Vihreä, Kengät

490 osumaa

Vihreät kengät – onko vihreä uusi musta?

Sanotaan, että sininen ja valkoinen ovat Suomen värit, mutta omalla tavallaan vihreä kyllä vie voiton. Jokainen suomalainen asuu lähellä metsää tai puistoa, joista voi löytää kaikki vihreän sävyt. Me pohjoismaissa rakastamme neutraaleja värejä, jotka on helppo yhdistää toisiinsa ja jotka kestävät rankempiakin sääolosuhteita. Helposti unohtuu aina ostamaan ne samat mustat tai ruskeat kengät – eikä se ole väärin, sillä molemmat ovat kauniita ja monikäyttöisiä värejä. Vihreä on kuitenkin uusi, trendikäs haastaja: se on luonnonläheinen – kuten mekin! – mutta piristää niin asua kuin mieltäkin aivan eri tavalla.

Pidä uudet, vihreät kenkäsi kunnossa säännöllisen puhdistamisen avulla

Värikkäät kengät – oli kyse sitten kauttaaltaan värillisistä tai esimerkiksi kuviollisista kengistä – pysyvät kauniina oikeanlaisen huoltamisen ansiosta. Kun lika ei ehdi pinttyä kengän pintaan, on puhdistaminen helpompaa, ja kengän väri säilyy paremmin. Väriä tärkeämpi tekijä huoltamisessa on tietystikin kengän materiaali: nahkaa ja mokkaa ei saa puhdistaa vedellä, kun synteettisiä materiaaleja sen sijaan voi useimmiten puhdistaa kostealla liinalla. Yhteistä kaikille materiaaleille on kuitenkin se, että säännöllinen puhdistaminen auttaa pidentämään kenkien käyttöikää ja pitää kengät aina valmiina käyttöön, myös juhlavampiin tilaisuuksiin. Myös likaa ja vettä hylkivät suoja-aineet ovat erinomainen apu kenkien huoltoon.

Vihreät kengät tuovat tyyliisi hauskan twistin

Vihreä taipuu moneksi – niin sävyksi kuin kenkämalliksikin. Vaaleat ja turkoosit sävyt asuissa sopivat erinomaisesti esimerkiksi tennareihin ja urheilukenkiin. Kesällä asut piristyvät kummasti, kun niiden pariksi sujauttaa jalkaan vaalean vihreät tennarit! Näin on myös helppo muunnella simppeliä, esimerkiksi valkoista asua erilaisiin tilaisuuksiin sopivaksi. Tumman vihreä on erinomainen vaihtoehto mustalle: esimerkiksi nilkkurit voivat hyvin olla tumman metsänvihreät tai hohkaa kengissäsi smaragdin vihreää ainaisen mustan sijaan – näin saat myös kokomustaan univormuun mielenkiintoisen yksityiskohdan. Sametti on nyt muodissa, ja etenkin naisilla samettiset korkokengät tuovat asuun trendikkyyttä ja ajatonta tyyliä. Pikkumustakin näyttää aivan erilaiselta, kun jalasta löytyy vihreät kengät!

Tilaa itsellesi Footwaylta uusi, ihana kenkäpari – ja miksipä ei vihreä sellainen?

Onko se täydellinen vihreä kenkäpari vielä löytymättä? Me olemme halunneet tehdä kenkien ostamisesta helppoa ja hauskaa, mistä syystä olemme koonneet yhteen laajan valikoiman erilaisia kenkiä aina juhlakengistä treenipopoihin. Sivustomme vasemmasta laidasta löytyvän hakutyökalun ansiosta voit rajata hakutuloksia esimerkiksi värin, koon ja mallin mukaan. Näin löydät haluamasi tyyppiset kengät uskomattoman helposti! Myös tilaaminen on yksinkertaista, ja koska laitamme tilauksesi matkaan mahdollisimman pikaisesti, pääset sovittamaan kenkiä oman kotisi rauhassa nopeammin kuin uskotkaan. Me uskomme, että erinomaiset tuotteet eivät yksistään riitä varmistamaan tyytyväisiä asiakkaita, ja sen vuoksi haluamme tarjota myös ensiluokkaista asiakaspalvelua. 180 päivän avokaupan ja ilmaisen palautuksen ansiosta voit rauhassa varmistaa, että uudet, vihreät kengät vastaavat odotuksiasi, ja että olet 100% tyytyväinen ostokseesi.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
CHORE
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
1293501 Oliv
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fauna Green
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 9

490 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK