Valkoinen, Kengät

2 428 osumaa

Valkoiset kengät Footwaylta

Ovatko etsinnässä valkoiset kengät, mutta sitä oikeaa paria ei ole tullut vielä vastaan? Valkoinen on klassinen, varma ja raikas värivalinta kenkiin, mutta valkoisia kenkiä voi olla yllättävän vaikea löytää, sillä täällä pohjoisessa on yleensä suosittu tummempia värejä - niin vaatteissa kuin kengissäkin. Värin lisäksi tärkeitä ominaisuuksia ovat tietysti malli, istuvuus ja mukavuus. Onneksi me Footwaylla olemme koonneet yhteen yli 1500 paria valkoisia kenkiä: valikoimaa löytyy niin miehille, naisille kuin lapsillekin, ja materiaaleista ja malleista löytyy takuuvarmasti erinomainen pari jokaiselle jalkaparille! Olipa etsinnässä sitten puhdas hangen valkoinen, kylmät norsunluun sävyt, pehmeä vaniljan valkoinen, luonnonvalkoinen tai mikä tahansa muu valkoisen sävy, meiltä löydät etsimäsi kengät. Tutustu rohkeasti valikoimaamme, ihastu ja tilaa!

Valkoiset kengät sopivat loistavasti moneen eri tilanteeseen

Valkoinen on klassisen tyylikäs ja ajaton vaihtoehto myös jalkineissa. Kokovalkoinen asu on kesällä varma valinta niin miehille kuin naisillekin, ja asusta riippuen valkoiset pursikengät, sandaletit tai sandaalit viimeistelevät tyylin. Valkoinen sopii käyttöön myös muina vuodenaikoina: talvella valkoiset, lämpimät saappaat ihanalla karvavuorella sulautuvat hauskasti lumihankeen, ja keväällä raikkaan valkoiset kengät tuovat askeliin keveyttä. Syksyllä puolestaan valkoiset kengät tuovat valoa pimeneviin iltoihin. Eikä urheilua sovi unohtaa: valkoiset juoksukengät ja salikengät antavat treeniasulle tyylikkään kosketuksen. Valinnan varaa löytyy - tilaisuudesta ja tyylistä riippumatta!

Säännöllinen hoito pitää valkoiset kengät valkoisina

Monia varmasti jännittää valkoisten kenkien ostaminen, sillä ne likaantuvat helposti – etenkin aivan puhtaan valkoisissa kengissä lika suorastaan loistaa. Valkoisetkin kengät on kuitenkin helppo pitää siisteinä, kun niistä osaa pitää huolta. Eri materiaalit tarvitsevat osakseen erilaista huolenpitoa, mutta yhteistä kaikille on se, että säännöllisellä puhdistamisella ja likaa hylkivällä suojasuihkeella pääsee jo pitkälle! Eri materiaaleille on olemassa omat suojaus- ja puhdistusaineensa, mutta nyrkkisääntönä kannattaa muistaa, että nahka ja vesi eivät sovi yhteen. Sääolosuhteetkin kannattaa ottaa huomioon aamulla kenkiä jalkaan vetäessä. Vaikka valkoisetkin kengät pystyy puhdistamaan kuin uusiksi, on ne jalassa askeltaminen mutaisella säällä ehkä kuitenkin turhan optimistista.

Tilaa itsellesi uudet valkoiset kengät kätevästi Footwaylta

Kenkien tilaaminen Footwaylta on uskomattoman helppoa, ja mikä parasta, se onnistuu vaikka omalta kotisohvalta käsin! Löydät ikioman hakutyökalumme sivuston vasemmasta laidasta. Sen avulla voit rajata hakutuloksiasi esimerkiksi koon, mallin ja tietysti värin mukaan, jotta löydät unelmiesi kengät mahdollisimman nopeasti. Oikean kenkäparin (tai muutaman) löydyttyä kenkien tilaaminen on yksinkertaista. Me toimitamme tilauksesi perille mahdollisimman nopeasti. 180 päivän avokaupan ansiosta voit sovittaa kenkiä kotonasi rauhassa kaikkien suosikkiasujesi kanssa ja varmistaa, että ne ovat mukavat ja juuri oikeanlaiset. Koska haluamme, että asiakkaamme ovat 100% tyytyväisiä, myös kenkien palauttaminen on helppoa ja maksutonta. Joka tapauksessa uskomme, että uusista valkoisista kengistäsi tulee garderobisi tyylikäs kulmakivi!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 41

2428 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK