Tod's, Kengät

16 osumaa

Tod´s-kengät – modernia laatua käsityöperinteitä kunnioittaen

Naisten ja miesten kenkiä valmistava Tod´s tunnetaan myös sen valmistamista ylellisistä nahkalaukuista ja muista tuotteista. Tod´s pitää tuotantonsa ohjenuorina laatua, perinnettä ja modernia otetta. Kun nämä kolme yhdistetään, aikaansaadaan tyylikkäitä kenkiä ajattomalla otteella. Jokainen tuote valmistetaan käsin hyödyntäen nykypäivän kehittyneitä tekniikkoja. Tod´sin valmistamia kenkiä ja laukkuja ollaan nähty julkkisten käytössä ympäri maailman, mikä kielii jotain olennaista tämän brändin kansainvälisestä menestyksestä. Muodin edelläkävijänä tunnettu Tod´s valmistaa monen mallisia kenkiä loafereista ja ballerinoista aina korkokenkiin, sneakereihin ja bootseihin. Sanalla sanoen - Tod´s tarjoaa laatukenkien valikoimassaan jokaiselle muotitietoiselle jotakin.

Huoltaminen pitää laadukkaat Tod´s-kengät pitkäikäisinä

Tod´s suosii valmistamissaan kengissä materiaalina ensisijaisesti nahkaa. Juuri nahan käsittelyssä yritykselle ominaiset käsityöläisyystaidot ovatkin ehdotonta plussaa. Aidosta nahasta valmistetut kengät ovat laadukas hankinta, joka kestää käytössä pitkään, ja nahkakenkien käyttöikää voi pidentää entisestään hoitamalla niitä oikeaoppisesti. Viikottaiseen hoitoon riittää pelkän pintalian ja -pölyn pyyhintä kengästä kostealla liinalla, minkä lisäksi kengät on tärkeää muistaa tuulettaa säännöllisesti. Nahkakengille on olemassa myöskin omat niille suunnitellut hoitotuotteensa, jotka pidentävät materiaalin elinikää entisestään. Kannattava hankinta on ainakin kyllästespray, jota nahan pintaan suihkuttamalla aikaansaadaan suojaava kalvo kenkään muuten helposti tunkeutuvaa likaa ja vettä vastaan. Kyllästämisen jälkeen kenkien on tärkeää antaa kuivua huoneenlämmössä. Pidä huolta laatukengistäsi ja nautit niistä vielä pitkään!

Tod´s-kengät ovat merkki tyylikkyydestä

Tod´sin valmistamissa kengissä löytyy jalkineet moneen menoon. Miesten nahkaiset, nilkkapituiset bootsit ovat mahtava valinta chinoihin tai farkkuihin yhdistettäviksi. Sivujen resoreilla varustetut, Chelsea-malliin valmistetut bootsit ovat sekä hyvännäköiset että myös helposti jalkaan vedettävät kengät, jotka luovat rennon miehekkään vaikutelman asuun kuin asuun. Naisten kenkävalikoimassa Tod´silla on muun muassa kauniita korkokenkiä upeilla yksityiskohdilla, kuten sävy sävyyn kenkien värin kanssa valituilla paljeteilla. Näissä kengissä käveleminen näyttää juhlavalta, etenkin hameeseen tai mekkoon yhdistettynä. Tod´s ballerinat puolestaan sopivat sekä juhliin, kun jalkaan halutaan matalammat kengät, että myös rennompaan menoon vaikkapa leggingsien tai farkkujen pariksi. Myös näissä kengissä on upeita koristuksia viemässä naisellisuutta kokonaan uudelle tasolle. Olipa Tod´s-valintasi mikä kenkämalli tahansa, glamour ja tinkimätön tyylikkyys on niissä aina taattu!

Laatutietoisen Tod´s-kengät – reiluin ehdoin Footwaylta

Laatutietoinen moderni nainen tai mies valitsee mielellään jalkaansa Tod´s-kengät, joiden tyylikkyys on vertaansa vailla. Valitse omat uudet luottojalkineesi – joko arkeen, juhliin tai kumpaankin sopien – Footwayn luotettavasta verkkokaupasta, joka toimittaa kenkäsi viiveettä, aina reiluin ehdoin. Katso samalla myös valikoimamme muut laatumerkit. Parhaat hakutulokset saat, kun syötät hakutyökaluumme oman kokosi sekä haluamasi värin. Näin näytämme sivulla juuri omiin hakukriteereihisi perustuvat tulokset. Jäikö jokin kenties mietityttämään? Jos, niin olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä – autamme sinua mielellämme!

Sivu 1 / 1

16 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK