Viking, Kengät

26 osumaa

Viking tekee kenkiä seikkailuun

Norjalainen Viking on jo vuodesta 1920 lähtien erikoistunut 100% vedenpitävien kumisaappaiden ja pohjoismaiseen ilmastoon sopivien saappaiden valmistamiseen. Kaikki Vikingin saappaat ja kengät ovat sekä käytännöllisiä että kestäviä ja ne pitävät jalat lämpiminä ja kuivina säällä kuin säällä. Ainutlaatuisen Gore Tex -kerroksen ansiosta jalka pysyy lämpimänä ja kuivana, mutta saa samalla hengittää. Viking suuntaa tuotteensa niin lapsille kuin aikuisillekin tarjoten laajan valikoiman eri kausiin sopivia vedenpitäviä kenkiä ja saappaita. Erityisesti lasten kengät ovat todella suosittuja ja Vikingillä onkin runsaasti kokemusta ja asiantuntemusta niiden valmistamisessa.

Yksi Norjan suurimmista

Viking varustaa aikuiset ja lapset niin kaupungissa kuin luonnossa liikkumiseen. Moneen mukautuvan teknologian ansiosta Viking-kengät pärjäävät säässä kuin säässä aina sateesta kylmään. Kaikki sai alkunsa 1920-luvulla, kun A/S Askim Gummivarefabrikk käynnisti toimintansa. Jo neljän vuoden jälkeen yritys valmisti yli 600 000 paria kenkiä ja alkoi viedä kenkiä myös muualle Eurooppaan.

1950-luvun alussa yritys oli yksi Norjan menestyksekkäimpiä ja 20 vuotta myöhemmin, vuonna 1973, tuotanto siirrettiin kokonaan Aasiaan.

Siitä lähtien brändi on vain kasvanut kasvamistaan. Tänä päivänä Viking-kengät ovat suosittuja ja pidettyjä monipuolisten malliensa ja innovatiivisten ratkaisujensa ansiosta.

Viking ja Gore-Tex

Ei ole sattumaa, että Vikingin kengät toimivat joka säällä. Yritys käyttää useaa eri Gore-Tex-teknologiaa monissa kenkämalleissaan, jotta kenkien käyttäjien jalat pysyisivät kuivina ja lämpiminä. Eniten käytetyt teknologiat ovat Performance comfort, Extended comfort ja Insulated comfort. Tutustukaamme niihin nyt hieman lähemmin.

Performance comfort

Kun on kyse hieman toiminnantäyteisemmistä aktiviteeteista tai peleistä, tämä kalvo on täydellinen valinta. Se on sovitettu erilaisiin, nopeasti vaihtuviin lämpötiloihin. Jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina, vaikka ulkona olisi ikävän märkää. Sinun ei myöskään tarvitse huolestua jalkojen hikoilusta, sillä Performance comfort:in avulla jalat voivat hengittää ja vältät turhan kosteuden kerääntymisen kengän sisälle.

Extended comfort

Tässä tulevat Vikingin arkeen sopivat kengät, jotka soveltuvat monenlaiseen käyttöön. Näiden kenkien materiaali voi parhaiten, kun käytä niitä hieman mukavammassa säässä. Aivan kuten Performance comfort -kengissä, jalat voivat hengittää ja kengät tuntuvat mukavilta jatkuvasti. Tätä teknologiaa käytetään sekä sisä- että ulkokengissä.

Insulated comfort

Talviaikaan Insulated comfort on ensisijainen valinta. Villa ja hengittävä eristys pitävät omasi ja lapsesi jalat kunnolla lämpiminä, vaikka ulkona olisi miinusasteita. Tämä kalvo on todella kestävä, joten voit huoletta revitellä.

Viking tarjoaa paremman pidon

Lämpimät, hengittävät kengät ovat tietysti todella tärkeät talvella, mutta kukaan ei halua myöskään liukastua ulkoilmaseikkailujensa aikana. Siksi Viking hyödyntää omaa UGC-pohjatekniikkaansa (Ultimate Grip Concept), joka tarjoaa kunnon pidon vähentäen liukastumisriskiä. Lisäksi pohjat tarjoavat hyvän vaimennuksen ja vakauden.

Alun alkaen pitoteknologia oli tarkoitettu vain maastosaappaita varten, mutta tänä päivänä sitä käytetään monissa Vikingin kenkämalleissa. Lisäksi teknologia on sovitettu kenkätyypin ja sille suunnatun aktiviteetin mukaan.

Viking tarjoaa lämpöä

Kun pakkaset paukkuvat toden teolla, aina -40 asteeseen asti, sinun kannattaa tutustua Vikingin termossaappaisiin. Polyuretaanin ja ilmakuplien ansiosta lämpö pysyy saappaissa jopa todellisen jääkauden yllättäessä. Muita näiden saappaiden etuja ovat keveys, saumattomuus ja materiaalien biohajoavuus.

Viking-kengät netistä Footwaylta

Me voisimme puhua Vikingistä loputtomasti: heidän fiksusta klassiset kengännauhat korvaavasta BOA-järjestelmästään, heidän luonnonkumisista käsintehdyistä kumisaappaistaan, jalkapohjien hengittävyyden mahdollistavasta Surround-teknologiasta ja monista muista hauskoista ominaisuuksista. Mutta sinun on kuitenkin paras kokeilla Viking-kenkiä itse. Olemme koonneet yli 200 paria Viking-kenkiä tänne Footwaylle – ja toivomme sinun löytävän oman uuden suosikkikenkäparisi säästä, vuodenajasta tai aktiviteetista riippumatta.

Julkaisuja aiheesta Viking
M
Maria -
M
Miska -
Näytä lisää julkaisuja
Sivu 1 / 1

26 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK