V Ave Shoe Repair Kengät Netistä

22 osumaa

Ruotsalaista käsityötä parhaimmillaan - V Ave Shoe Repair kengät

Haluatko pukea jalkaasi jotakin erinomaisen ainutlaatuista ja kaunista? V Ave Shoe Repair on ruotsalainen kenkämerkki, jonka mallistosta huokuu arkkitehtonisuus sekä veistoksellisuus. Näissä maailmanlaajuisesti tunnetuissa kengissä tulee huomatuksi ja voi todella tuntea olevansa uniikki. V Ave Shoe Repair jalkineet valmistetaan laadukkaana perinteisenä käsityönä tukholmalaisessa ateljeessa ja muotoillaan sekä kestäviksi että ainutlaatuisen tyylikkäiksi.

V Ave Shoe Repair kengät täynnä ainutlaatuisen rytmikästä käsialaa

V Ave Shoe Repair -kenkämerkki kuvailee itseään tilan, arkkitehtuurin ja veistosten väliseksi rytmiksi, jossa on barokin ajalle ominaista, epäsäännöllisesti virtaavan käsialan tuntua. Astrid Olsson ja Lee Cotter perustivat V Ave Shoe Repair -tuotemerkin vuonna 2004 Tukholmassa. Alusta lähtien tuotemerkki on saanut runsaasti suosiota ja tänä päivänä yritys on edustettuna 20 eri maassa.

Uniikit V Ave Shoe Repair kengät useaan asuun ja tilanteeseen

V Ave Shoe Repair kengissä tyylisi on aina uniikki ja tyylikkään omaperäinen. Nämä käsityönä valmistettavat kengät tarjoavat valikoimassaan vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseesi. V Ave Shoe Repair -mallistoon kuuluu niin sandaaleja, tennareita, korkokenkiä, saappaita kuin bootsejakin. V Ave Shoe Repair kengissä kruunaat arkiasusi hyvällä maulla tai saavut juhliin näyttävästi, mutta minimaalisen tyylikkäästi.

V Ave Shoe Repair kengät verkossa Footwayllä

V Ave Shoe Repair on kenkämerkki, joka täyttää kaikki odotuksesi laadukkuudesta aina tyylikkääseen, uniikkiin ulkonäköön! Tilaa jo tänään nämä ihastuttavan ainutlaatuiset kengät Footwayn valikoimasta. Tämä onnistuu kätevästi verkossa klikkaillen ostosruuhkiin joutumatta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.
Sivu 1 / 1

22 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×