Kengät lähetetään tänään jos tilaat 04:46:38 sisällä
Vagabond
Vagabond - Kenova 4441-701-20 Black
Vagabond - Kenova 4441-701-20 Black
Vagabond - Kenova 4441-701-20 Black
3D
Vagabond
Kenova 4441-701-20 Black
109
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Normaali

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

60027-92

Vagabond Kenova 4441-701-20 BlackVagabond Kenova on naisten nilkkavartinen nahkakenkä vaikka jokapäiväiseen käyttöön. Nämä kengät ovat sekä kestävät, että ajattoman tyylikkäät. Joustavat tekstiiliosat molemmin puolin vartta sekä helpottavat pukemista ja riisumista, että antavat mukavuutta. Oikealla hoidolla Vagabond Kenovat ovat erittäin pitkäikäiset, eivätkä ne mene koskaan pois muodista.

Vagabond - käsityöläisetVagabond on perustettu Ruotsissa vuonna 1973. Vagabond haluaa nimeomaan korostaa olevansa joukko suunnittelijoita ja käsityöläisiä. Se kuvastaa sitä, miten huolella se sekä suunnittelee, että valmistaa kenkiä. Vagabondin nimenomainen tarkoitus on, että sen valmistavat kengät kestävät käyttöä mahdollisimman pitkään.

Nahasta materiaalinaVagabond Kenovat ovat aitoa nahkaa, joka on materiaalina toki tyylikäs, mutta oikealla hoidolla ennen kaikkea hyvin kestävä. Jousto-osat varren sivuilla ovat tekstiiliä ja ulkopohja puolestaan kumia. Pohja on melko paksu, mutta kanta taas matala.

Nahkakenkien hoitaminenOikein hoidettuna nahkakengät ovat erittäin pitkäikäiset - se lienee yksi syy niiden suosioon. Mikäli kengät likaantuvat, paras tapa puhdistaa ne on nihkeällä liinalla pyyhkiminen. Varsinaista pesua ne eivät kestä, eivätkä myöskään kuumia lämpötiloja. Valmistaja suosittelee suojaamaan kengät asianmukaisella aineella ja antaa niiden "levähtää" 24 tuntia sen jälkeen ennen käyttöä. Voimakasta hankaamista kengät eivät myöskään kestä ilman, että pinta vaurioituu.

Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)
O
Olga

Hei. Mikä korko?

 · Vastaa · 
Kashira, Footway

Noin 3 cm.

 · Vastaa · 

29313 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×