Wildflower Bridal Kengät Netistä

0 osumaa

Wildflower Bridal kengät suloiselle morsiamelle

Wildflower Bridal kengät ovat loistavat juuri siihen elämäsi tärkeimpään päivään. Kengät ovat tyylikkäitä ja elegantteja, ja ne sopivat hyvin niin lyhyeen kuin pitkään morsiuspukuun. Näillä kengillä päiväsi on täydellinen!

Wildflower Bridal on amerikkalainen kenkämerkki

Wildflower Bridal on perustettu New Yorkin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Merkillä on vieläkin kivijalkamyymälä kyseisessä paikassa. Wildflower Bridal kengät ovat kuitenkin levittäytyneet ympäri maailman, ja saadaanpa niitä myös Suomesta. Merkki on perustettu täyttämään kaikkien morsiamien toiveet täydellisestä päivästä. Wildflower Bridal valmistaa laadukkaita, klassisen kauniita kenkiä, jotka sopivat millaiseen tahansa hääpukuun. Valikoimasta saa toki tarvittessa myös esimerkiksi morsiusneitojen kenkiä. Kengissä ollaan haluttu panostaa kauneuden ja näyttävyyden lisäksi myös mukavuuteen. Täytyyhän morsianten pystyä olemaan jalkojen päällä koko pitkä päivä, joten kenkienkin tulee olla mukavat kävellä. Wildflower Bridal on siis perustettu auttamaan morsiamia suuren päivän onnistumisessa. Footway on ottanut näitä kauniita kenkiä valikoimaansa, jotta myös suomalaiset naiset saisivat unelmahäänsä.

Wildflower Bridal kengät ovat elegantti valinta

Wildflower Bridal -kenkien tyyli on klassisen kaunis ja elegantti. Kengät ovat samaan aikaan sekä näyttäviä että hillittyjä. Ne eivät varasta huomiota morsiuspuvulta, mutta toisaalta keräävät katseita. Kengät ovat siis loistava yhdistelmä aivan jokaisen mekon kanssa. Olipa häämekkosi pitkä tai lyhyt, Wildflower Bridalin kengät sopivat siihen. Ei myös haittaa, vaikka morsiuspukusi ei olisikaan perinteinen valkoinen. Tyylikkäälle ja laatutietoiselle morsiamelle sopivat hyvin sellaiset hääkengät kuin Wildflower Bridal Chandra tai Wildflower Bridal Camdyn. Kengät ovat juhlavat ja sopivat hyvin häiden juhlavaan henkeen. Morsiamen kaasot ja morsiusneidotkin voivat hankkia kenkänsä samalta merkiltä, jolloin pukeutuminen on kauniin yhdenmukaista. Wildflower Bridal on modernin, tyylikkään ja laadukkaita materiaaleja arvostavan morsiamen valinta.

Satiiniset kengät sopivat häihin

Wildflower Bridal kengät on valmistettu erityisesti häihin sopivasta materiaalista. Kengät ovat päältä satiinia. Niissä on käytetty koristestrasseja, jotka tuovat kenkiin arkikenkiä enemmän kimallusta ja arvokkuutta. Ne erottavatkin kengät kaikista muista arkisista sandaaleista. Kengissä on säädettävä remmi nilkan ympärillä. Hento remmi korostaa naisellisuutta. Kengät ovat sisältä synteettistä materiaalia, joka tuntuu mukavalta jalassa. Pohja on thunit-materiaalia, joka ei ole se kaikkein käytetyin. Kenkiä kannattaa säilyttää mielellään kenkälaatikossa, jotta ne pysyvät mahdollisimman hyvänä ja muodossa. Satiini on materiaalina sellainen, ettei kenkiä kannata liata. Toisaalta kun kyseessä ovat hääkengät, on satiini melkein ainoa oikea valinta. Hääkenkiä ei käytetä monesti, joten materiaalia ei tarvitse varoa kaikissa huonoissa sääoloissa.

Wildflower Bridal kengät netistä Footwayltä

Footway tarjoaa suuren valikoiman laadukkaita kenkiä. Kaikille tuotteille tarjotaan ilmainen ja nopea toimitus. Kengillä on myös 180 päivän palautusoikeus. Palauttaminenkin on ilmaista. Osta Wildflower Bridal kengät ja nauti täysillä hääpäivästäsi. Kengät ovat taatusti laadukkaita ja kauniita, mutta löytyypä Footwayn valikoimasta myös käytännöllisiä kenkiä. Footway vastaa jokaisen asiakkaan tarpeisiin, joten löydät varmasti itseäsi miellyttävät kengät. Meillä et koskaan joudu maksamaan liikaa kauniista jalkineista!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×