Underground Kengät Netistä

0 osumaa

Underground kengät rohkeaan, persoonallisen ja uniikkiin tyyliin

Underground on hitti, joka tunnetaan ympäri maailman! Underground kengät tunnetaan niiden tinkimättömästä punk-kulttuurista vaikutteita saaneesta asenteestaan. Ja juuri asennetta näissä kengissä onkin, sillä Underground kengät edustavat brittiläistä vaihtoehtokulttuuria ja musiikkipiirejä parhaimmillaan. Underground kengät täydentävät persoonallisen uniikin ja rohkean asusi viimeistä piirtoa myöten. Valikoimaan kuuluvat nahkakengät ovat sekä tyylikkäitä että rohkeita. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Punk-kulttuurin inspiroimat Underground kengät

Underground perustettiin vuonna 1987, mistä lähtien kenkämerkki on loihtinut markkinoille toinen toistaan upeampia kenkämalleja. Yrityksen perustajat inspiroituivat aikanaan vahvasti valloilla olleesta punk-liikkeestä ja Underground-tuotemerkin creeperit olivatkin jo pian erittäin suositut Lontoon kuuluisalla Camdenin alueella, jonka katukuvassa niitä alkoi suorastaan vilisemään. Underground kengät tunnetaan ympäri maailman muun muassa creeper- ja winklepickers-kenkämalleistaan.

Underground kengät jokaiselle uniikille, itsevarmalle ihmiselle

Underground kengät saivat ensimmäisen suosion aaltonsa niiden noustua huippusuosioon punk-tyyliä suosineiden keskuudessa. Kun kovin punk-aalto meni ohitse, Underground alkoi valmistamaan kenkämalleja myös seuraavan sukupolven tarpeisiin, alkuperäisestä uniikista katu-uskottavuudesta tinkimättä. Myös uudet kenkämallit ottivat markkinat haltuunsa kohisten! Underground kengät sopivat jokaiseen uniikkiin asuun kaikille, jotka ovat itsevarmoja omasta tyylistään ja upeudestaan. Valitsetko sinä Underground bootsit, vai jonkin muun upeista malleista?

Underground kengät verkossa Footwayllä

Haluaisitko maustaa asusi kengillä, jotka säväyttävät? Miltä kuulostaa englantilaisen punk-rockin ja uniikin persoonallisen tyylin yhdistelmä? Underground on erilaisiin tyyleihin rohkeasti yhdistyvä kenkä, jossa tulet huomatuksi! Tilaa jo tänään nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Julkaisuja aiheesta Underground
V
Vilma -
P
Päivi -
Näytä lisää julkaisuja
Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK