Vagabond Kengät Netistä

1 osumaa

Suuri muodinviejä

Vagabondon jättiläinen ja Ruotsin kuudenneksi suurin muodinviejä, joka tuottaa noinkaksi miljoonaa kenkää vuosittain. Tuotemerkki on ollut aktiivinen 1960-luvultaalkaen ja se on tunnettu kauniista kengistään ja muista korkealaatuisistanahkayksityiskohdista. Suosittu Vagabond Grace.

Teknologiaamantereelta

Yritysperustettiin lähes 50 vuotta sitten ja aluksi valmistettiin ainoastaan miestenkenkiä.1990-luvun alussa oli Vagabond yhtäkkiä Italian vehreillä tasangoilla, lähelläkenkienvalmistuksen linnaketta ja sieltä haettiin suuri osa inspiraatiosta –Vagabondilla oli suunnittelutoimisto sekä Portugalissa että Italiassa. Aivankuten monille muillekin yrityksille olivat ne erinomaisia paikkojatekniikkavinkkien ja inspiraation hakemiseen sekä kenkienvalmistuksenoppimiseen. Tänä päivänä yritys valmistaa myös naistenkenkiä ja Vagabondtarjoaa kauniita kenkiä nykyaikaisella ja sulavalla muotoilulla. Tuotemerkki onsaatavana 42 maassa ja Vagabondin luova johtaja Marie Nilsson Peterzén onsanonut, että he ”kulkevat omaa tietään ja seuraavat omaa uskoaan”. Yrityspyrkii tekemään tuotteita, jotka ovat high fashion -inspiroituja arkikäyttöön -Vagabondin ansiosta saat tyylipuhtaan ilmeen arkisissa vaatteissa.

 

Syvät inspiraatiolähteet

MarieNilsson Peterzén on sanonut haastattelussa sivustolla lvl3media, että inspiraatiohaetaan muualtakin kuin vain muodista. Vabagondilla heitetään intensiivisiäsilmäyksiä elokuvamaailmaan, musiikkiin, arkkitehtuuriin ja ”muuhun, mitämaailmassa tapahtuu”. Hedelmällinen tapa laajentaa visioita muotiin yleensä jaerityisesti kenkiin. Vuonna 2012 päätti Vagabond uudistaa edelleen viestintänsäsävyä. Mallien Clara Paget ja Bill Huxley, jotka käyttivät omaa tyyliään,kautta tuotemerkki sai hyvää huomiota. Marie Nilsson Peterzén kommentoi kampanjaasanomalla ”me olemme osa asiakkaidemme arkipäivää” – sanonta, joka ei koskeainoastaan liikeideaa, vaan myös sitä, mistä inspiraatio tulee.

Villiä uteliaisuutta

NimiVagabond tarkoittaa suunnilleen matkustelija, boheemi tai kulkuri. Kuvaava nimimerkille, jonka suunnittelu rakentuu suurelta osin vivahteikkaaseenuteliaisuuteen – haluun nähdä, mitä seuraavan kulman takana löytyy,pysähtymättä. Nämä korkeat pyrkimykset eivät kuitenkaan merkitse sitä, ettäVagabond-kengät on tarkoitettu ainoastaan erityisiin tilanteisiin. Kengätsuunnitellaan arkipäivään, kaikki suunnittelutyö tehdään pienessä toimistossaRuotsin Varbergissa ja kengät valmistetaan Vietnamissa. 

Vagabond laittaa paljon aikaa ja voimia ympäristöajatteluun ja työskenteleesääntöjen mukaisten kemikaalien kanssa kenkien valmistuksessa, yritys on myösjäsen aloitteessa Swedish Shoe Environmental Initiative, verkosto, jokatyöskentelee aktiivisesti ottaen huomioon ympäristönäkökohdat kenkientuotannossa. Se tukee myös eri järjestöjä, kuten esimerkiksi UNICEF, Lääkäritilman rajoja, SOS-lapsikylät ja monia muita. 

Vagabond on yksi suosituimpia merkkejämme ja meillä on useita malleja, joistavoit valita mieleisesi. Toivomme, että löydät juuri sen, mitä haet!


Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×