Kengät Netistä

63 osumaa

Moda Di Fausto kengät – italialaiset taidonnäytteet

Moda Di Fausto kengät ovat yhtä kuin italialaiset taidonnäytteet, jotka sopivat kaikessa kauneudessaan ja tyylikkyydessään useimpiin elämäsi tilaisuuksiin, niin arkisiin asuihin kuin juhlaviinkin. Halusitpa sitten jalkaasi näyttävät korkokengät, naiselliset nilkkurit tai upeat Moda Di Fausto bootsit, kenkävalikoima tarjoaa sinulle korkealaatuiset, modernisti muotoillut ja takuuvarmasti tyylikkäät jalkineet maailmankuululla italialaisella ammattitaidolla.

Moda Di Fausto kengissä italialaiset perinteet kohtaavat modernin muotoilun

Moda Di Fausto on kenkä, joka sopii yhdistettäväksi useisiin eri vaatetyyleihin, minkä ansiosta tuotemerkin kenkävalikoimasta löytyy helposti kengät moneen erilaiseen makuun. Fausto Ballin perusti tämän tuotemerkin yhdessä vaimonsa kanssa Italiassa vuonna 1978. Moda Di Fausto kengät tunnetaan hyvin korkeasta laadustaan sekä tyylistään, joka yhdistää modernin raikkaan muotoilun italialaisiin kenkäperinteisiin.

Moda Di Fausto kengät rentoihin ja juhlaviin asuihin

Moda Di Fausto kengät voi yhdistää yhtä hyvin niin tyylikkäisiin farkkuihin, kauniisiin hameisiin kuin liehuviin mekkoihinkin. Sopivuus useaan tyyliin ja tilanteeseen tekeekin Moda Di Fausto kengistä upean käytännölliset ja ne voi valita jalkaansa useissa elämän käänteissä. Useimmat Moda Di Fausto kengät valmistetaan nahasta, joka tuo kenkään elegantin ilmeen lisäksi mukavan istuvuuden.

Moda Di Fausto kengät verkossa Footwayllä

Tarvitsetko uudet kengät? Arkeen vai juhlaan? Olisiko kätevintä valita elegantti kenkä, joka sopii molempiin? Valitse Footwayltä itsellesi ihastuttavan modernit Moda Di Fausto kengät, jotka sopivat kaikkiin tilaisuuksiin! Tämä kaikki onnistuu kätevästi klikkaillen ostosruuhkiin joutumatta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.

Corin Nude
FEW LEFT
Old Negro Black
FEW LEFT
Corin Black
NEWS
Chai Black
NEWS
Corin Beige
NEWS
Ante Mility Green
FEW LEFT
Incas Negro Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Ante Negro Black
FEW LEFT
Crosta Negro Black
FEW LEFT
A-2004
FEW LEFT
Patent
SALE
Colby Light Grey
FEW LEFT
Corin Khaki
NEWS
Old Negro Black
FEW LEFT
Oregon Negro Black
FEW LEFT
Cai Silver
NEWS
21197-911
FEW LEFT
Silky Negro Black
FEW LEFT
412-1947
FEW LEFT
ES 30195
FEW LEFT
46766
FEW LEFT
14947-642
FEW LEFT
21621-931
FEW LEFT
21549CH-880
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

63 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK