Kengät Netistä

76 osumaa

Vincent kengät – ruotsalaista kenkämuotia lapsille

Vincent on jalkinemerkki, joka suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia kenkiä lapsille pilke silmäkulmassa. Tuotemerkin kengät on helppo tunnistaa niiden pirteän ulkoasunsa ansiosta, joka saa jokaisen mielen iloiseksi. Vincent on ruotsalainen brändi, joka syntyi tarpeesta löytää täydelliset kengät Vincent-nimiselle lapselle, joka oli suunnittelija Thomas Elbaumin veljenpoika. Kengille asetettiin erilaisia vaatimuksia, sillä niiden tuli olla toiminnalliset, käytännölliset, trendikkäät ja tietenkin leikkisät. Nämä ominaisuudet omaavat kengät osoittautuivat mahdottomiksi löytää, joten kenkiä etsivät Thomas Elbaum ja Patrick Österman ottivat itse haasteen vastaan suunnitella kengät, jotka täyttäisivät kaikki nämä edellytykset. Näin syntyi lasten jalkinemerkki Vincent, joka on aina vuodesta 1999 lähtien tavoittanut lukuisia lapsiperheitä, jotka ovat etsineet luotettavaa, korkealaatuista ja edullista jalkinemerkkiä lapsilleen.

Vincent kengät tehdään korkealaatuisista ja innovatiivisista materiaaleista

Vincent on tänään tunnettu ympäri maailman laadukkaasta valikoimastaan lastenkenkiä, joista löytyy kengät joka tilanteeseen ja erilaisiin sääolosuhteisiin. Tuotemerkin kengät on suunniteltu lasten tarpeisiin, mikä tarkoittaa, että kenkiä käytetään leikkiessä, hyppiessä, juostessa sekä kaupungilla, metsässä tai maaseudulla. Brändin innovaatioihin kuuluu muun muassa talvikengät, joihin on suunniteltu erityinen vuoraus, joka on valmistettu joustavasta neopreenistä. Neopreenivuoraus tarjoaa aivan uutta käyttömukavuutta, mikä sopii erinomaisesti lasten jalkineisiin. Poissa ovat entiset jäykät kumisaappaat, joita käytettiin kosteassa lumisohjossa. Vanhat talvikengät kastuivat läpimäriksi, jolloin kumisaappaat olivat ainoa vaihtoehto, mutta ne saivat lasten jalat palelemaan ja varpaat tunnottomiksi. Tänään vanhemmat voivat pukea lapselleen lämpimät Vincent kengät, joissa innovatiivinen Gore Tex -materiaali toimii lumisohjossa suojaten kosteudelta sekä kylmältä ja pakkasilla lämmittäen tuntuvasti pieniä jalkoja. Lukuisissa tuotemerkin kengissä on myös kätevä vetolenkki, mikä helpottaa huomattavasti kenkien vetämistä jalkaan. Tuotemerkin kevyemmät kengät sisältävät kätevän tarranauhakiinnityksen, mikä tekee kenkien pukemisesta helppoa.

Vincent kengät joka menoon

Vincent lasten kengät ovat korkealaatuiset ja samalla myös trendikkäät ja tyylikkäät. Löydät valikoimastamme sopivat kengät jokaiseen menoon, sillä tuotemerkki on suunnitellut kenkiä sekä arkeen että juhlaan ja tietenkin kaikkiin sääolosuhteisiin. Lapsen kengät kokevat monenlaisia asioita pihaleikeissä, päiväkodissa ja koulussa. Lasten kengiltä vaaditaan erittäin paljon, sillä ne kastuvat ja likaantuvat eri vuodenaikojen riepoessa kenkiä. Siksi kannattaakin hankkia varastoon kyllästespraytä ja vahaa, joilla kengät käsitellään ennen käyttöönottoa. Vincentin kätevä vaha on täysin luonnontuote ja myrkytön, mikä sopii erinomaisesti lastenkenkien hoitoon. Vincent kenkävalikoima pursuaa erilaisia värivaihtoehtoja, jotta juuri sinä voisit valita lapsellesi hänen suosikkivärinsä. Piristä lapsen pukeutumista iloisen värikkäillä kengillä, joita löytyy aina raidallisesta pilkulliseen, tai valitse tyylikkäät yksiväriset kengät, jotka täydentävät upeasti asukokonaisuutta.

Vincent kengät helposti ja nopeasti verkosta Footwayltä

Tutustu upeaan Vincent valikoimaamme, joka sisältää värikkäitä lastenkenkiä, joiden joukosta jokainen seikkailija löytää omat suosikkinsa. Taitava ja mukava asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään ja opastaa sinua esimerkiksi sopivan mallin ja koon valinnassa tai muissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Toimitus on maksuton, samoin myös palautus, ja jokainen tilaus tehdään 180 päivän kätevällä avokaupalla, jotta sinulla ja lapsellasi on aikaa tutustua uusiin kenkiinne rauhassa.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sabana Pard
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Minna gold
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tobias Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Combi Sand
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sabana Leo
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Panama Azul
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Elina Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Algot Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Algot Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

76 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK