Viking Kengät Netistä

124 osumaa

Viking tekee kenkiä seikkailuun

Norjalainen Viking on jo vuodesta1920 lähtien erikoistunut 100% vedenpitävien kumisaappaiden ja pohjoismaiseenilmastoon sopivien saappaiden valmistamiseen. Kaikki Vikingin saappaat jakengät ovat sekä käytännöllisiä että kestäviä ja ne pitävät jalat lämpiminä jakuivina säällä kuin säällä. Ainutlaatuisen Gore Tex -kerroksen ansiosta jalkapysyy lämpimänä ja kuivana, mutta saa samalla hengittää. Viking suuntaatuotteensa niin lapsille kuin aikuisillekin tarjoten laajan valikoiman erikausiin sopivia vedenpitäviä kenkiä ja saappaita. Erityisesti lasten kengätovat todella suosittuja ja Vikingillä onkin runsaasti kokemusta jaasiantuntemusta niiden valmistamisessa.

Yksi Norjan suurimmista

Viking varustaa aikuiset ja lapset niin kaupungissa kuinluonnossa liikkumiseen. Moneen mukautuvan teknologian ansiosta Viking-kengätpärjäävät säässä kuin säässä aina sateesta kylmään. Kaikki sai alkunsa1920-luvulla, kun A/S Askim Gummivarefabrikk käynnisti toimintansa. Jo neljänvuoden jälkeen yritys valmisti yli 600 000 paria kenkiä ja alkoi viedä kenkiämyös muualle Eurooppaan. 

1950-luvun alussa yritys oli yksi Norjan menestyksekkäimpiä ja 20 vuottamyöhemmin, vuonna 1973, tuotanto siirrettiin kokonaan Aasiaan. 

Siitä lähtien brändi on vain kasvanut kasvamistaan. Tänä päivänä Viking-kengätovat suosittuja ja pidettyjä monipuolisten malliensa ja innovatiivistenratkaisujensa ansiosta.

Viking ja Gore-Tex

Ei ole sattumaa, että Vikingin kengät toimivat joka säällä.Yritys käyttää useaa eri Gore-Tex-teknologiaa monissa kenkämalleissaan, jottakenkien käyttäjien jalat pysyisivät kuivina ja lämpiminä. Eniten käytetytteknologiat ovat Performance comfort, Extended comfort ja Insulated comfort.Tutustukaamme niihin nyt hieman lähemmin.

Performance comfort

Kun on kyse hieman toiminnantäyteisemmistä aktiviteeteista taipeleistä, tämä kalvo on täydellinen valinta. Se on sovitettu erilaisiin,nopeasti vaihtuviin lämpötiloihin. Jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina, vaikkaulkona olisi ikävän märkää. Sinun ei myöskään tarvitse huolestua jalkojenhikoilusta, sillä Performance comfort:in avulla jalat voivat hengittää javältät turhan kosteuden kerääntymisen kengän sisälle.

Extended comfort

Tässä tulevat Vikingin arkeen sopivat kengät, jotka soveltuvatmonenlaiseen käyttöön. Näiden kenkien materiaali voi parhaiten, kun käytä niitähieman mukavammassa säässä. Aivan kuten Performance comfort -kengissä, jalatvoivat hengittää ja kengät tuntuvat mukavilta jatkuvasti. Tätä teknologiaakäytetään sekä sisä- että ulkokengissä.

Insulated comfort

Talviaikaan Insulated comfort on ensisijainen valinta. Villa jahengittävä eristys pitävät omasi ja lapsesi jalat kunnolla lämpiminä, vaikkaulkona olisi miinusasteita. Tämä kalvo on todella kestävä, joten voit huolettarevitellä.

Viking tarjoaa paremman pidon

Lämpimät, hengittävät kengät ovat tietysti todella tärkeättalvella, mutta kukaan ei halua myöskään liukastua ulkoilmaseikkailujensaaikana. Siksi Viking hyödyntää omaa UGC-pohjatekniikkaansa (Ultimate GripConcept), joka tarjoaa kunnon pidon vähentäen liukastumisriskiä. Lisäksi pohjattarjoavat hyvän vaimennuksen ja vakauden. 

Alun alkaen pitoteknologia oli tarkoitettu vain maastosaappaita varten, muttatänä päivänä sitä käytetään monissa Vikingin kenkämalleissa. Lisäksi teknologiaon sovitettu kenkätyypin ja sille suunnatun aktiviteetin mukaan.

Viking tarjoaa lämpöä

Kun pakkaset paukkuvat toden teolla, aina -40 asteeseen asti,sinun kannattaa tutustua Vikingin termossaappaisiin. Polyuretaanin jailmakuplien ansiosta lämpö pysyy saappaissa jopa todellisen jääkaudenyllättäessä. Muita näiden saappaiden etuja ovat keveys, saumattomuus jamateriaalien biohajoavuus.

Viking-kengät netistä Footwaylta

Me voisimme puhua Vikingistäloputtomasti: heidän fiksusta klassiset kengännauhat korvaavastaBOA-järjestelmästään, heidän luonnonkumisista käsintehdyistä kumisaappaistaan,jalkapohjien hengittävyyden mahdollistavasta Surround-teknologiasta ja monistamuista hauskoista ominaisuuksista. Mutta sinun on kuitenkin paras kokeillaViking-kenkiä itse. Olemme koonneet yli 200 paria Viking-kenkiä tänneFootwaylle – ja toivomme sinun löytävän oman uuden suosikkikenkäparisi säästä,vuodenajasta tai aktiviteetista riippumatta.

 

Sivu 1 / 3

124 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×