Via Vai, Kengät

5 osumaa

Via Vai - inspiraatiota Italiasta

Via Vai kengät on luotu rakkaudesta Italiaan, sen ainutlaatuisen muotikulttuuriin, eleganssiin ja historiaan. Nämä trendikkäät ja ylelliset jalkineet ovat kuin piste i:n päälle erilaisiin asukokonaisuuksiisi.

Hollantilaista kenkämuotia rakkaudesta Italiaan

Via Vai kengät ovat saaneet inspiraationsa saapasmaasta, joka tunnetaan toki myös kenkämaailman keskipisteenä. Merkin hollantilaiset perustajat rakastavat Italiaa, eikä suotta, onhan se yksi muodin, eurooppalaisen kulttuurin ja kenkien valmistamisen rautaisen ammattitaidon vankkumaton symboli. Via Vai on tuonut huippumuodin trendejä seuraavia jalkineita markkinoille jo yli 20 vuoden ajan tavoitteenaan tarjota upeaa tyyliä kaikille muotia rakastaville. Via Vain mallisto huokuu ylellisyyttä - jokainen suunnittelun yksityiskohta on pitkälle harkittu, ja korkealuokkaiset materiaalivalinnat ilahduttavat laatua arvostavaa. Mikä parasta, tämä merkki jättää varmasti pukeutumiseesi oman leimansa, sillä sen tyyli on täysin vertaansa vailla. Persoonalliset yksityiskohdat jättävät Via Vain kaikkien mieleen. Luo siis pukeutumiseesi uutta luksusta näillä ajattomilla jalkineilla!

Via Vai kengät - trendikäs huippumallisto

Via Vain persoonalliset ja kauniit jalkineet hivelevät silmää. Näissä kengissä näkyy aina italialainen eleganssi, olivat jalassasi sitten Via Via korkokengät tai tennarit. Tyyli on kiinni pienistä asioista. Tämän merkin kengät ovatkin tavallaan minimalistisia, mutta niissä on kuitenkin aina uskomattoman kauniita yksityiskohtia: solkia, nauhakiinnityksiä, koristeita, nappeja, naruja, kuviointeja ja muotoiluja. Via Vai saappaat ovat tunnettuja kauneudestaan ympäri maailman: meiltä löydät niin nilkkurit kuin pidemmätkin saapasmallit, korkealla tai matalammalla korolla. Via Vai nilkkurit ovat persoonalliset ja sopivat yhtä hyvin hameen kuin housujenkin seuraksi. Jos kaipaat piristystä pukeutumiseesi ja pidät rennosta tyylistä, mutta et halua näyttää poikamaiselta, tutustu kiilakorollisiin tennareihin - ne ovat räväkkä mutta samalla elegantti vaihtoehto!

Aidot materiaalit näyttävät hyvältä pitkään

Via Vai kengät on valmistettu huolella aidoista materiaaleista: nahka, mokkanahka, laadukas kangas ja lämmittävä karvavuori täyttävät kaikki oman tehtävänsä ja tekevät kengistä miellyttävät käyttää niin kesällä kuin talvella. Jotta hyvät jalkineet myös pysyisivät hyväkuntoisina, panosta niiden hoitoon. Luonnonmateriaalit ovat kestäviä ja jalassa helposti muotoutuvia mutta samalla myös herkkiä. Ne siis tarvitsevat hyvää hoitoa. Nahkaa ja mokkanahkaa kannattaa hoitaa ensisijaisesti kosteussuojasuihkeella. Niitä voi tarvittaessa käsitellä myös värittömällä tai värillisellä lankilla ja mokalle tarkoitetulla hoitoaineella. Mokkakengät on hyvä puhdistaa mokkasienellä, kun taas nahkakengät puhdistuvat usein parhaiten nahkasampoolla tai pelkällä kenkäharjalla. Kenkiä kannattaa säilyttää lestissä tai niiden sisälle voi laittaa säilytyksen ajaksi sanomalehtipaperia. Kosteus on mokan ja nahan arkkivihollinen - sadesäällä synteettisestä materiaalista valmistetut kengät, kalossit tai kumisaappaat ovat jalkineista parhaimmat!

Via Vai kengät netistä Footwayltä

Osta Via Vai kengät nopealla ja ilmaisella toimituksella Footwayn verkkokaupasta! Meiltä löydät lukemattomia erilaisia kenkämalleja eri laatumerkeiltä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Me tarjoamme kaikille ostamillesi tuotteille myös ilmaisen 180 päivän palautusoikeuden, jotta saisit tutustua ostokseesi kaikessa rauhassa kotioloissa. Muistathan kuitenkin, että kenkien tulee olla palautettaessa käyttämättömät. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi. Tervetuloa tekemään unelmien kenkäostoksia laajan valikoimamme pariin!

Julkaisuja aiheesta Via Vai
T
Tahiti -
Näytä lisää julkaisuja
Norah
MUUTAMA JÄLJELLÄ
120401
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anderson
MUUTAMA JÄLJELLÄ
120401
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
Anderson
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Norah
MUUTAMA JÄLJELLÄ
120401
MUUTAMA JÄLJELLÄ
120401
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

5 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK