua ne eivät kestä, eivätkä myöskään kuumia lämpötiloja. Valmistaja suosittelee suojaamaan kengät asianmukaisella aineella ja antaa niiden "levähtää" 24 tuntia sen jälkeen ennen käyttöä. Voimakasta hankaamista kengät eivät myöskään kestä ilman, että pinta vaurioituu.

Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

O
Olga

Viestit muilla kielillä

F
Fcedlund
Kääntää
A
Anne-Lee Vallo
Kääntää
H
Hanna, Footway

Hej! :slight_smile: Ja inom några dagar :smiley:

Kääntää
0
Näytä lisää julkaisuja

28418 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK