Kengät Netistä

244 osumaa

Superfit – itävaltalaista suunnittelua kaikista pienimmille

Jokainen vanhempi haluaa tietysti löytää täydelliset kengät lapsilleen – kengät, joissa yhdistyy mukavuus ja kestävyys, mutta myös tyyli. Tämä on juuri, mitä Superfit tarjoaa. Heidän kengät ja saappaat kestävät eri vuodenaikoja, ja ovat käyttökelpoisia oli ulkona sitten kylmä tai lämmin. Superfit on listattu yhdeksi suurimmista ja parhaista kenkämerkeistä lapsille, ja jatkaa tien näyttämistä myös designin osalta. Lähes 2,5 miljoonaa kenkäparia valmistetaan myytäväksi 18 eri maassa joka vuosi.

Kengät aktiivisille jaloille

Superfit tarjoaa jännittävän valikoiman kenkiä aivan pienistä lapsista aktiivisiin tyttöihin ja poikiin. Valikoimassa on lämpimiä ja vedenkestäviä talvikenkiä, hauskoja tossuja ja kevyitä sandaaleja iloisissa kuvioissa ja raikkaissa väreissä. Kenkiä voi käyttää niin vapaa-ajalla kuin koulussakin. Jos lapset haluavat leikkiä lumessa, hyppiä mudassa, skeitata tai yrittää ottaa ensiaskeleensa kesänurmella, Superfitiltä löydät täydelliset kengät jokaiseen tilanteeseen. Raidalliset, pilkulliset, kukkakuvioiset, kirkkaan pinkit tai tummansiniset neonvihreillä nauhoilla; riippumatta lapsesi yksilöllisestä tyylistä ja mausta, Superfitillä on mallistossaan uudet suosikkikengät. Avain menestykseen on Superfitin mukaan tyylikkäiden, kestävien ja korkealaatuisten kenkien tarjoaminen, niin että kengät vastaavat vaativimpiinkin tarpeisiin. Merkki esittelee uusia, trendikkäitä malleja joka sesonki lyömättömiin hintoihin.

Lastenkengät, joita testataan jatkuvasti

Superfit on synonyymi korkealle laadulle ja toimivuudelle. Tämä varmistetaan jatkuvalla testaamisella! Ortopedit ja lastenlääkärit saavat säännöllisesti arvioida mallistoja, ja tulos on erinomainen. Arvioinneissa otetaan huomioon muun muassa kenkien pito, pohjan joustavuus, kuinka helppoa kengät on laittaa jalkaan ja ottaa pois, ja kuinka hyvin materiaali hengittää.

Superfit netissä Footwaylla

Footway tarjoaa laajan valikoiman Superfit-malleja, kaikkea söpöistä sandaaleista ja tohveleista tennareihin, saappaisiin ja kenkiin energisille tytöille ja pojille. Merkkiä ei turhaan pidetä yhtenä parhaana lastenkenkien valmistajana. Tämä näkyy sekä asiakastyytyväisyydessä että myyntiluvuissa. Löydä seuraavat lastenkengät meiltä, ja anna lastesi testata Superfit!

Snowcat Gore-tex® Black
3 FOR 2
Culusuk GORE-TEX® Black
3 FOR 2
Sport7 Mini Blue/grey
3 FOR 2
Snowcat GORE-TEX® Black
3 FOR 2
Korkis Multi
3 FOR 2
Hike Black
3 FOR 2
Sport5 Blue/violet
3 FOR 2
Earth Gore-tex® Black
3 FOR 2
Sport5 Blue/red
3 FOR 2
Korkis Black
3 FOR 2
Culusuk Gore-tex® Black
3 FOR 2
Jupiter Blue/blue
3 FOR 2
Korkis Black Combi
3 FOR 2
Spirit Gore-tex® Black
3 FOR 2
Korkis 8-00111-80 Ocean
3 FOR 2
Korkis Pink
3 FOR 2
Korkis Black Combi
3 FOR 2
Bella Pink Combi
3 FOR 2
Bill Nautic Combi
3 FOR 2
Sport5 Blue/green
3 FOR 2
Bella Pink
3 FOR 2
Bella Blue
3 FOR 2
Korkis Grey Kombi
3 FOR 2
Korkis Ocean
3 FOR 2
Korkis Stone Multi
3 FOR 2
Bella Lightgrey
3 FOR 2
Bill Blue
3 FOR 2
Bill Water Blue
3 FOR 2
Bonny Grey
3 FOR 2
Tensy Lightgrey
3 FOR 2
Nelly Berry Combi
3 FOR 2
Sivu 1 / 5

244 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK