Kengät Netistä

249 osumaa

Palladium – korkealaatuisia kenkiä ja ajatonta designia

Pari Palladium-kenkiä on ollut synonyymi ajattomalla muotoilulle jo vuodesta 1947. Ne ovat toisin sanoen korkealaatuisia kenkiä, jotka on valmistettu erinomaisista materiaaleista ja joita voit käyttää vuoden toisensa jälkeen ilman, että ne hajoavat tai menettävät muotonsa. Ajatus jokaisen mallin takana on taata laatu ja mukavuus. Kuitenkin tyylikäs muotoilu teki merkistä suositun sekä Euroopassa että Amerikassa. Löydät kaikkea korkeavartisista saappaista mataliin nilkkureihin ja kaiken värisiin kenkiin. Tyyli on klassista, ajatonta ja – tärkeintä kaikista – se toimii.

Saapas, joka kestää ajan hampaan

Avain Palladiumin menestykseen on muotoilun pysyvyys. Suurinta osaa malleista saa monissa eri väreissä ja materiaaleissa, mutta muotoilu on jätetty rauhaan. Kaikissa kengissä on sama ulkopohja, ja ylempään osaan on kolme vaihtoehtoa: low, high sekä baggy. Mitä väriin tulee, valinnanvaraa riittää. Valikoimasta löydät kaikkea klassisista sävyistä kirkkaanpunaisiin saappaisiin ja lumenvalkeisiin kenkiin. Bootsit sopivat täydellisesti sekä farkkujen että kauniin hameen tai legginsien pariksi.

Sotalentokoneiden renkaista muodikkaisiin saappaisiin

Palladium Boots on ranskalainen yritys joka perustettiin vuonna 1920 pienessä Pont-de-Chéruy-kaupungissa. Alussa ajatuksena ei ollut kenkien valmistus, vaan Palladium oli lentokoneiden renkaiden tuotantoon perustettu tehdas. Toisen maailmansodan lopussa lentokonevarusteiden kysyntä laski, ja Palladium siirtyi valmistamaan saappaita samoista materiaaleista, mitä aikaisemmin oli käytetty lentokonevarusteiden tuotannossa. Saappaat olivat niin hienoja ja kestäviä, että legendaarinen ranskalainen legioona alkoi pian käyttämään niitä. Tänä päivänä Palladium valmistaa bootseja kaikille paitsi puolustusvoimille. Mallistojen trendikkäitä saappaita ja kenkiä myydään ympäri maailmaa.

Palladium netistä Footwayltä

Footwayllä on laaja valikoima Palladium-kenkiä sekä naisille että miehille, kaikkea low cut -saappaista baggy cut -bootseihin. Vuosien varrella yhä useampi on löytänyt nämä upeat kengät. Kokeile sinäkin!

U Authentic Black
SALE
U Era Black Black
SALE
U Old Skool Navy
SALE
UA Iso 1.5 Black
SALE
Sivu 1 / 5

249 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK