Kengät Netistä

17 osumaa

Jalkapallohenkeen valmistetut Umbro kengät

Mikäli olet joskus harrastanut jalkapallon pelaamista tai fanitat suuresti jalkapalloa, olet varmasti ollut joskus myös tekemississä Umbro-kenkämerkin kanssa. Tämä tuotemerkki on valmistanut jo pitkään muun muassa laadukkaita jalkapallokenkiä, treenivaatteita, varusteita ja palloja. Tänä päivänä Umbro tunnetaan myös upeista tennareistaan ja kengistään, jotka ihastuttavat sporttisella street-tyylillään sekä laadukkaan tinkimättömällä mukavuudellaan.

Englantilaisen jalkapallon inspiroimat Umbro kengät

Umbro kengät ovat seurausta yrityksen pitkästä historiasta. Umbro perustettiin vuonna 1924, vuosi sen jälkeen kun Harold Humphrey oli nähnyt yhdessä 200 000 muun katsojan kanssa Boltonin ja West Hamin välisen finaalin vasta valmistuneella Wembley Stadiumilla. Kyseinen ottelu innosti Harold Humphreyta siinä määrin, että se sai hänet kehittämään ainutlaatuisen upean, jalkapallon inspiroiman Umbro-tuotemerkin.

Umbro kengät kaikkeen mukavaan vapaa-aikaan

Umbro kengät sopivat mainiosti yhteen erilaisten arkisten asujen kanssa. Umbro kengät yhdistyvät mainiosti niin sporttiseen asuun kuin jokaiseen farkkutyyliin ja muuhunkin rennon arkiseen pukeutumiseen. Tuotemerkin valikoima pitää sisällään useita toinen toistaan mahtavampia malleja matala- ja korkeavartisina, useissa upeissa sävyissä. Onko sinun suosikkisi ruskean ja turkoosin tyylikäs liitto vai kenties sähäkän punamusta yhdistelmä?

Umbro kengät verkossa Footwayllä

Laadukkaat materiaalivalinnat, sporttinen trendikkyys sekä ehdoton mukavuus takaavat, että Umbro kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta rennot Umbro kengät ja tilaa ne mukavasti kotoasi. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

17 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK